X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zioła ojca Sroki nr 3
Odpowiedz

Zioła ojca Sroki nr 3

Oceń ten wątek:
  • Kaśka00 Znajoma

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Demeter :) Przede mną dopiero wizyta u lekarza (bo na razie za wcześnie na usg) i dopiero upewnię się czy wszystko dobrze, ale jestem dobrej myśli :) Trzymam kciuki teraz za Ciebie, uda się, musisz uwierzyć -> ja w tym cyklu byłam bardzo pozytywnie nastawiona, bo wierzyłam w te ziółka i się udało! Z ziołami czy bez, sprawdź owulację na monitoringu i powodzenia!!!:*

Demeter, Aganeska lubią tę wiadomość

• Kaśka00 Znajoma

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do DEMETER i innych doświadczonych dziewczyn

Waham się w który dzień miałam owulację, dobrze byłoby to wiedzieć (nawet na przyszłość), czy mogłybyście się wypowiedzieć co do dnia owulacji sądząc po objawach?:
    - piątek: spadek temp., bardzo dużo śluzu płodnego (lejący, rozciągliwy)
    - sobota: skok temp., mniej śluzu, mniej lejący, całodniowy ból podbrzusza i jajnika.

Ten ból wskazywałby na owulację, ale wystąpił już PO skoku temp. i w dniu kiedy śluz zaczął już znikać...

• hope07 Znajoma

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    15 dc na ziółkach a owulacji ani widu ani slychu:( ech

HOPE07
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha ja bym wybrała opcje drugą, czyli sobota, aczkolwiek mogło być inaczej...tego się nie dowiemy. Fakt faktem owulacja była, bo przecież fasolinka już jest:)

Hope może jeszcze się pojawi, być dobrej myśli.

Demeter
  • Kaśka00 Znajoma

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope, ja prowadziłam dziennik mojego szczęśliwego (jak się potem okazało) cyklu i właśnie zerknęłam tam, że śluz płodny ZACZĄŁ się u mnie dopiero 16 dc, więc duże prawdopodobieństwo, że u Ciebie też pojawi się lada dzień:) Brałam też wiesiołek aż do owulacji, właśnie by był ładny śluz.

Dzięki Demeter:) Tak, owulacja była, to nie ulega wątpliwości hihi, chciałam być tylko bardziej zorientowana na przyszłość;)

• hope07 Znajoma

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki w sumie i tak nie pozostaje nic innego jak czekac:):(

HOPE07
  • Kaśka00 Znajoma

Wysłany: 2 września 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope - i jak u Ciebie, nastały dni płodne? :)

Ja byłam dziś na pierwszej wizycie u gina i wszystko bardzo dobrze:) w macicy znajduje się bardzo maluteńki pęcherzyk, ma dopiero 2,5 milimetra, dostałam wydruk z usg i oglądam sobie tą czarną kropeczkę na szarym tle:)

• Myszusia Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co u Was? Jak się czujecie? :)

❤❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- handel lekami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 09:36 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 września 2015, 18:36

• hope07 Znajoma

Wysłany: 3 września 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu dopiero dzis niesmialo pojawil sie pierwszy jakikolwiek sluz jak na 19 dc szalu nie ma ale zawsze cos
    Pomysl Kasiu dzieje sie magia:) z kazda wizyta malenstwo bedzie sie zmieniac nie przyzwyczajaj sie do kropeczki nastepnym razem to juz bedzie truskaweczka:) gratulacje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 10:07

HOPE07
  • hope07 Znajoma

Wysłany: 3 września 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla a Tobie ziółka pomogly czy udało Ci sie bez wspomagania?

HOPE07
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam ziółka, z tego co pamietam wtedy tez lepiej nie łączyć ich z lekami typu duphaston czy inofolic bo moze to juz byc za duzo. Nie twierdze, ze tylko one stoją za sukcesem, ale na pewno mi wyregulowaly pewne rzeczy i czułam naprawdę kiedy mam owu, miałam sluz płodny, a po odstawieniu anty ciezko było doprowadzić to do prawidłowego działania.

• Kaśka00 Znajoma

Wysłany: 6 września 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope - co u Ciebie, jak się sprawy mają? ;)
    Masz rację, dzieje się magia oj tak. Maleństwo rośnie teraz ok.1mm dziennie (jeśli się nie mylę) i rzeczywiście na następnej wizycie jest szansa na małą truskaweczkę:) Chociaż u mnie zaczął się dopiero 6tc i brzuszka jeszcze zupełnie nie ma, to spodnie już się wbijają w podbrzusze (jest lekko powiększone pod pępkiem) i muszę na szybko coś znaleźć do chodzenia, a ciężko! Nigdzie nie można znaleźć zwykłych jeansów z wąską gumką w pasie, takich na początkową ciążę:(

hope07 lubi tę wiadomość

• hope07 Znajoma

Wysłany: 7 września 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm ciezko powiedziec bo kiedys myslalam ze pojawil sie sluz ale to byl falszywy alarm dopiero wczoraj sie pojawil ale tylko troche i dzis juz sucho :( a dziwne bo choc owulacje miewalam pozno to zawsze bylo duzo sluzu a u taka lipa:(
    moze kup dzinsy elastyczne z wysokim stanem nie beda gniatac podbrzusza a i na po ciazy sie przydadza

HOPE07
  • Kaśka00 Znajoma

Wysłany: 8 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope, nawet jeśli nie widać śluzu to działajcie z mężem, bo może być to czas płodny mimo braku zauważalnych symptomów i szkoda, żeby nie dać sobie szansy, działajcie :) powodzenia!

• hope07 Znajoma

Wysłany: 8 września 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech:( no dzis juz jest ladny sluz ale za to meza brak nawet mi przez mysl nie przeszlo ze owulacja sie tak przesunie:(kolejny cykl mam z glowy

HOPE07
  • Kaśka00 Znajoma

Wysłany: 8 września 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie taki ładny śluz był kilka dni i wiadomo - tego ostatniego dnia była owulacja, więc może jeszcze zdążycie podziałać :) trzymam kciuki, by mąż zdążył wrócić :)

• hope07 Znajoma

Wysłany: 9 września 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety nie zdazy:( mysle o IUI ale w lisopadzie dopiero

HOPE07
  • hope07 Znajoma

Wysłany: 9 września 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jedno co moge stwierdzic po ziółkach to napewno to ze objawy owulacji mam bardziej nasione wczoraj nie obeszlo sie bez poduszki elektrycznej tak bolal mnie brzuch a i plamienie silniejsze niz zazwyczaj jezeli juz wystepowalo

HOPE07
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny- polecam ziółka, zaszłam w trzecim cyklu na ziołach o. Sroki :)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
‹‹ 84 85 86 87 88 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ