SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Krótsze miesiączki po Duphastonie
Odpowiedz

Krótsze miesiączki po Duphastonie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolą piersi i jestem bardziej wzdęta z duphastonem a poza tym nic mi nie dolega. Teraz będzie 3 cykl jak go biorę, mam nadzieję szczęśliwy.

• Madusia Znajoma

Wysłany: 5 września 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was. Mam problem. Moj wykres jest bez mierzenia temp. i troszke odpuszczzony poniewaz musze troche odpuscic te starania juz nie moge od ciaglych negatywow...:( okolo 15/16dc mialam owulacje bol jajnikow ...od 19 dc mialam zalecone brac duphaston 10 dni czyli do 29dc natomiast moje cykle sa 28 dniowe...zostaly mi jeszcze 2 tabletki.. od wczoram mam bole brzucha jak na @ i brazowe plamienia utrzymuja sie do dzisiaj... robilam test negatywny... nie mam mozliwosci isc do lekarza jestem za granica ... mam przestac brac duphaston czy dokonczyc te 2 tabletki i czekac na @ Pomozecie jakos . Dziekuje wam wszystkim:*

• msmarmify Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 21:33

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ