WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:rozpoczelysmy tak samo
22.03
skoro startujemy to z pełną parą,a co -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestescie jeszcze? u mnie dzisiaj owulacja albo max jutro
szyjka otwarta szeroko i zaprasza Patryczkowe plemniory
piranie
hahha wiedzialam, ze to metf mi najebal, wiedzialam! dzisiaj 3 dzien od przestania metforminy i codziennie delikatnie wracala plodnosc! masakra...Aniu u ciebie musialabys sie obserwowac, bo duzo dziewczyn pisalo, ze to niemozliwe aby tak na mnie dziwnie zadzialalo...a jednak...powinnam powtorzyc badania przed wzieciem metforminy, a gp patrzyl na badania z listopada, gdzie wazylam juz blisko 100kg i tragicznie zle sie czulam, bez diety itd... teraz jestem 25kg lzejsza i trzymam stricto diete od 1 stycznia i czulam sie swietnie oprocz dni brania metforminy...jak maz mnie zobaczyl po metforminie to az sie przestraszyl...nie mialam skutkow ubocznych typu mdlosci czy biehunki...na odwrot wlasnie.
Staraczko wszystko cie ominelowlasnie bylam w ciazy i juz urodzilam
hahahah dupa cicho tutaj, znow musze tu siedziec i rozkrecac was nie?
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
werka ale ekstra, czekam z niecierpliwoscia na owulke u ciebie ! musimy obie zobaczyc za kilkanascie dni dwie kreski ! nie wiem czemu ale sie nakrecilam... niepotrzebnie pewnie..
ale cos mi od kilku dni gada w glowie ze sie uda !weronika86 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:werka ale ekstra, czekam z niecierpliwoscia na owulke u ciebie ! musimy obie zobaczyc za kilkanascie dni dwie kreski ! nie wiem czemu ale sie nakrecilam... niepotrzebnie pewnie..
ale cos mi od kilku dni gada w glowie ze sie uda !
bedzie dzis lub jutro, jest na maxa otwarta a tak otwarta jest tylko 1 dzien przed O lub w samo Odobrze ze mnie moj wczoraj na spiocha dorwal
-
staraczka24 wrote:wera moj mnie przedwczorja na spiocha dorwal hahaha
ja czasem mam weazenie ze jednak owu u mnei nei bylo, jakos nie moge w to uwierzyc..
mierzylas dzisiaj tempka czy juz lutke bierzesz? wydaje mi sie ze byla bo skok byl naprawde ladny, takiej tempki nie bylo w ostatnim cyklu wogole u ciebie...nawet 36.4 u ciebie bylo rzadkoscia i to po alko -
weronika86 wrote:fajnie, ze moge posiedziec na ovu w robocie...mamy polskiego klienta, wiec Patryk go zabawia, ja juz nie musze
najlepiej pogonilabym klienta i w studiu bzyky bzyku zeby na pewno sie dobrze wpasowac
hihihihi a co patryk po angielsku nie mowi ze mowisz ze jak polak to nie musisz zabawiac ?
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny