Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a czy miałyście jakieś skutki uboczne pijąc zioła ojca Sroki 3? Ja pijąc je miałam problem ze skokami ciśnienia i krwotokami z nosa. Nie jestem pewna, że to z powodu ziół,ale kiedy je odstawiałam czułam się lepiej, a ja zaczynałam pić, to się pogarszało. Co prawda w tym czasie byłam trochę przeziębiona i może to miało wpływ
Bardzo bym chciała pić te zioła, ale nie wiem czy mi nie szkodzą
-
nick nieaktualny
-
Super!!! To życzę ci, żeby to był ten szczęśliwy cykl
Ja u siebie nie zauważyłam wielkich zmian. Piłam do 9 dc i odstawiłam z powodu tych dolegliwości. Dziś zapewne mam owulkę. Przez ostatnie pół roku zawsze bolał mnie prawy jajnik, a w tym cyklu bardzo leciutko boli mnie lewy.
Trochę się boję, ze zaszkodziłam sobie tym odstawieniem i owulki wcale nie będzie ech -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Manieczka86 wrote:Czy ziółka mogę połączyć z takimi tabletkami: Castagnus?
Do Aga.Just: Czy aby napewno, mozna łączyc ziółka z Castagnusem? Nie bedzie to jakiejś mieszanki wybuchowej i skutków ubocznych?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 18:58
-
Ziołą piję już parę miesięcy.. Pierwsze 3 były rewelacyjne, teraz już chyba się organizm przyzwyczaił, bo różnicy nie czuję.. Wiele rzeczy mi się poprawiło - cera, PMS, zbieranie wody w organizmie przed @ zmalało.. A castagnus brałam tylko pół mies. do owulacji na obniżenie prolaktyny.. Bolała mnie głowa, ale po wszystkich lekach na prolaktynę tak mam, a to przynajmniej było ziołowe.. Póki co rezultatów w postaci ciąży nie ma, a staram się ponad dwa lata
Myszka-Minnie lubi tę wiadomość