WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
aga.just wrote:Werka "Owu-reputacja" hahah
patyczek poszedł w ruch?aga.just, ~Ania~ lubią tę wiadomość
-
aga.just wrote:Jeju my tu jesteśmy, pamiętaj i możesz marudzić ile wlezie, choć mnie tu raczej w marudzeniu nikt nie przebije najpierw marudziłam, że nie będzie owulki, teraz że brak w owulkę
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
hej. co tam ?
aga przestan sie zamartwiac i marudzic jak ma byc fasolka to bedzie ! nikt nie powiedzial ze musza byc serducha dzien w dzien !!!!
wera ja mysle ze moglo u mnie nie byc owulki ! jestme mega wsciekla ze biorac luteine ( 1 fdziennie ) mam taka niska tempke ! i chyba zaczne brac po dwie co ?Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
aga.just wrote:oj nie zamartwiam się ot trzeba pomarudzić. A ten brak mnie nie marwti, ot wkurza
kurde no jedno wielkie gowno a nie super owulka u mnie byla, tak czuje ! wczora jwieczorem o 22:30 mialam temp 36,48 i rano tez taka, mysliCie ze moge miec za niski progesteron ? moze wezme lepiej rano i wieczorem po jednejlutce co ? chyba ze dwie naraz mozna ?Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:hej. co tam ?
aga przestan sie zamartwiac i marudzic jak ma byc fasolka to bedzie ! nikt nie powiedzial ze musza byc serducha dzien w dzien !!!!
wera ja mysle ze moglo u mnie nie byc owulki ! jestme mega wsciekla ze biorac luteine ( 1 fdziennie ) mam taka niska tempke ! i chyba zaczne brac po dwie co ?
A dalczego bierzesz tylko jedna? przeciez to gowno daje najnizsza dawka to chyba 3 razy dziennie po 1 tabl pod jezyk..a nie mowilam ze z aga staraczka maruda sie na pierwszym miescu Marudzenia jest? i nie odpusci adze za nic w swiecie, wlasnie zaczela marudzic hahhahaga.just lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:to niech cie nie wkurza
kurde no jedno wielkie gowno a nie super owulka u mnie byla, tak czuje ! wczora jwieczorem o 22:30 mialam temp 36,48 i rano tez taka, mysliCie ze moge miec za niski progesteron ? moze wezme lepiej rano i wieczorem po jednejlutce co ? chyba ze dwie naraz mozna ?
Moim zdaniem masz za niski, bo jak polukalam przez kilka twoich wykresow to masz za krotka fl...w jednym wykresie to chyba tylko 6 dni fl. Wez 3x dziennie. -
po jezyk a ja biore dowcipna... jak gin mi kiedys kazala brac to bralam 2 razy dziennie po jednej... a potem z oszczednosci leku po jednej hahahahahaha dobra ide zapierdolic sobie druga dawke bo mzoe fasola chce sie zagniezdzic ?
weronika86 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
weronika86 wrote:Moim zdaniem masz za niski, bo jak polukalam przez kilka twoich wykresow to masz za krotka fl...w jednym wykresie to chyba tylko 6 dni fl. Wez 3x dziennie.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:po jezyk a ja biore dowcipna... jak gin mi kiedys kazala brac to bralam 2 razy dziennie po jednej... a potem z oszczednosci leku po jednej hahahahahaha dobra ide zapierdolic sobie druga dawke bo mzoe fasola chce sie zagniezdzic ?