Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów ABONAMENT ZMIANA CENNIKA BEZ UPRZEDZENIA
Odpowiedz

ABONAMENT ZMIANA CENNIKA BEZ UPRZEDZENIA

Oceń ten wątek:
  • m_d_f Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2018, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po dzisiejszej aktualizacji najpierw nie mogłam się w ogóle zalogować, a teraz wygląda na to, że mój roczny abonament premium, który miał działać do stycznia 2019 - wziął i wyparował :/ Czy któraś też ma takie problemy dzisiaj z OF?

• Hera39 Przyjaciółka

Wysłany: 11 czerwca 2018, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam też problem z OF, pierwszy raz się takie coś zdarzyło. Chciałam dopisać coś w kalendarzu płodności i wychodzi ''brak danych'' Może coś się porobiło z ich serwerem, naprawią i znowu będzie wszystko działać.

Nawet jak chcę zmienić stronę to się muszę na nowo logować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 13:33

listopad 2017 (*)cb marzec 2018(*) puste jajo
    pierwszy cykl z CLO 1x1 06.18r. zrobiła się torbiel
    Mąż wyniki dobre. Moje AMH-0.26 TRAGEDIA!
    Kariotypy ok. Histeroskopia i LAPAROSKOPIA 16.08.18r.
    3.08.początek cyklu z antykami.
  • m_d_f Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi też. Ale już jest ok :) Pewnie problemy wynikały z aktualizacji strony. Chociaż mnie wylogowuje jak wyłączam stronę, mimo że mam zaznaczone, żeby logowało automatycznie. Może to się też w końcu naprawi...

‹‹ 5 6 7 8 9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ