WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga plemniki i tak muszą przejść macerację czy jak to tam zwią....i zanim dojdzie do zapłodnienia mijaja godziny, kilkanaście do kilkudziesięciu....piszą, że najlepiej jest dwa dni przed, dzień przed i nawet dzień po, więc co sie martwisz?
aga.just, staraczka24, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dobra pomarudziłam i mi lepiej Co ma być to będzie
Staraczka a badałaś kiedyś progesteron? Bierz 2x1
Werka w pt o 12 byłam na usg, było dużo płynu w zatoce D. Owulka pewnie była w nocy z czwr na pt. Temp potem zaczęła rosnąc, a u mnie od razu po owulce skacze
-
staraczka24 wrote:jestem jeszcze w domu dopiero na 12 mam do pracy
na pewno ten pierwszy wykres na ovu jest z owulka bo mialam monitoring..staraczka24 lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:oho wera nic nie pisze to pewnie odmraza szyby \WERA tylko nie polewaj goraca woda bo ci peknie hahahaha
-
jeju wrote:Aga plemniki i tak muszą przejść macerację czy jak to tam zwią....i zanim dojdzie do zapłodnienia mijaja godziny, kilkanaście do kilkudziesięciu....piszą, że najlepiej jest dwa dni przed, dzień przed i nawet dzień po, więc co sie martwisz?
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:oj poszedl i to dwa razy pod rzad, ale nie ma takiej opcji na wykresie program nie przewidzial KROLICZKOWANIA hahha powinny byc serca i kroliczki hahaha jak bedzie wstwiony kroliczek to bedzie DUPCZYLISMY SIE NN STOP, CALY DZIEN :d hahahhahahaha
To coś dla mnie hahaha
U mnie temp ciągle skacze i nie wiem czy tak jest czy to wina termometru czy co... zwariować idzie
weronika86 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:kapacytacje minimum 6 godzin.
No no coś w ten deseń
hahahahahahahahahahahahahahhaah nie ma to jak dobra znajomość pojęć Póki co nasz zołnierzyska kapacytują i będą kapacytować w gumce hahahahahahhah
Nie chcę teraz zaraz zachodzić, bo mój org dostał popalić...wiecie o co chodziweronika86, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej baby wczoraj lało się ze mnie strasznie a dziś już lekkie krwawienia posrany ten mój organizm clo musiało mi cuś odblokować bo od tego miecha co zaczęłam brać clo zaczęły się obfitsze @ bo szybciej to takie jak kot naplakal. Ja już w pracy od 7 pomijając fakt ze od 8 do 11 spałam;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 11:55
-
weronika86 wrote:Dorus wejdz na swoj wykresik, popatrz dokladnie, wkurw sie na maxa i zadaj mi to samo pytanie....myslisz, ze moze cos bardziej namieszac niz to co juz masz? mialam identyczne cykle, wiec jestem pewna ze w twoim przypadku jedynie pomoze.
weronika86 lubi tę wiadomość