WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:hellooooo kuzwa jak ja nie lubie tego slowa zaraz staraczka przez leb dostanie
weronika86 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:werka szyjke sprawdze kolo 20 jak wroce z pracy do domu jak będzie zamknieta to nie będzie seksiku bo mi się nie chce mam meeeeeega hazy hahahaha a jak mam gazy i mezu chce seksiku to tez nie pozwalam od tylu hahahahahaha
wiesz co dzisiaj moj walnal? myslalam ze sie ze smiechu zabije o szafke...kurwa idiota...rozmawial z jednym znajomym ( katolik) u nas w domu o religii, powiedziala kilka rzeczy dlaczego nie wierzy w jezusa ( nie chce obrazic niekogo kto wierzy) i znajomy do mojego mowi tak :
-ale ty Patryk masz duzo wiedzy na ten temat...moze ty jestes tym drugim Jezusem co? ( smiech)
a moj na to :
- cos ty kurwa zwariowal ...i krzyczy do mnie tak :
- Wera podaj mi z przedpokoju te buty od chodzenia po wodzie!!!!!!!!!!! hahahahhahahahhahahahhahah ja pierdziustaraczka24, Dora88, sara_nar lubią tę wiadomość
-
weronika ja mam gazy po sałatce gyros i po luteinie po lutce ZAWSZe mnie zagazowywuje na maksa
hahahahahahahaha buty od chozenia po wodzie hahahaha to ten kumpel sobie musial pomyslec :D:D:DNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:weronika ja mam gazy po sałatce gyros i po luteinie po lutce ZAWSZe mnie zagazowywuje na maksa
hahahahahahahaha buty od chozenia po wodzie hahahaha to ten kumpel sobie musial pomyslec :D:D:Dstaraczka24 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ale jak on powaznie walnal to a ja zamyslona w pierwszej chwili zaczelam szukac butow hahahha zanim pomyslalam co on do mnie mowi.
weronika86 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
aga.just wrote:Werka to Ty już nie pij więcej jak butów chodzących po wodzie chcesz szukać
zamyslilam sie hahahaha idiota normalnie dzisiaj wogole ma jakies dziwny ten humor...przed seksem wola mnie z dolu krzyczac:
- wera chodz szybko!
Ja:
- co jest?
on : powachaj patyka czy moze byc czy mam isc sie kapac przed zaplodnieniem hahahahahahaAnia1986, sara_nar lubią tę wiadomość