Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanko - czy zioła Ojca Sroki mogę łączyć z duphastonem a potem z CLO? a do tego mogę dorzucić niepokalanka?
zioła na mnie nie podziałały w kwestii pęcherzyków. na pewno jednak czułąm się po nich dość dobrze - dobrze spałam (a mialam ostatnio z tym problem), byłam mniej nerwowa i do tego miałam śluz - nie wystęowała suchosć, z którą wcześniej miałam problem....
Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
PragnącaDziecka - mam identycznie. od kiedy zaczęłam pić zioła moja temeperatura wygląda jak płaska deska.... zaczęłąm brać duphaston i nie mam skoku nawet przy duphastonie. zastanawiam się co w takim razie zioła zrobiły z moją tempMama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
daktylek wrote:PragnącaDziecka - mam identycznie. od kiedy zaczęłam pić zioła moja temeperatura wygląda jak płaska deska.... zaczęłąm brać duphaston i nie mam skoku nawet przy duphastonie. zastanawiam się co w takim razie zioła zrobiły z moją temp
-
Demeter co Ty mówisz? aż tak źle? Kurcze nie pomyślałabym A może nie poddawaj się? Kochajcie się po prostu nie myśląc o dziecku. Wiem, że to nie jest takie łatwe ale najlepiej odpuścić a czuję że będzie dobrze!
Daktylek:
"Dziewczyny mam pytanko - czy zioła Ojca Sroki mogę łączyć z duphastonem a potem z CLO? a do tego mogę dorzucić niepokalanka?"
Co do Twojego pytania, wydaje mi się, że tyle specyfików to zdecydowanie za dużo i dojdzie u Ciebie do przestymulowania jajników.. Bierz przez 3 miesiace CLO, jak nie pomoże to dorzuć zioła ojca sroki, a 10 dni przed okresem zacznij brać duphaston (w razie zapłodnienia utrzyma ciążę), nie dojdzie to tzw poronienia samoistnego.❤❤ -
wow Myszunia juz polowa za Toba;)
ja musze sie pochwalic:) robilismy po 3 mcach kontrolnie nasienie, bo wczesniej bylo kiepskie, bylo go malo i takie tam, a teraz np ilosc plemnikow z 33mln wzrosla do 120mln!!!:D:D a tak nas straszyli ze tylko inseminacja bo zle wyniki a tu prosze psikus;) polecam jak ktos ma problem z nasieniem fertilman plus mojemu mężowi bardzo pomógł
a jutro ide na usg zobaczyc co tam u mnie na jajcorach slychac;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:04
Myszusia, Erl lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolala ależ ja się cieszę! Kurcze, właśnie tak to jest jak lekarze nie dawają szans a tu taki psikus Piękny psikus, teraz to starać się a może akurat się uda
Demeter ohh Słonko, chciałabym Cię jakoś wesprzeć na duchu bo wiem co czujesz, jak nie można zajść w ciążę a tak bardzo tego pragniesz.. Musisz być silna, a wierze, ze się uda Kochana w takim razie życzę mężowi SZYBKIEGO powrotu do zdrówka!!!!!
Ja byłam wczoraj na badaniach połówkowych no i chłopiec okazał się córeczką hehe Wszystko jest dobrze, zdrowy maluszek i waży 320g Bardzo się cieszę Moja mała Victoria HannaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 14:30
Kaśka00, Aganeska lubią tę wiadomość
❤❤ -
Myszusia gratuluję dziewczynki:) a to ci niespodzianka, kto wie może jeszcze nie raz lekarz zmieni zdanie na temat płci.
Moja koleżanka do dnia porodu myślała, że urodzi dziewczynkę a potem po porodzie jak wychodziła ze szpitala to jej syn był ubrany cały na różowo:)
Najważniejsze, że twoje dziecko jest zdrowe i to się liczy:)
Dzięki za wsparcie. Właściwie jestem na takim etapie w życiu, że na wszystko już rozkładam ręce. Pomału godzę się z brutalną rzeczywistością, bo cóż innego mi zostało.Myszusia lubi tę wiadomość
Demeter -
Demeter kochana, dołączam do słów Myszusi i także życzę zdrówka dla M. Wiele par kiedy już odpuściło starania, właśnie wtedy udało się począć dzidzię Los płata takie figle, że jak się starasz to się nie da, a jak odpuszczasz zupełnie, to niespodzianka Trzymam kciuki i dużo zdrówka dla Was!
Myszusia, gratuluję pomyślnych wieści! SuperMyszusia lubi tę wiadomość
-
Kaśka00 wrote:Demeter kochana, dołączam do słów Myszusi i także życzę zdrówka dla M. Wiele par kiedy już odpuściło starania, właśnie wtedy udało się począć dzidzię Los płata takie figle, że jak się starasz to się nie da, a jak odpuszczasz zupełnie, to niespodzianka Trzymam kciuki i dużo zdrówka dla Was!
Myszusia, gratuluję pomyślnych wieści! Super
Kaśka00 dzięki za słowa otuchy ale sęk w tym, że ja już Nie Mogę się starać, więc na pewno nie zajdę w ciążę.Demeter -
Dziękuję dziewczyny
Jestem z Wami sercem i duchem. Wchodzę i czytam Wasze komentarze i aż mi się łezka w oku kręci.. człowiek się stara o maluszka, chce Go, zdrowo się odżywia, próbuje rożnych metod a tu klops.. Bardzo Wam życzę dzieciaczka!! Będę starała się Was wspierać na ile będę umiała! Za KAŻDĄ z Was trzymam mocno kciuki!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 16:30
Paolala lubi tę wiadomość
❤❤ -
Myszunia dziękujemy za wsparcie:) jestes dla nas przykladem że w końcu się udaje:)
pieknie ze bedzie córa;) tak jak przeczuwałaś
a u mnie pecherzyk dominujący 15mm na lewym jajniku, na prawym tez jakis jest mniejszy moze jeszcze sie ruszy;) w sobote wieczorem mam sobie zrobić zastrzyk z ovitrelle i w niedziele wieczorem mamy działać byłam u nowego gina i bardzo jestem zadowolona;) i jakoś tak mam przeczucie że on nas doprowadzi do ciąży;) prędzej czy pózniej, a najlepiej w tym roku jeszcze hehe:)
ehhh zimnoooo sie zrobilo na maksa!!!
buziaki i milego weekendu;)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
iwi87 - ja kupowałam każde zioło z osobna w sklepie zielarskim i potem mieszałam sama w odpowiednich proporcjach. Mnie została moja szczęśliwa mieszanka, z którą zaszłam w ciążę już w 1.cyklu (w sierpniu) - jeśli byś chciała, to napisz na maila: [email protected]