WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka24 wrote:hihihihi to powiedz patrykowi zeby sie strescil bo masz pilna sprawe niecierpiaca zwloki hihihihi a co patryk po angielsku nie mowi ze mowisz ze jak polak to nie musisz zabawiac ?
Moiw ale gorzej ode mnie. Jest bardzo spokojny poza domem, przy mowieniu po polsku nie musi sie skupiac nad tym o czym rozmawia a przy angielskim juz tak...musi sie bardziej skupic na tatuowaniu a nie na gadaniu wiec gadam ja ang klienci uwielbiaja moje fucki i poczucie humorustaraczka24 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:Ania cholera ja jestem pewna ze mi zaszkodzilo. Jestem na diecie od 1 stycznia, schudlam duzo choc teraz waga sie trzyma ani nie spada ani nie idzie w gore, choc troszke zaczelam oszukiwac z woda i z octem ale od dzisiaj zabieram sie za wode i ocet bez szemrania. Jak tylko wezme jedna tabl metf od razu szyjka schodzi w dol i sluz jest bialy...momentalnie, kwestia cholera 3-4 godzin! jak odrzucilam ( juz drugi raz sprawdzilam dla pewnosci!) od razu jest sluz plodny, jajniki pikaja, tempka sie reguluje i szyjka wysoko i miekka...cos jest na rzeczy...widocznie jej nie potrzebuje, choc wielu kobietom pomoglo. Ja juz wyrzucilam metf zeby mnie nie kusilo i zeby mnie nikt nie namawial KONIEC! robie tak jak dotychczas bo byly efekty i do 6 dni jestem pewna ze bedzie u mnie owulancja zobaczysz. Znam swoj organizm bardzo dobrze, bardzooo dooobrze i wiem, ze cos nie tak bylo na metf.
-
Dora przy pcos bardzo czesto sa takie mini-skoki swiadczy to o tym ze organizm probuje sie wysilic na owulacje ale jedak sie nie udaje. Ja jestem pewna i moge poreczyc moja ovu-reputacja ze donga na ciebie podziala na sto procent!
aga.just lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:stwierdzilam ze bede od dzis mierzyc temp. wiec z zamknietymi oczami jesze siegnelam po termometr ktory wieczorem przygotowalam. 36,4.ale jest sens ? jak nie badam od 1dc?
lenka123321, weronika86 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:dzisiaj wzielas dopiero czy juz wczoraj? a jak masz normalnie tempke po owulacji?
weronika86 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Hejo dziewczyny! Wpadam się zameldować ale, że u mnie nic nowego, to mam mały odwyk Mam ciągle plamienia ale podobno tak bywa i dupa, bo dziś 15 dc a ja nie wiem co robić. Czy brac tę cholerna luteinę czy nie. Zadzwonię później do lekarza, to się dowiem. Mam nadzieję, że mi wybaczycie milczenie ale ja już nie chcę marudzic i nawijac makaronu na uszy ciągle o tym samym...juz mam dosc widoku krwi codziennie...wczoraj po południu mocno, cyklicznie kilka razy zakłul mnie jajnik...ale to takie jak to piszą dziewczyny, pikanie od czasu do czasu...znów prawy.
Nie będzie ciąży z tego choćby się owulka jednak pojawiła, bo wiecie susza w ale to nie jest aż tak istotne.
Śluz momentami miewam mocno rozciągliwy...jak już pisałam ale przez te plamienia nic nie wiem. Uciekam do swoich zajęć dziewczyny za chwilę. Na zakończenie dodam Wam, że wchodzę na wykresy jak mam chwilę i kibicuje mocno....jestem i wspieram.
Od wczoraj faszeruję się rutinoscorbinem ale dzis dzwonię do gina. Jak cos się zmieni to dam znać
Buziaki i ściskam Was mocno i serdecznie. Nie dajcie się!
weronika86 lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Hejo dziewczyny! Wpadam się zameldować ale, że u mnie nic nowego, to mam mały odwyk Mam ciągle plamienia ale podobno tak bywa i dupa, bo dziś 15 dc a ja nie wiem co robić. Czy brac tę cholerna luteinę czy nie. Zadzwonię później do lekarza, to się dowiem. Mam nadzieję, że mi wybaczycie milczenie ale ja już nie chcę marudzic i nawijac makaronu na uszy ciągle o tym samym...juz mam dosc widoku krwi codziennie...wczoraj po południu mocno, cyklicznie kilka razy zakłul mnie jajnik...ale to takie jak to piszą dziewczyny, pikanie od czasu do czasu...znów prawy.
Nie będzie ciąży z tego choćby się owulka jednak pojawiła, bo wiecie susza w ale to nie jest aż tak istotne.
Śluz momentami miewam mocno rozciągliwy...jak już pisałam ale przez te plamienia nic nie wiem. Uciekam do swoich zajęć dziewczyny za chwilę. Na zakończenie dodam Wam, że wchodzę na wykresy jak mam chwilę i kibicuje mocno....jestem i wspieram.
Od wczoraj faszeruję się rutinoscorbinem ale dzis dzwonię do gina. Jak cos się zmieni to dam znać
Buziaki i ściskam Was mocno i serdecznie. Nie dajcie się!
Hej jeju mozesz nawijac makaron ile chccesz, o to tu jestesmy pamietasz? Wiele dziewczyn zachodzi w ciaze w nastepnym cyklu po poronieniu...to bardzo czerwone plamienie? Wiesz ze witamina c pomnaza krwawienie? duze dawki wit c sa w stanie wywolac miesiaczke, wiec uwazaj z ta witaminka. -
Dora88 wrote:Weronika a dong nie miesza w układie hormonalnym????