X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie kas :) Ja sie ciesze bo jak Kubus dostanie nowe lozko to w koncu bede mogla zajac sie tym dla dzidziusia. Materac wywietrzyc, posciel wyprac, no i lozeko umyc :) W koncu zamowilam ubranka dla dzidziusia :D Jeszcze musze poszukac grubszych czapeczek i kombinezonu. Jestem coraz bardziej zadowolona bo niedlugo wszystko bede miala :)

mama hani lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny przygotowania widzę pełną parą jak sobie pomysle co przedemna to az strach. ubranka mam jescze po córeczce ale i tak trzeba cos dokupic i przejrzec co jest. moja mała podziebiona ma lekkiego gila a ja razem z nia czuje juz wielka gule w gardle! spadła u nas trochę sniegu i tu moje zdziwienie bo zasnelam po 9 i obudziłam sie po 11.20 i patrze leze śnieg.

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas 1 stopień w plusie, więc ze śniegu raczej nic nie będzie, a ma być jeszcze więcej :)

ja się przeziębiłam lekko chyba.... Synek.cały dzień bez gorączki, więc nie wiem co to w nocy było.... ehhhh....

ja nadal w dwupaku, ale najważniejsze, że ten dzień przetrwałam ;)

współczuje Wam dziewczyny chorób Dzieci i Waszych :( zdrówka wssystkim życzę :)

ja jutro na mikołaja z Młodym idę, na szczęście em jest w domu do 13 to z nami pójdzie :)

a karola gdzie ? a dynamiczna gdzie ? może na porodówce ? ;) oj oj tak beze mnie ? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 20:51

qbxwkvq.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie jeszcze w dwupaku ale ale niewiem bo plecy cholernie bola, co jakis czas bol przechodzi i znow powraca, brzuch bolal pod pepkiem poszlam pod prysznic i przestal ale stawia sie. Nie wiem czy jechac czy nie. Zdenerwuje sie jak to falszywy alarm bo przeciez juz rodzilam i powinnam wiedziec jak to jest, jak to boli ale to bylo 5 lat temu i zabijcie mnie ale nie pamietam tego bolu

Kasandra lubi tę wiadomość

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
  • Eve Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nie urodził się nam, no nic dalej czekam na rozpakowania Dziewczyny Wasze:) Trzymam kciuki z całych sił:)
    My na szczęście wszyscy zdrowi, choć Szymon lekko pokasłuje ale wysmarowałam go maścią rozgrzewającą na noc i śpi spokojnie, więc może to przejściowe. Olek nadal słodkim dzidziusiem jest, a za chwilę skończy miesiąc kiedy to minęło:)
    Może Wasze Dzidziusie czekają na mikolajki z wyjściem na świat?:)

Kasandra, dorocia2324 lubią tę wiadomość

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola ja rodzę trzecie na dniach, a pojechałam do szpitala z fałszywym alarmem, więc nic się nie martw ;) jak się wyciszają po prysznicu to mogą być przepowiadające, a liczyłaś może ? czy regularne ?

ja myślę, że mój Dzidziuś czeka na mikołajki ;) pierwsza się urodziła w terminie równo na urodziny pradziadka swojego, a Synek mimo, że przed terminem to dokładnie na naszą rocznicę ślubu ;) także położne się śmiały, że flaszkę weselną lecimy ;) także tak... czekamy na mikołajki ;)

dorocia2324 lubi tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eve widzę, że wszystkich cos dopada... cieszę się, że masz dwa Aniołki w domu ;) oby tak dalej ;) miło było Cię poczytać :)

Eve lubi tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem nie radzę tylko zabiegany jestem. Odezwę się jutro ;-)

Kasandra, dorocia2324 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko spoko :) ja tylko się zastanawiałam czy z tyłu nie zostałam ;)

dorocia2324 lubi tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mozna powiedziec, ze cala wyprawka skompletowana i zamowiona pozostalo tylko dokupic kilka rzeczy w sklepach i czekac na kurierow :D Dzis lozko niestety nie zlozone bo P za pozno z pracy wrocil ale jutro ma sie juz na pewno za to zabrac. No i jutro zamawiam rzeczy dla siebie bo juz nie mam w czym chodzic, dzis juz mi sie nie uda bo zapomnialam loginu do strony banku :/ Kurcze, ze tez sobie nie zapisalam :/ Chce miec to juz za soba bo zaraz przygotowania do swiat itd.

Oj lada moment bedziecie sie wszystkie rozpakowywac, swoja droga ciekawe ktora pierwsza i ciekawe co kas bedzie u Ciebie cora czy syn :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduję się w dwupaku :)

no ciekawe :) różnie obstawiają :) a ja jak zwykle nie mam przeczuć :) no po prostu nie mam :) jeszcze nie dawno wydawało mi się, że to może być Synek, ale teraz już sama nie wiem ;) i to jest piękne :) na pewno niezwłocznie dam Wam znać :)

dorocia2324, Eve lubią tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meldunek w dwupaku po nocnej wizycie na IP.
    jestem chora i kicham, wielki katar az glowa boli i goraczka. Kobitki ja chce jutro rodzic jak mam sie do jutra wykurowac ?

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas powiem Ci, ze ja tez juz sama nie wiem co u mnie moze byc. Gdzies tam w glebi chyba mimo wszystko bardziej czuje, ze chlopiec ale z drugiej inna ta ciaza itd i moze dziewczynka. Nie chce sie nastawiac a obstawiaja tez roznie ale kazdy czeka za cora ;)

Karola biedna Ty. Mozna sprobowac mleko z czosnkiem, herbate z sokiem malinowym i cytryna. Paracetamol na goraczke, do psikania do nosa woda morska, na gardlo jesli boli ja bralam uniben. Szybkiego powrotu do zdrowia!!

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola biedaczku.... u nas na gardło ciężarnym dają tantum verde... na gorączke można spokojnie paracetamol, jak byłam na ip ostatnio to położna kazała mi wziąć nawet dwie tabletki paracetamolu 500 także to możesz wziąć,,, oprócz tego mleko z czosnkiem i miodem mi mama zawsze dawała jak byłam mała ;) i dodawała troszkę masełka... pewno dla smaku ;)

dorocia ja się wogóle nie nastawiam :) modlę się tylko o to, żeby się zdrowe urodziło, bo ja strasznie się boję tego porodu :(

qbxwkvq.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mleko z maselkiem pije, syrop z cebuli, masakra :(

Kas jak to z toba , z wami jest? Kiedy idziesz do szpitala?

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro idę do szpitala do mojego gina, bo ma dyżur na ktg i na usg i na badanko zapewne... i jutro pewno się dowiem wszystkiego, ale myślę, że jeszcze mnie nie położy... ale martwię się bo nie ma mojego gina cały przyszły tydzień, bo urlop ma.... ale l4 mam do 14 grudnia i potem pewno mnie położy :( a w między czasie nie wiem.... Dzidzia się rusza jak zawsze, więc się nie martwię :) także jutro.dam znać jak to będzie wyglądać :)

a dynamiczna coś się nie melduje ;)

qbxwkvq.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas bedzie dobrze, mowie Ci. Ja na razie nie mysle o porodzie, teraz u mnie w glowie przygotowania sa. W koncu sie ogarnelam od kilku dni choroby i wygladam jak czlowiek ;) W koncu dzis 30 tydz rozpoczelam :) To czekamy na jutrzejsze wiesci jak po wizycie.

Dynamiczna pewnie znow zapracowana i zalatana.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czekam na dynamiczna ale pisala ze nie ma czasu. Ciekawe czy bedzie miala czas jechac na porodowke :)

Kas czekamy na wiesci.
    We wtorek jak bylam na ktg moj lekarz z tego szpitala tez mi zakomunikowal ze albo wyrobie sie do jutra czyli do srody albo dopiero po 14 bo tez idzie na urlop. Troche posmutnialam natomiast po wczorajszym napewno moja noga w tym szpitalu juz nie postanie. Jutro tylko ide na ktg bo juz sie umowilam i koniec

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co się działo karola wczoraj, że na ip wylądowałaś ? skurcze ?

qbxwkvq.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosze dziewczyny jak to moje dziecko sie rozpycha!! Nie wiem czy zmienia pozycje czy cos cwiczy ale tak boli caly brzuch i takie smieszne wybrzuszenia sie robia.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
‹‹ 127 128 129 130 131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ