WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, staram się przeczytać wasz wątek od początku... minęła godzina a ja dopiero w połowie
Postanowiłam zielarsko zawalczyć o poprawę śluzu i przyszły cykl zaczynam z dongiem Był juz olej lniany, siemię lniane i wiesiołek. A śluzu jak niebyło tak nie ma.
Ps. Jestem pod wrażeniem waszej zielarskiej wiedzy!weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejże
Ochotka w @ normalka czego tu się wstydzić. Życie hahah
A gdzie nasza JEJU?
Zielarka wg mnie dawka 1,2 do skoku jest ok. Ale jak masz naturalnie ładne i książkowe cykle to nie ma co mieszać. Nadmiar też może być szkodliwy i można przedobrzyć Weź 1 do skoku, albo 4 dni po 2. Werka ma racjęweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny. Co mi doradzicie? Dong czy soja? Cykle 38-40 dni. Owulka okolo 20 dnia. Wszystkie badania ok. Staramy sie juz 2a lata. Jesli dong to w jakich dawkach?
weronika86 lubi tę wiadomość
2-e nieudane IUI
10.2014 - IVF nieudane
02.2015 - IVF nieudane
12. 2015- IVF + -
Mani zdecydowanie dong, soja jest rowniez bardzo dobra ale ciezko utrafic z dawkami odpowiednimi, u kazdego inne dawki inaczej dzialaja. Bierz donga wez od 7/8dc przez 4 dni po 2 tabletki dziennie ( 1 rano, jedna po obiedzie), nie pij kawy bo on podnosi cisnienie, albo chociaz sprawdz czy nie podniesie ci po kawie i dongu ale namieszalam od 7-11dc. owulka pwoinna byc 15dc.
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Werka jak sadzisz lepiej metformaxu i donga nie laczyc?
Ania cholera ja jestem pewna ze mi zaszkodzilo. Jestem na diecie od 1 stycznia, schudlam duzo choc teraz waga sie trzyma ani nie spada ani nie idzie w gore, choc troszke zaczelam oszukiwac z woda i z octem ale od dzisiaj zabieram sie za wode i ocet bez szemrania. Jak tylko wezme jedna tabl metf od razu szyjka schodzi w dol i sluz jest bialy...momentalnie, kwestia cholera 3-4 godzin! jak odrzucilam ( juz drugi raz sprawdzilam dla pewnosci!) od razu jest sluz plodny, jajniki pikaja, tempka sie reguluje i szyjka wysoko i miekka...cos jest na rzeczy...widocznie jej nie potrzebuje, choc wielu kobietom pomoglo. Ja juz wyrzucilam metf zeby mnie nie kusilo i zeby mnie nikt nie namawial KONIEC! robie tak jak dotychczas bo byly efekty i do 6 dni jestem pewna ze bedzie u mnie owulancja zobaczysz. Znam swoj organizm bardzo dobrze, bardzooo dooobrze i wiem, ze cos nie tak bylo na metf. -
nick nieaktualny
-
ja w tym cyklu też lece z dongiem
weronika86 lubi tę wiadomość