WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:rozpoczelysmy tak samo 22.03
skoro startujemy to z pełną parą,a co -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestescie jeszcze? u mnie dzisiaj owulacja albo max jutro szyjka otwarta szeroko i zaprasza Patryczkowe plemniory piranie hahha wiedzialam, ze to metf mi najebal, wiedzialam! dzisiaj 3 dzien od przestania metforminy i codziennie delikatnie wracala plodnosc! masakra...Aniu u ciebie musialabys sie obserwowac, bo duzo dziewczyn pisalo, ze to niemozliwe aby tak na mnie dziwnie zadzialalo...a jednak...powinnam powtorzyc badania przed wzieciem metforminy, a gp patrzyl na badania z listopada, gdzie wazylam juz blisko 100kg i tragicznie zle sie czulam, bez diety itd... teraz jestem 25kg lzejsza i trzymam stricto diete od 1 stycznia i czulam sie swietnie oprocz dni brania metforminy...jak maz mnie zobaczyl po metforminie to az sie przestraszyl...nie mialam skutkow ubocznych typu mdlosci czy biehunki...na odwrot wlasnie.
Staraczko wszystko cie ominelo wlasnie bylam w ciazy i juz urodzilam hahahah dupa cicho tutaj, znow musze tu siedziec i rozkrecac was nie?staraczka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
werka ale ekstra, czekam z niecierpliwoscia na owulke u ciebie ! musimy obie zobaczyc za kilkanascie dni dwie kreski ! nie wiem czemu ale sie nakrecilam... niepotrzebnie pewnie..
ale cos mi od kilku dni gada w glowie ze sie uda !weronika86 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:werka ale ekstra, czekam z niecierpliwoscia na owulke u ciebie ! musimy obie zobaczyc za kilkanascie dni dwie kreski ! nie wiem czemu ale sie nakrecilam... niepotrzebnie pewnie..
ale cos mi od kilku dni gada w glowie ze sie uda !
bedzie dzis lub jutro, jest na maxa otwarta a tak otwarta jest tylko 1 dzien przed O lub w samo O dobrze ze mnie moj wczoraj na spiocha dorwal -
staraczka24 wrote:wera moj mnie przedwczorja na spiocha dorwal hahaha ja czasem mam weazenie ze jednak owu u mnei nei bylo, jakos nie moge w to uwierzyc..
mierzylas dzisiaj tempka czy juz lutke bierzesz? wydaje mi sie ze byla bo skok byl naprawde ladny, takiej tempki nie bylo w ostatnim cyklu wogole u ciebie...nawet 36.4 u ciebie bylo rzadkoscia i to po alko -
weronika86 wrote:fajnie, ze moge posiedziec na ovu w robocie...mamy polskiego klienta, wiec Patryk go zabawia, ja juz nie musze najlepiej pogonilabym klienta i w studiu bzyky bzyku zeby na pewno sie dobrze wpasowacNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny