X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Krótsze miesiączki po Duphastonie
Odpowiedz

Krótsze miesiączki po Duphastonie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolą piersi i jestem bardziej wzdęta z duphastonem a poza tym nic mi nie dolega. Teraz będzie 3 cykl jak go biorę, mam nadzieję szczęśliwy.

• Madusia Znajoma

Wysłany: 5 września 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was. Mam problem. Moj wykres jest bez mierzenia temp. i troszke odpuszczzony poniewaz musze troche odpuscic te starania juz nie moge od ciaglych negatywow...:( okolo 15/16dc mialam owulacje bol jajnikow ...od 19 dc mialam zalecone brac duphaston 10 dni czyli do 29dc natomiast moje cykle sa 28 dniowe...zostaly mi jeszcze 2 tabletki.. od wczoram mam bole brzucha jak na @ i brazowe plamienia utrzymuja sie do dzisiaj... robilam test negatywny... nie mam mozliwosci isc do lekarza jestem za granica ... mam przestac brac duphaston czy dokonczyc te 2 tabletki i czekac na @ Pomozecie jakos . Dziekuje wam wszystkim:*

• msmarmify Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 21:33

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ