Bliźniaki 2026 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz, szczerze mówiąc to dla mnie nienormalnym i nieodpowiedzialnym byłoby nie czuć tego strachu:) Przy pierwszym dziecku, przynajmniej w moim przypadku bliźniaki byłyby spełnieniem marzeń. Długo się staraliśmy o pierwsze. To co czujesz świadczy o Twojej dojrzałości. To normalne, że masz obawy. Pomyśl sobie, niezależnie czy jesteś wierząca czy nie, że nie każdy może być mamą bliźniąt, a Ty z jakiegoś powodu zostałaś na nią wybrana. To bliźnięta dwujajowe czy jedno? Znacie już płeć? Jaka była reakcja męża i Twoich dzieci? Bo być może też tutaj Cię coś blokuje w uczuciach.
-
Jenny93 wrote:Wiesz, szczerze mówiąc to dla mnie nienormalnym i nieodpowiedzialnym byłoby nie czuć tego strachu:) Przy pierwszym dziecku, przynajmniej w moim przypadku bliźniaki byłyby spełnieniem marzeń. Długo się staraliśmy o pierwsze. To co czujesz świadczy o Twojej dojrzałości. To normalne, że masz obawy. Pomyśl sobie, niezależnie czy jesteś wierząca czy nie, że nie każdy może być mamą bliźniąt, a Ty z jakiegoś powodu zostałaś na nią wybrana. To bliźnięta dwujajowe czy jedno? Znacie już płeć? Jaka była reakcja męża i Twoich dzieci? Bo być może też tutaj Cię coś blokuje w uczuciach.
Jednokosmowkowe a dwuowodniowe. Reakcja dzieci byla super sa bardzo szczęśliwe i nie mogą sie doczekać❤️,ciągle pytają o dzidziusie. Mąż początkowo bardzo zaskoczony ale bardzo szybko sie zaczac cieszyć. Jedno napewno dziewczynka a drugie jeszcze nie wiadomo
-
Mama pełna obaw wrote:Jednokosmowkowe a dwuowodniowe. Reakcja dzieci byla super sa bardzo szczęśliwe i nie mogą sie doczekać❤️,ciągle pytają o dzidziusie. Mąż początkowo bardzo zaskoczony ale bardzo szybko sie zaczac cieszyć. Jedno napewno dziewczynka a drugie jeszcze nie wiadomo
Jak jednokosmówkowa to będą jednojajowe:) Ta sama płeć. U mnie ta sama sytuacja. Tym bardziej jeżeli masz wsparcie bliskich to po prostu daj sobie czas na przetrawienie tej sytuacji. Jak chcesz się wygadać coś to pisz śmiało. Ja jestem w 22 tygodniu -
Jenny93 wrote:Jak jednokosmówkowa to będą jednojajowe:) Ta sama płeć. U mnie ta sama sytuacja. Tym bardziej jeżeli masz wsparcie bliskich to po prostu daj sobie czas na przetrawienie tej sytuacji. Jak chcesz się wygadać coś to pisz śmiało. Ja jestem w 22 tygodniu
Bardzo ci dziękuję naprawdę❤️😃 dobrze usłyszeć że nie tylko ja mam obawy. Bo naprawdę mam bardzo duze wyrzuty sumienia że nie potrafię się cieszyć tak odrazu jak z poprzednich ciąż
Jenny93 lubi tę wiadomość
-