Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Bliźniaki 2026 🍀
Odpowiedz

Bliźniaki 2026 🍀

Oceń ten wątek:
  • Jenny93 Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, szczerze mówiąc to dla mnie nienormalnym i nieodpowiedzialnym byłoby nie czuć tego strachu:) Przy pierwszym dziecku, przynajmniej w moim przypadku bliźniaki byłyby spełnieniem marzeń. Długo się staraliśmy o pierwsze. To co czujesz świadczy o Twojej dojrzałości. To normalne, że masz obawy. Pomyśl sobie, niezależnie czy jesteś wierząca czy nie, że nie każdy może być mamą bliźniąt, a Ty z jakiegoś powodu zostałaś na nią wybrana. To bliźnięta dwujajowe czy jedno? Znacie już płeć? Jaka była reakcja męża i Twoich dzieci? Bo być może też tutaj Cię coś blokuje w uczuciach.

• Mama pełna obaw Debiutantka

Wysłany: 4 lipca, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenny93 wrote:
    Wiesz, szczerze mówiąc to dla mnie nienormalnym i nieodpowiedzialnym byłoby nie czuć tego strachu:) Przy pierwszym dziecku, przynajmniej w moim przypadku bliźniaki byłyby spełnieniem marzeń. Długo się staraliśmy o pierwsze. To co czujesz świadczy o Twojej dojrzałości. To normalne, że masz obawy. Pomyśl sobie, niezależnie czy jesteś wierząca czy nie, że nie każdy może być mamą bliźniąt, a Ty z jakiegoś powodu zostałaś na nią wybrana. To bliźnięta dwujajowe czy jedno? Znacie już płeć? Jaka była reakcja męża i Twoich dzieci? Bo być może też tutaj Cię coś blokuje w uczuciach.

Jednokosmowkowe a dwuowodniowe. Reakcja dzieci byla super sa bardzo szczęśliwe i nie mogą sie doczekać❤️,ciągle pytają o dzidziusie. Mąż początkowo bardzo zaskoczony ale bardzo szybko sie zaczac cieszyć. Jedno napewno dziewczynka a drugie jeszcze nie wiadomo

• Jenny93 Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama pełna obaw wrote:
    Jednokosmowkowe a dwuowodniowe. Reakcja dzieci byla super sa bardzo szczęśliwe i nie mogą sie doczekać❤️,ciągle pytają o dzidziusie. Mąż początkowo bardzo zaskoczony ale bardzo szybko sie zaczac cieszyć. Jedno napewno dziewczynka a drugie jeszcze nie wiadomo

Jak jednokosmówkowa to będą jednojajowe:) Ta sama płeć. U mnie ta sama sytuacja. Tym bardziej jeżeli masz wsparcie bliskich to po prostu daj sobie czas na przetrawienie tej sytuacji. Jak chcesz się wygadać coś to pisz śmiało. Ja jestem w 22 tygodniu

• Mama pełna obaw Debiutantka

Wysłany: 4 lipca, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenny93 wrote:
    Jak jednokosmówkowa to będą jednojajowe:) Ta sama płeć. U mnie ta sama sytuacja. Tym bardziej jeżeli masz wsparcie bliskich to po prostu daj sobie czas na przetrawienie tej sytuacji. Jak chcesz się wygadać coś to pisz śmiało. Ja jestem w 22 tygodniu

Bardzo ci dziękuję naprawdę❤️😃 dobrze usłyszeć że nie tylko ja mam obawy. Bo naprawdę mam bardzo duze wyrzuty sumienia że nie potrafię się cieszyć tak odrazu jak z poprzednich ciąż

Jenny93 lubi tę wiadomość

‹‹ 12 13 14 15 16
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ