Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydonga bierzesz po @ ja brałam na początku 1 tabl później 2 i teraz 3 bierzesz do owulacji później odstawiasz a zioła bierzesz juz od pierwszego dnia cyklu są dwie opcje :
1) od 1 dc do owulacji i odstawiasz
2) od 1 dc przez 3 mieś i później odstawiasz na miesiąc i znowu bierzesz
Ja biorę pierwszy cykle zioła, donga narazie owulacji nie mam ale czuję jajniki że coś się tam dzieje raz kuje e jeden raz drugi a wcześniej nigdy nie czułam żadnego kłucia
Życzę ci udanego cyklu pozdrawiam klinaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 11:42
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, mam do sprzedania około 300g ziółek ojca SROKI nr 3 na owulację własnoręcznie pomieszane:) oraz jedno opakowanie donga.
czy któraś by była chętna?
ja zaszłam w ciążę więc mi są niepotrzebne.
Isia93 lubi tę wiadomość
-
witam. zdecydowałam sie napisac na tym forum cociaz czytam je od bardzo dawna. niewiele pisząc od 10 miesięcy staram sie o dziecko..jednak nici z tego mam nieregularne cykle...wywoływane luteiną i co najgorsze bezowulacyjne jak sie okazalo. od 3 sierpnia czyli to był moj 2dc zaczełam pic mieszanke numer 3 ojca sroki i powiem tak czuje jakby cos sie działo..jajniki pracuja pobolewaja czasem mocniej wiec mam ogromna nadzieje ze cos sie ruszylo...moj problem teraz tkwi w tym czy moge wziasc luteine ...z ziołami...sarenka22
-
Wydaje mi się że zioła nie powinny wpływać negatywnie na działanie luteiny.. ale na innych forach znów piszą że nie można łączyć ziół z hormonami. Może spytasz swojego gin wcześniej żeby nie przedobrzyć ?
Ja zaczynam pić ziółka od soboty, ech,już się nie moge doczekać efektów... -
Zastanawiam sie nad tymi ziołami ale czy można je stosowac razem z lekami na stymulacje?2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA 28.04.2015 - crio 4AA i 4BB 06.08.2015 - 2 x 4BB 08.09.2015 - 4BB i 3BC 06.10.2015 - 2BB i 1BB 11.12.2015 - 2X1BB -
nick nieaktualny