Nie przegap okazji!

Aktywuj abonament Premium w OvuFriend od dziś do 30 listopada a otrzymasz od nas prezent:

Skorzystaj z okazji i wypróbuj nasze nowości - jesteśmy przekonani, że Ci się spodoba! W każdym momencie możesz zrezygnować.

Jesteśmy dla Ciebie i szybko odpowiadamy na każde Twoje pytanie: [email protected]!

Promocja trwa do 30 listopada 2020 roku.

Aktywuj abonament Zamknij
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7519 10636

    Wysłany: 13 grudnia 2018, 07:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie skok tempki jest 3 dni po owu. Może u Ciebie jest podobnie :)

    oar843r8jpmp224p.png

    6 lat starań o kropka
    _____________________
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Maryna88 Nowa
    Postów: 5 0

    Wysłany: 13 grudnia 2018, 16:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomożecie w interpretacji. Czy jest szansa że owi była? Program mi jej nie wyznaczył a śluz i szyjka na nią wskazywały :(

    4345fb180441526980eaca11062af6f5.png

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 14 grudnia 2018, 12:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedy myślisz, że była?

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 14 grudnia 2018, 12:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli 17go, to nie minęły jeszcze 3 dni od skoku

  • Maryna88 Nowa
    Postów: 5 0

    Wysłany: 14 grudnia 2018, 13:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona17 wrote:
    kiedy myślisz, że była?

    Myślę że 16nastego bo wtedy miałam najbardziej plodny śluz

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 14 grudnia 2018, 14:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to tez musza być 3 wyższe temperatury, a 17 spadła

  • Maryna88 Nowa
    Postów: 5 0

    Wysłany: 15 grudnia 2018, 13:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona17 wrote:
    no to tez musza być 3 wyższe temperatury, a 17 spadła
    Dziś mi zaznaczył program owu 1u dnia cyklu. Ale nie wiem co myśleć bo miałam rano znowu delikatne plamienie. Co prawda nie na wkładce a podczas sprawdzania śluzu. Na inplantacje raczej za wcześnie... Więc co może oznaczać. Bo zglupialam

  • Maryna88 Nowa
    Postów: 5 0

    Wysłany: 15 grudnia 2018, 13:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    4345fb180441526980eaca11062af6f5.png

  • MonikaSho Znajoma
    Postów: 27 4

    Wysłany: 16 grudnia 2018, 16:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Ja co prawda korzystam z aplikacji na telefonie bo zwyczajnie mi wygodniej ale może pomożecie w interpretacji.
    Dodam, że jestem na clo. Monitoring miałam 10.12 i lekarka pokazała mi piękny pecherzyk owulacyjny, który powinien peknac w ciągu dwóch dni. Swoją drogą dziwnie to wyglądała boto tak jakby było widać w pecherzyku jajeczko choć wiem że to niemożliwe, po prostu był duży pecherzyk a w środku przy samym brzegu jajnika było jakieś kółeczka, może cialko zolte możliwe że widoczne?
    10tego miałam spadek tempki potem wzrost a potem znowu spadek chyba dwa dni później i wzrost aż na 37,03 stopnia. Tyle że teraz tempka idzie mi pomalu w dół czy oznacza to od razu ze jajeczko nie zostało zaplodnione lub pecherzyk nie pękł? Planowany okres mam za sześć dni 22.12 i ta temperatura mnie zaskakuje. Podobno po owulce powinna się utrzymywać na wyższym poziomie kiedy ja nawet nie wiem jaka jest według wykresu moja normalna temperatura. Dodam, że nie choruje nie stresuje się no i wysypiam się. Temoke oczywiście mierze przed wstanie z lozka. Poradzić ie coś lub zasugerujecie? Bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia i nie wiem jak interpretować wykres
    211ddeaa34313c9bmed.jpg
    Już sama nie wiem co myslec

    Starania o maluszka od 2016 roku.
    HSG Lipiec 2018 - drożne
    Hormony w normie, prolaktyna i testosteron delikatnie podwyższone. Prolaktyna zbita suplementem OVARIN.
    Pierwszy cykl z clo 30.09.2018 od 5 do 9dc -
  • MonikaSho Znajoma
    Postów: 27 4

    Wysłany: 16 grudnia 2018, 19:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    tutaj może widać lepiej

    71d7ce7fd483e4f3med.png

    dodałam na inny wykres tempkę

    VianEthel lubi tę wiadomość

    Starania o maluszka od 2016 roku.
    HSG Lipiec 2018 - drożne
    Hormony w normie, prolaktyna i testosteron delikatnie podwyższone. Prolaktyna zbita suplementem OVARIN.
    Pierwszy cykl z clo 30.09.2018 od 5 do 9dc -
  • Aneta2011 Nowa
    Postów: 2 0

    Wysłany: 17 grudnia 2018, 13:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,czy mogłybyście zerknąć na mój wykres.Jestem już po terminie spodziewanej @, temp.taka sobie,szyjka jest nisko,twarda,mam bóle miesiączkowe i nic. Czy którąś z Was może też podobnie miała jak ja?.Nie wiem co robić czekać? czy iść do gina. Testu nie robię bo temp. i szyjka i objawy nie wskazują na ciąże. 289926db7aebda3c5c3613034daaaf8a.png

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 13:38

  • Balerina Ekspertka
    Postów: 162 146

    Wysłany: 17 grudnia 2018, 15:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, czy moglybyscie mi doradzic? Ovufriend wyznaczyl ovulacje linia przerywana w 12tym dc ale mi sie wydaje ze owulka byla w 15tym dniu sadzac po ojawach. czy jest mozliwe ze organizm przygotowywal sie do owu ale nic z tego nie wyszlo?

  • _mamofaza Ekspertka
    Postów: 146 174

    Wysłany: 20 grudnia 2018, 07:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co myślicie. Czy bez spadku jest szansa na ciążę? Dzisiaj też miałam temp 36.9 Pojawiło się dwie plamki brązowej krwi w 9DPO ale temp nie spadła, czy możliwe że to jednak było zagniezdzenie? :)

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2eb7c021d6c4.png

    dqprx1hpdyzxk31g.png

    dqprj44j5qc2k5ef.png
  • Tele...79 Ekspertka
    Postów: 205 429

    Wysłany: 20 grudnia 2018, 09:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    _mamofaza wrote:
    Dziewczyny co myślicie. Czy bez spadku jest szansa na ciążę? Dzisiaj też miałam temp 36.9 Pojawiło się dwie plamki brązowej krwi w 9DPO ale temp nie spadła, czy możliwe że to jednak było zagniezdzenie? :)

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2eb7c021d6c4.png

    Oczywiście że jest możliwe,teraz tylko cierpliwie czekaj na zrobienie testu. Nie zawsze musi być spadek tak samo jak nie zawsze jest plamienie implantacyjne. Temp.ładnie wysoko. Pochwal się jak już zrobisz test.

    31 cykl starań, listopad 2017- CB, Styczeń 2018- PJP Euthyrox.
    HBS+ Niskie AMH
    Krótkie cykle ok.24-26dni.
    w sierpniu 2018 laparo,histero i HSG
    Wiek 40lat.
  • _mamofaza Ekspertka
    Postów: 146 174

    Wysłany: 20 grudnia 2018, 10:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę mnie uspokoiłaś, to czekam dalej :)
    Mam nadzieję, że będę mogła się pochwalić dwoma kreskami:)

    dqprx1hpdyzxk31g.png

    dqprj44j5qc2k5ef.png
  • Paula2907 Nowa
    Postów: 1 0

    Wysłany: 31 grudnia 2018, 12:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:-) Mogłaby któraś z Was zetknąc na mój wykres ? Czy jest jeszcze szansa ?Pozdrawiam i dziękuje :-)

    https://ovufriend.pl/graph/82ba2dccb26ee971973dee7c8b16126b

    82ba2dccb26ee971973dee7c8b16126b.png

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 12:10

  • kwiatek5 Znajoma
    Postów: 16 1

    Wysłany: 2 stycznia 2019, 17:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula2907
    Bardzo ładny wykres

  • kwiatek5 Znajoma
    Postów: 16 1

    Wysłany: 2 stycznia 2019, 17:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie mój,ten to dopiero wygląda idealnie,żadnych większych wahań w temperaturach,w miarę stałe są. Zawsze miałam takie ładne wykresy.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 17:24

  • kwiatek5 Znajoma
    Postów: 16 1

    Wysłany: 2 stycznia 2019, 17:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/wykres,064e692e43970e8fdb1ae052f8524f8b.html

  • SunnyMe Debiutantka
    Postów: 10 2

    Wysłany: 19 stycznia 2019, 15:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co myślicie o moim wykresie? Bo ja kompletnie nie potrafię niczego sensownego z niego wyczytać.. :/

‹‹ 869 870 871 872 873 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego