X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Złote rady przed transferem
Odpowiedz

Złote rady przed transferem

Oceń ten wątek:
  • Klara Wysocka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2018, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brenya, dzięki! :D
    Jak wyjmiesz kij z tyłka, to wróć, pogadamy.

IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest <3
    mam Córeczkę <3
  • klopsik Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2018, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @berbeć, 1.12 testy, ciężko mi uwierzyć, że coś z tego będzie. Co do wina, to ja praktykuję codzienną dawkę od dawna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2018, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klopsik wrote:
    @berbeć, 1.12 testy, ciężko mi uwierzyć, że coś z tego będzie. Co do wina, to ja praktykuję codzienną dawkę od dawna :D
    No to jeszcze parę dni. Ja jak przyjdzie co do czego to chyba zwariuje, jestem niecierpliwa bardzo , panikara i w ogóle. Winko mozna nawet ponoć po transferze przez jakiś czas. Trzymam kciuki! Ty miałaś przebadany zarodek prawda?

• klopsik Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, po poprzedniej punkcji zbadaliśmy 6 zarodków, tylko 2 były dobre. A winko będę pić do dnia testów. Ż mówił, że spokojnie kilka dni po transferze sobie jeszcze smakować.
    Ja przy pierwszym transferze też nie mogłam się doczekać testów, a teraz najchętniej bym oddalała dzień bety... Ale teraz mnie mocno jajnik jeden ciągnie, a momentami czuje podobnie jak poprzednio. Nie nastawiam się jakoś

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ