X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🌨️❄️ Zimowe Mamy 2026 – po długiej drodze do marzenia ❄️🌨️
Odpowiedz

🌨️❄️ Zimowe Mamy 2026 – po długiej drodze do marzenia ❄️🌨️

Oceń ten wątek:
  • zieloneswiatlo Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tika32 wrote:
    Ile dziewczyny czekałyscie na wynik GBS?
    Ja 5 dni roboczych

starania od lipiec 2021

Ja: 34 lata
    Hashimoto, IO, Endometrioza, Mięśniaki

10.2024 - start IVF
    10.2024 - stymulacja; punkcja -> 3 blastocysty

21.11.2024 - 1 transfer; 21 dpt poronienie samoistne
    27.01.2025 - 2 transfer; 23 dpt poronienie samoistne
    7.07.2025 - 3 transfer; beta: 11dpt - 89; 14dpt - 251
    2ximmunoglobuiny, prolutex, neoparin, acard, luteina, progersteron besins, duphsto, estrofem, oestrogel
    6+2 CRL 0,42cm
    7+0 CRL 1,08cm -> mikro plamienie
    7+2 CRL 1,22cm
    9+2 CRL 2,38cm

preg.png
  • aaaania87 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaMD wrote:
    DEWG jesteś bardzo dzielna, ja leżałam na patologii ciąży leżałam tylko 3 dni, miałam super warunki, jedzenie, mąż albo moja mama byli u mnie codziennie i dość długo, a i tak płakałam czasem… to normalne emocje. A personel jest ok wobec Ciebie? Dziwne że chcieli ryzykować i wypuścić Cię i to na własne żądanie…

Ania jak tam u was sytuacja szpitalna? Trzymam kciuki, dacie radę!

Dzięki ❤️ od wczoraj w domu, co prawda mamy lekka duszność dalej ale to typowy objaw przy zapaleniu oskrzeli - ale chcieli mnie szybko wypuścić bo mieli wczoraj dużo przyjęć dzieci z grypa- saturację mamy idealna. Mam 10 min do szpitala więc gdyby się pogarszało mam wracać. Ale wg mnie idzie w dobrą stronę :)

Dziś kończymy 3 miechy :) Ale ten czas leci… człowiek będzie tęsknił za tymi chwilami z takim małym bobo - mimo że początki ciężkie.

Dewg mam nadzieję że jakoś tam wytrwasz do finiszu. Też bym nie ryzykowała jeżeli są problemy z ciśnieniem.

Santi współczuję :( takie niedogodności zdrowotne mega uderzają w radochę z pierwszych tygodni. Mam nadzieję że albo przejdzie samo albo faktycznie jeśli to jakieś zakażenie uda się z antybiotykiem. A może by jakieś nasiadówki dały radę ?

AnnaMD, zieloneswiatlo lubią tę wiadomość

age.png

age.png

Synek 1 👶🏼 Ur 17.11.2023 54cm, 3kg
    Synek 2 👶🏼 Ur 18.12.2025 55cm, 3,6kg
‹‹ 408 409 410 411 412
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ