Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez witam sie w dwupaku !!!!
JUUPPIII!!!!
Mysle ze nawet jakby teraz sie cos zaczelo to przez 2 godz nie urodze wiec malutka posluchala rodzicow
Ciekawe czy taka grzeczna bedzie pozniej.
Kurcze przeziebilam sie. Gardziolko boli i glowa a poza tym czuje sie wspaniale. Chodze normalnie i nie zginam sie w pol co chwile bo mnie za pecherz ciagnie plecki nie bola, szyjka tez nie, nawet jak do kibelka ide to sikam normalnie a nie pare kropelek
Zmykam wyganiac Ole z brzucha bo jak patrze na ema to on juz taki naszykowany hehedorocia2324, Kasandra lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Witam się w całości myślę że potrwa to jeszcze z goła tydzień taki dwupak.
Polska dziewczyno musisz tłumaczyć i być konsekwentna jak powiesz że nie możesz nosić to nie uginać się kiedy maluch wpadnie w płacz zastąp to przytulaskami na kucaka albo na kolanach jak kas pisze. Z drugiej strony jak jest zdrowa ciąża to powinna przetrwać wiele przecież kobiet na początku nie wie że jest w ciąży i funkcjonują normalnie przez jakieś 2-3 m-ce. Ja sama na początku tej ciąży malowana pokój chłopców i przesuwając ciężką komodę miałam niezły wycisk i nic się nie stało ale oczywiście jestem zdania że lepiej dmuchać na zimne.
Dorocia daj znać jak po wizycie
Karola gratki dla nas wszystkich że będziemy pelbokrwistymi grudniowym mamusiamiKasandra, dorocia2324, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
Ale mi sie mordka cieszy. Nawet nie wiecie jak
Wczorajsze wyganianie nie dalo chyba nic bo oprocz tego ze przestala mnie glowa bolec i gardziolko to jest mi niedobrze. Poza tym jest ok.
Jutro ktg, zobaczymyMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Witaj Marta.
Ja właśnie posprzątam górne szafki w kuchni tak już na święta. O matko aż mi się łapki trzęsą teraz.siedzę i odpoczywam. W przedpokoju mam trzy wory rzeczy do wyrzucenia to nie możliwe że przez pół roku mogłam zgromadzić tyle niepotrzebnych rzeczy w tak małej kuchni a jeszcze dół został do posprzatania ale już dzisiaj nie dam rady.dorocia2324, Kasandra lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny mi to się dzisiaj nic nie chcę, jakaś taka jestem wymiętolona i wogóle oczy się same zamykają. mąż w pracy córka w przedszkolu a ja leże bo co tu robić. Troche cwzesniej ogranełam w domu nastawiłam prania i leże a w piatek wizyta u lekarza toche sie boję
-
Witaj Marta
Ja tez mam Kubusia tylko 3-letniego
Na wizycie wszystko ok. Zbadal, powiedzial, ze wszystko w porzadku, posluchalismy serduszka przez chwile, dal kolejne badania i wizyta na za 2 tyg. kolejna. Przytylam 1,5 kg w 2 tyg. Na moje codzienne obzeranie sie slodyczami to chyba nie najgorzej.
A ja mam ostatnio ciezki czas. Chyba psychicznie juz wysiadam. Normalnie plakac mi sie chce. Mlody daje mi w kosc, nie chce sie sluchac, robi na zlosc, itd. Nic na niego nie daje rady. Z moim P wczoraj sie poklocilismy i tak to wyglada. przydal by mi sie urlop od domu. obowiazkow i problemow. Ide zaraz sie wziasc za cos bo roboty mam duzo a Swieta za pasem. Wiem, ze bedzie dobrze i wszystko sie unormuje ale musialam sie wyzalic.Kasandra, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
szalejesz dynamiczna szalejesz
ja jak za dużo latam to mnie brzuchol się spina i boli
dorocia super wiadomościrośnijcie zdrowo nadal
mama_hani, a dlaczego się boisz ? wszystko jest dobrze
u mnie bez zmian zbytnich, stawia siw brzuch częściej, ale nadal nic się nie dziejewięc pewnie jeszcze do KTG piątkowego dotrwam
-
ale tutaj cisza.... wszystkie już zmęczone albo chore....
na_cik jak Maluszek ?
karola się coś nie odzywamoże jednak się rozpakowała
jak tam karola ?
ja oczywiście nadal w jednym kawałkuchodzę z dzieciakami, zaprowadzam, przyprowadzam, a tutaj nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 20:25
-
Hej hej
Przepraszam,że tak mało piszę ale mamy słaby okres przez tą chorobę Tymka. Byliśmy dzisiaj u pediatry. Osłuchowo czysty,gardło lekko czerwone tylko,uszka w porządku...no i co? Prawdopodobnie wirus. Jak jutro będzie nadal gorączkował to znowu lekarz w środę.
Szkoda mi go bo od śród siedzi biedak w domu i nudzi się straszniejuż nawet daje mu telefon i bajki lecą bo się snuje i marudzi i już nie chce niczym bawić. Ale jutro będziemy mieli książeczki z naklejkami więc się zajmiemy
Mnie brzuch coś ciągnie.jakoś mi tak dziwnie...
-
Kas nie rozpakowalam sie :p
Dzisiaj znow czulam sie swietnie i pobiegalam doslownie biegalam po sklepach
Jutro ktg i ciag dalszy biegania.
Wczoraj przytulaski, sciskanie i ugniatanie sutkow nic nie dalo, dzisiaj latanie po sklepach raczej tez nie. Ja juz jej nie rozumiem.
Od 30 tc pchala sie na swiat a teraz co nawet wyganianie jej nie ruszaMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Na_ cik wspolczuje kochana. Ja na wirusa nie podaje zadnych antybiotykow ani lekow oprocz syropu z cebuli, buraka ewentualnie rutinoscorbin ale to juz ostatecznosc
na_cik lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Na_cik wspolczuje choroby synka i niech szybko zdrowieje!!
Moj mlody tez niemrawy, zakatarzony tak, ze az z oczek mu lezki leca i troche chrypi. Ja mu daje syrop bioaron na wzmocnienie (juz od dluzszego czasu), psikam do noska woda morska i staram sie zeby sie napil troche herbatki z cytrynka. Jutro moj P kupi sok malinowy to bede mu podawala. Mam nadzieje, ze nie rozwinie sie nic powazniejszego z tego. Ja tez dostalam katar i zaczynam czuc zatoki, masakra jakas. Zlego humoru ciag dalszy...na_cik lubi tę wiadomość
-
Karola ja podaję mu lipomal i wit.C no i jak było te 40 stopni to poszły w ruch przeciwgorączkowe,chociaż ja i tak długo z tym zwlekam. Gdyby chciała mu podać lekarka antybiotyk to bym się domagała badań...nie zmienia to faktu,że mnie stresuje to,że nie wiem co mu tak naprawdę jest...ehhh
Dzisiaj mamy według OM skończony 30tc. Ale to leci!
Dorocia,zdrówka dla Kubusia! -
na_cik współczuję choroby Synka i życzę szybkiego powrotu so zdrowia ....
karola a widzisz dziwne te nasze Maluszkitutaj tyle strachu, a teraz strach przed prowokacją
ja zaprowadzam i odprowadzam nie oszczędzam się za bardzo i już zaczynam myśleć o.piątkowym KTGna_cik lubi tę wiadomość