X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Krótsze miesiączki po Duphastonie
Odpowiedz

Krótsze miesiączki po Duphastonie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolą piersi i jestem bardziej wzdęta z duphastonem a poza tym nic mi nie dolega. Teraz będzie 3 cykl jak go biorę, mam nadzieję szczęśliwy.

• Madusia Znajoma

Wysłany: 5 września 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was. Mam problem. Moj wykres jest bez mierzenia temp. i troszke odpuszczzony poniewaz musze troche odpuscic te starania juz nie moge od ciaglych negatywow...:( okolo 15/16dc mialam owulacje bol jajnikow ...od 19 dc mialam zalecone brac duphaston 10 dni czyli do 29dc natomiast moje cykle sa 28 dniowe...zostaly mi jeszcze 2 tabletki.. od wczoram mam bole brzucha jak na @ i brazowe plamienia utrzymuja sie do dzisiaj... robilam test negatywny... nie mam mozliwosci isc do lekarza jestem za granica ... mam przestac brac duphaston czy dokonczyc te 2 tabletki i czekac na @ Pomozecie jakos . Dziekuje wam wszystkim:*

• msmarmify Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 21:33

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ