Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lipomal dla mnie za slaby tzn moze nie tyle za slaby co dlugo efektu nie dawaal, ale wiadomo kazdy maluch jest inny
Jeju ja od 5 nie spie, tak mnie plecy bola, brzuch sie stawia i co chwile boli ale plecy to przesada juz. Mala chyba zeszla jeszcze nizej i wypina sie niemilosiernie. O 5.15 wstalam z lozka bo sluszalam takie 4-pukniecie w brzuchu tak jak bym balon przebijala, poszlam siku i nic a jak polozylam sie do lozka to kolderka i rogal wilgotne . Do tej pory susza
Zesikalam sie w lozko??Kasandra lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Melduję się w całości choć dzisiaj w nocy 2 godziny regularnych choć mało bolesnych skurczów było
Oby do soboty
Dziewczyny mam pytanie , z racji że do terminu już niewiele i istnieje możliwość przenoszenia a lekarz mi zalecił po terminie co dwa dni KTG gdzie jej mam wykonać w szpitalu ?? Ja oczywiście gapa i się go nie zapytałam . Chodziłam do lekrza prywatnie ale to chyba nie ma znaczenia chyba mają obowiązek mi w szpitalu zrobić to KTG co ??Kasandra lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja chodziłam prywatnie do lekarza a na KTG jeździłam do szpitala i nie było problemu
My chyba pożegnaliśmy gorączkę ale Tymek zaczyna kichać i pokasływać,podejrzewam,że przy osłabieniu go coś złapało bo i mi coś siedzi na zatokach
Karola! Jak tam? Rodzisz?? -
Karola no to moze porod juz tuz tuz...
Dynamiczna mi sie wydaje, ze powinni Ci robic ktg w szpitalu bez zadnego problemu tym bardziej jak bedziesz po terminie.
Na_cik no to jestesmy w podobnej sytuacji tylko moj nie goraczkuje ale dzis jeszcze kaszel doszedl. Syrop malinowy z cytryna dzis idzie w ruch. Ja nos zawalony i do tego gardlo troche pobolewa
Dzis musze ciuszki poskladac i pochowac do komody. No i moze zajme sie w koncu ta wyprawka bo mam troche do kupienia jeszcze. -
hej dziewczyny w szpitalu muszą zrobić ktg!
mój m robi ganek a jak skończy będzie robił pokoje na strychu dla nas sypialnie i dla maluszka mam nadzieje ze się wyrobi do maja bo inaczej będzie nam bardzo ciasno.
w piatek wizyta u lekarza mam nadziję ze wkońcu zobzczę co będzie mam nadzieję że chłopakpolska_dziewczyna, Kasandra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
dynamiczna wrote:Melduję się w całości choć dzisiaj w nocy 2 godziny regularnych choć mało bolesnych skurczów było
Oby do soboty
Dziewczyny mam pytanie , z racji że do terminu już niewiele i istnieje możliwość przenoszenia a lekarz mi zalecił po terminie co dwa dni KTG gdzie jej mam wykonać w szpitalu ?? Ja oczywiście gapa i się go nie zapytałam . Chodziłam do lekrza prywatnie ale to chyba nie ma znaczenia chyba mają obowiązek mi w szpitalu zrobić to KTG co ??
mnie na KTG do szpitala przywołałtakże na pewno do szpitala, w którym chcesz rodzić
-
dzięki za pamięć o mnie dziewuszki
nie nie urodziłam bez Ciebie dynamiczna nigdzie nie jadętylko co.Ty to za skurcze beze mnie? ja kompletnie nic, coś się tam stawia czasem, ale bez szału
dynamiczna a jak wyniki paciorkowca ? masz już ? ja dzisiaj powinnam mieć, zaraz zadzwonię do labu i zapytammartwię tylko czy dobrze go pobrałam, bo ni wsadzałam głęboko tej szpatułki całej, ale chyba chodzi o to, żeby trochę śluzu się na tym zebrało... mam nadzieję, że wyniki będą wiarodajne bez względu czy na plus czy minus....
byliśmy u tych znajomych co mieli takie przeboje przy porodzie, ale Aleksander jest rozkoszny i wyniki wszystkie ma ok, więc byle.do przodu
oj oj byle nie urodzić jutrotak od piątku jest najlepsza pora
my to.wogóle dziwne... na grudniowych tylko cisną, żeby już rodzić, a tutaj od dłuższego czasu tylko byle nie teraz, zaraz, potem
karola może jednak rodziciekawe ciekawe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 11:33
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Mama hani to chlopczyka zycze
Fajnie, ze bedziecie sobie robic wiecej pomieszczen
Karola, dynamiczna i kas wy to juz lada bedziecie pedzic na porodowke i przytulac swoje malenstwaNo chyba, ze karola juz na porodowce?
Mi zostala podloga do umycia i ide ciuszki poskladacA pozniej cos jeszcze sie znajdzie na pewno do roboty.
mama hani lubi tę wiadomość
-
No ja wyniku nie mam
już przestałam się tym stresować i jak zdążę go odebrać to super jak nie to trudno mój gin jest średnio uchwyty teraz a on ma te wyniki.
Tak to prawda że na grudniowych wszystkie chciały by już rodzić nawet te w 37 tyg. He mnie się tam nie spieszy byle do świąt być w domu. Ale wiesz kas tam prawie wszystkie pierworódki a my doświadczone uzbrojone w cierpliwość możemy zaczekać.
No to Karola jak się do wieczora nie odezwiesz to będziesz podejrzana o poród heheKasandra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
a ja mam takie pytanko.... czy któraś z Was w donoszonej ciąży próbowała badać sobie szyjkę ?
no karola jesteś pierwsza na liście podejrzanych
dynamiczna masz racjęwieloródki już inaczej
byle do Świąt być w domu, ale to raczej gwarantowane z naszymi terminami
ja się tylko boję, że na Święta na żółtaczkę będę w szpitalu
a co do paciorkowca to najwyżej antybiotyk dostaniesz dożylnie, bo pewno my szybciej urodzimy niż kroplówka zejdzie
coś mnie szyjka boli, idę leżeć, za dwie godzinki muszę po Córcię śmigać, a dzisiaj lepiej, żeby się nie działo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 14:00
-
na_cik no ja dzisiaj nie poszłam z Małym do przedszkola, bo mój em stwierdził, że jest za ślisko, a.poza tym jakiś kaszel miał, bo wczoraj gadał jak najęty w drodze do przedszkola i po Siostrę, a w czwartek mikołaj u niego, więc chcę żeby był wtedy zdrowy
ja generalnie nie wychodzę z założenia, że przy każdej pogodzie choćby nie wiem co trzeba z dzieckiem wyjść
a i tak musimy iść po Córcię, ale to zawsze jeden spacer a nie trzyi mam nadzieję, że nie wywinę orła na chodniku
choć butów zimowych u mnie brak, więc muszę być ostrożna....