Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też zaczynam pic ziółka mam dość już co miesię[email protected]ę jej...tak bardzo chciałabym miec takiego małego kochanego szkrabika każdy tylko pyta kiedy wy dlaczego jeszcze nic nie mamy a mnie szlak jasny trafia...modlę się żeby pomogły...Bunia
-
Ja piję mieszanke pobudzajace jajniki przy cyklach bezowulacyjnych
więcej znajdziesz na stonie nasz bocian na wątku zielarskim.Tę mieszankę pije sie przez 3 miesiące i potem miesiąc przerwy lub tylko do owulacji jesli jestesmy pewne ze była.Bunia -
Na zrosty jest to:
Leczniczy napój z ziół na niedrożne jajowody i zrosty
kwiat jasnoty białej i ziele rdestu ptasiego - po 30 g,
ziele skrzypu - 20 g,
liść pokrzywy - 10 g,
korę dębu i kłącze pięciornika - po 5 g.
Wymieszaj wszystkie składniki. 2 łyżki ziół zalej w termosie półtorej szklanki wrzącej wody, zamknij i pozostaw na 1 godzinę. Następnie przecedź i pij po pół szklanki napoju między posiłkami.Nie należy pić ich na pusty żołądek, bo może powodować mdłości .
my dream lubi tę wiadomość
-
witam, jestem tu nowa, staramy się o drugie dziecko 5 miesięcy, o pierwsze staraliśmy się dwa lata, zaczełam w tym cyklu pić zioła ojca Sroki nr 3, zobaczymy czy pomogą, trzymam kciuki za wszystkie staraczki:)
-
sandra80 wrote:witam, jestem tu nowa, staramy się o drugie dziecko 5 miesięcy, o pierwsze staraliśmy się dwa lata, zaczełam w tym cyklu pić zioła ojca Sroki nr 3, zobaczymy czy pomogą, trzymam kciuki za wszystkie staraczki:)
powodzenia Sandra trzymam kciuki. /ja jestem tu już 13 miesięcy -
też już jak na mnie to zbyt długo się staram o pierwsze dziecko. w poprzednim cyklu jak piłam zioła, to miałam przez nie problemy i je odstawiłam. obecnie piję co wieczór pół łyżeczki z nadzieją, że nie dostanę jakichś plamień i @ przyjdzie normalnie (lub nie przyjdzie )
-
Dziewczyny, wczoraj pierwszy raz zaparzylam sobie mieszanke z tego przepisu http://www.bonimed.pl/artykuly/zdrowie-kobiety/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki/ i kurcze wszystko osobno mialam zapakowane, pachnialo niesamowicie, ale po zaparzeniu 1 łyżeczki jakies takie lurowate mi sie wydaje.
Czy moge w takim razie zalac tylko pol szklanki wrzatku, nie wplynie to na dzialanie? Nie chcialoby mi sie tez tak sikac -
moje w smaku są dobre. ja pół łyżeczki na cały kubek wrzątku.
z tą połową kubka to pewno możesz, nikt ci nie zabroni, ale ja bym się obawiała, że będzie bardziej skoncentrowane a przez to coś pójdze nie tak. najlepiej pić tak jak w przepisie, bo inaczej to mogą różne cyrki wyjść i nie wiadomo co albo kogo potem obwiniać -
w zeszłym cyklu miałam przez zioła krwawienia śródcykliczne i @ mi się 10 dni spóźniła. pozytywne było to że wzrosło mi libido przeklinałam ziółka, ale jak @ przyszła, to "na oko" lepsza niż w poprzednich cyklach (bez brązowego plamienia na początku). piję je więc nadal z tym że zmniejszyłam dawkę i obserwuję cały czas. ochota jest, @ mija, więc zobaczymy co dalej
-
Ja chyba zioła bede pila do 18 dc, bo wtedy mam zaczac brac luteine, a w jej ulotce jest napisane ze dziurawiec zmniejsza dzialanie. Nie mam mieszanki na II faze cyklu, wiec chyba bede wtedy pila po prostu pokrzywe, bo mi zostala osobno