WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
WERONIKA pytalas które wykresy były z owulka :
https://ovufriend.pl/graph/205ef6c4789398b52a67288434a953cc - potwierdzona przez monitoring
https://ovufriend.pl/graph/bf5516a6ac1f8f33ab89137fb8098ecc - musial być owulacyjny co prawda nie miałam monitoringu ale był + test...
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Cześć kobietki, co u Was?
Ja zrobiłam właśnie zakupy na kolejny cykl, jednak spróbuję z castagnusem - dla formalnosci zrobię sobie prl, może uda mi się w sobotę - ale jestem pewna, że jest podwyższona. Dodatkowo mleczko pszczele, a konkretnie miód z mleczkiem pszczelim, bo już chyba kolejnych piguł nie dam rady.
Dziewczyny, czy Wy też bierzecie tyle różnych rzcezy? Ja sobie zaczęłam robić rozpiskę bo się już gubię
Siemię lniane, ziółka x3 dniennie, magnez+b6, wapń, femibion, inofolic, olej lniany. I jeszcze kilka marchewek lub świezy sok marchwiowy i ocet jabłkowy. Ledwo zdąże to wszystko ogarnąć w ciągu doby.
Anuś, dzięki za pomysł z camillia na ząbkowanie - REWELACJA!!! I fajnie się to dozuje - takie małe ampułki jak sól fizjologiczna. Młoda już otwiera dzióbek jak widzi ampułkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 13:50
weronika86 lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:WERONIKA pytalas które wykresy były z owulka :
https://ovufriend.pl/graph/205ef6c4789398b52a67288434a953cc - potwierdzona przez monitoring
https://ovufriend.pl/graph/bf5516a6ac1f8f33ab89137fb8098ecc - musial być owulacyjny co prawda nie miałam monitoringu ale był + test...
cos jest nie tak z tymi wykresami, mi to wyglada na brak progesteronu tak czy inaczej Martus, bierzesz lutke wiec jest gitarka.staraczka24 lubi tę wiadomość
-
lithe123 wrote:Cześć kobietki, co u Was?
Ja zrobiłam właśnie zakupy na kolejny cykl, jednak spróbuję z castagnusem - dla formalnosci zrobię sobie prl, może uda mi się w sobotę - ale jestem pewna, że jest podwyższona. Dodatkowo mleczko pszczele, a konkretnie miód z mleczkiem pszczelim, bo już chyba kolejnych piguł nie dam rady.
Dziewczyny, czy Wy też bierzecie tyle różnych rzcezy? Ja sobie zaczęłam robić rozpiskę bo się już gubię
Siemię lniane, ziółka x3 dniennie, magnez+b6, wapń, femibion, inofolic, olej lniany. I jeszcze kilka marchewek lub świezy sok marchwiowy i ocet jabłkowy. Ledwo zdąże to wszystko ogarnąć w ciągu doby.
Anuś, dzięki za pomysł z camillia na ząbkowanie - REWELACJA!!! I fajnie się to dozuje - takie małe ampułki jak sól fizjologiczna. Młoda już otwiera dzióbek jak widzi ampułkę.
Lithe tylko zrob to badanie, bo castagnus potrafi naprawde mocno namieszac. Z tych suplementow co tu je wypisalas raczej dobrze z soba graja, odlozylabym jedynie wapn, bo zakwasza sluz.aga.just lubi tę wiadomość
-
lithe123 wrote:Cześć kobietki, co u Was?
Anuś, dzięki za pomysł z camillia na ząbkowanie - REWELACJA!!! I fajnie się to dozuje - takie małe ampułki jak sól fizjologiczna. Młoda już otwiera dzióbek jak widzi ampułkę.
a po drugie ty jeszcze nie skonczylas cyklu, pojutrze wyjdzie ci pozytywny ciazowy test na bank. -
To prawda Lithe - jeszcze wsio się może zdarzyć
Dziś tyle zielonych krop zobaczyła. Bardzo się cieszę. Ale i ja bym chciała! Wszyscy mają ciążę, chcę i ja! Ale już na szczęście nie mam takiego ciśnienia jak w poprzednich cyklachweronika86 lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:To prawda Lithe - jeszcze wsio się może zdarzyć
Dziś tyle zielonych krop zobaczyła. Bardzo się cieszę. Ale i ja bym chciała! Wszyscy mają ciążę, chcę i ja! Ale już na szczęście nie mam takiego ciśnienia jak w poprzednich cyklach
tez juz bym chciala mam taki bol jajcora i owulacyjny ze zaraz nie wyrobie przy kliencie mokro w majtach jak nigdy dobrze ze odlozylam te przekleta metformine, widocznie juz cukier w ryzach dzieki diecie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylithe123 wrote:.
Anuś, dzięki za pomysł z camillia na ząbkowanie - REWELACJA!!! I fajnie się to dozuje - takie małe ampułki jak sól fizjologiczna. Młoda już otwiera dzióbek jak widzi ampułkę.weronika86 lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:wiecie co mnie martwi ? ze czuje jakbym miała owulke ! takie powietrze w lewym jajniku
-
lenka123321 wrote:dziewczyny w ktorym dc pojawia sie u was jakis sluz?
-
werka szyjke sprawdze kolo 20 jak wroce z pracy do domu jak będzie zamknieta to nie będzie seksiku bo mi się nie chce mam meeeeeega hazy hahahaha a jak mam gazy i mezu chce seksiku to tez nie pozwalam od tylu hahahahahaha
weronika86 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.