Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, w tym cyklu zaczęłam pić zioła o. Sroki i udało się Nie wiem czy to zasługa ziółek, ale na pewno odczuwałam bardzo owulację no i są dwie kreseczki.
Mam nadzieję, że i Wam się uda. Ja w każdym razie jestem do tych ziół bardzo pozytywnie nastawiona!Erl, Aganeska, agaton lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:) miłego dnia:)
Aganeska, Myszusia duuuuuużo zdrowia!!!
Agromi gratulacje:) dla mnie cel na ten cykl to wystąpienie owulki, zobaczymy, póko co w jajnikach cisza, ale jeszcze pare dni do owulki zostalo!
buziakiErl lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolala dzieki! Teraz się przyda
Agromi gratulację Ciesze się Twoim szczęściem.
Dziewczyny ja od dziś zaczynam Nowennę. Wczoraj jakoś nie umiałam się za to zabrać. Każda z nas ma jakieś postanowienie więc wierzę że wytrwamy WSZYSTKIE razem!Paolala, Aganeska lubią tę wiadomość
❤❤ -
Agromi to super! Ja po pierwszym cyklu z ziolkami tez zobaczylam wyrazny pozytyw na tescie owulacyjnym. Piekny pecherzyk w dodatku pekniety.
Dzieki dziewczyny za zyczenia zdrowia. Jest juz ok. Gardlo mnie piecze nadal ale migdalki sie pomniejszyly dzieki plukance z octu jablkowego. Od czasu do czasu mam tylko zawroty glowy ale to juz trwa czwarty dzien. Moze zmiana cisnienia. Wlasnie wygrzewam sie na sloneczku. Jest cudownie i Wam duuuuzooooo slonca zycze
Myszusia lubi tę wiadomość
-
Może zmiany ciśnienia, a może mały lokator pod sercem W każdym razie za tę opcję trzymam kciuki!!
Agromi, raz jeszcze Ci gratuluję i fajnie że z nami się tu podzieliłaś radosnymi wieściami
Myszusia
Paolala, a co u Ciebie?
Ja dziś zaczęłam nowy cykl. Do owulki taaaak daleko... Dobrze, że Święta po drodze.
PozdrowionkaXII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Myszusia ja 10 kwietnia koncze Nowenne i zaczynam w kolejnej intencji. Wytrwalosci
Erl lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie zaczęłam tej nowenny Pracuję codziennie, mam dużo w domu do zrobienia i nie dam rady trzech różańców odmawiać. Myślę sobie, ze chociaż jeden dziennie różaniec z tej intencji bym odmawiała i też na pewno będą z tego korzysci
Trzymajcie kciuki, zeby mi się udało
Agromi, gratulacje wielkie!!! Super, ze dajesz znać na forum, zeby przekonać Dziewczyny-niedowiarki, że zioła działają W moim przypadku potrzeba było 6 m-cy picia, ale mój przypadek nie był za ciekawy Trzeba wierzyc i na pewno się uda
Aganeska, Myszusia zdrówka życzę Wam
Jakaś ostatnio epidemia panuje, bo co rusz ktoś chory...
Czekam na kolejne dobre wieści.
Coś Oli dawno nie było, Ola odezwij się, daj znać jak u CiebieErl lubi tę wiadomość
-
Agromi gratulacje ) bardzo lubię takie nowinki i daje to nadzieję że ziołka działają ! Agromi a czy miałaś jakieś problemy zdrowotne stwierdzone przez endo/gina?
Ja też dziewczynki wierzę że nam się uda - prędzej czy później ale się uda i będziemy mogły usłyszeć bijące serduszko najukochańszej istotki
Dziś o dziwo o normalnej porze wróciłam do domu, też nie wiem czy uda mi się 3 różańce odmawiać, chciałabym chociaż jeden i myślę że nasze prośby zostaną wysłuchane jeśli naprawdę będziemy wierzyć w moc modlitwy
Erl - przykro mi to był bardzo obiecujący cykl trzymam kciuki za następny kochana :* -
Nalunia na Twoim wykresie zobaczyłam, ze zaznaczyłaś + i w not. napisałaś, że jest druga blada kreska. Blada oznacza negatyw. Codziennie takie wychodzą. Pozytywny owulacyjny to taki gdzie kreska testowa jest taka sama jak kontrolna lub ciemniejsza.
-
Aganeska wiem wiem :* ale testy owulaycyjne robię od początku cyklu i chciałam sobie oznaczyć na wykresie że pojawiła się druga kreska bo mi cały czas jedna się tylko pokazywała dopiero od wczoraj druga jest troszkę bledsza od pierwszej :*
-
robiła po ustaniu @ żeby mieć punkt odniesienia czy faktycznie cały czas jednakowe wychodzą, ale okazuje siże dopiero wczoraj pojawiła się druga kreska - Aganeska nie traktuję ich poważnie - jutro mam gina i usg więc się dowiem gdzie moja owulka jest ))) Jak się w ogole czujesz chorowitku ?
-
Aha to dobrze, że idziesz na monitoring. Dowiesz się więcej o swoim cyklu. A ze mną nie jest źle, dziękuję. Zaczęło mnie jeszcze w gardle łaskotać na kaszel. Ale gardło już ustaje. Będę żyć
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 19:34
-
Zielnika 97 długo juz sie staracie?Bo ja jestem tym wszystkim przerażona.Cale zycie wszystko ok.Zadnych problemów.A nagle takie wieści.Znam dużo dziewczyn ktore maja dzieciaki z endo tyle ze sie dłużej starały:/A co to jest to IVF o ktorym pisałaś?Agaton i Erl dziękuje dziewczyny za szybka odpowiedz.Poczytam o tym więcej.XxxxxxMadlink