Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Halo halo
Ja kończę dzisiaj pakować torbę.kupiłam picie i coś do podgryzania
I zostaje czekać.
Moja koleżanka która miała termin 2tyg przede mną dzisiaj miała cc i się dziewczyny cycają
Moje dziecko jakoś mocno domaga się teraz mojej uwagi. Zasypiać chce ze mną i najlepiej żebym trzymała za rączkę...ehhh...jak my zniesiemy rozłąkębędzie obrażony,że nie wiem
jeszcze jak przyjdę z dzidziusiem...ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 20:50
mama hani lubi tę wiadomość
-
Mama hani to fajowo tak blisko morza mieszkac
Ja dzis mialam dzien lenia. P caly czas zajmowal sie mlodym, ja troche sie zdrzemnelam w dzien i polezalam. Nawet obiadu nie robilam, P frytki usmazylI powiem Wam, ze jak nie zjem obiadu to pozniej caly czas mi sie jesc chce i nie wiem na co mam ochote, masakra...
Na_cik moze teraz ma taki okres Tymek. Na pewno sie odnajdzie w nowej sytuacji. A Wy kupujecie mu jakis upominek od dzidziusia jak wrocicie ze szpitala?
Kubus juz sie dopytuje kiedy bede jechala do szpitala, kiedy z dzidziusiem przyjade i kiedy nie bede miala takiego duze brzucha hehe. Caly czas mu tlumacze wszystko i fajnie to wszystko rozumie -
No i dzisiaj zrobilam sobie pelny pedicure i manicure. Raczki i nozki mam wypieszczone
Co prawda przy stopach mialam juz problem ale dalam rade
Musze jeszcze ufarbowac wloski, polozyc maseczke na twarz i wyregulowac brewki. No i depilacja oczywiscie
I do porodu moge iscWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 21:19
mama hani lubi tę wiadomość
-
Dorocia,widzę Ty to Full serwis
No na bank mu coś przyniosę ze szpitala! Choćbym miała na piechotę z małym czegoś szukać.ale generalnie już mam pomysły
A Wy coś planujecie?
Ja to dzisiaj nadrabiałam cerowanie różnych pierdół,jeszcze powinnam porządnie zaszyć Tymkowi kurteczkę ale to już jutro jak będzie widno -
hej dziewczyny Dorocia ty to jesteś przygotowana jak na bal
ja na 10 jadę do przedszkola czytać bajki dzieciom
rano myślałam że się nie dobudzę taka byłam zmęczona! ja na razie nie myślę o pakowaniu torby! powoli zaczynam kompletowac ubranka duzo mam po corce a jescze musze przywiesc reszte od siostry. łóżeczko mam nawet 2 i kołyske czekam tylko az maz skonczy renont strychu wtedy bedzimy mogli sie tam powoli urzadzic
-
Witam
No nie taka gotowa bo jeszcze golenie, wloski i twarz
No co nawet w ciazy trzeba dobrze wygladac
Noc przespalam bardzo dobrze, jedno wstanie na siusiu i rano sie troche przebudzilam jak P wstawal do pracy. Takie noce moglyby byc zawsze.
Ja mam jedna torbe i wszystko mi sie zmiescilo. Z Kubciem tez mialam ta torbe i tez tylko jedna.
Na_cik kiedy masz kolejna wizyte u gina? No i gratulacje donoszenia ciazy i 37 tyg -
Hej hej
Ja mam takie 2 torby nie jakieś wielkie i część z tego M.zabierze po porodzie do domu. Sporo zajmują chociażby butelki z piciem
Wizytę mam teraz w czwartek i zobaczymy co powie
U Nas pogoda słaba i się z młodym lenimy
Aha,procz kilku rzeczy to generalnie jestem spakowana! Yeah! Zdążyłam przed porodem -
Ja mam jedna duza wode i jedna mala. Jak cos to P kupi jeszcze wode albo cos do zjedzenia. A jak dotrwam do terminu i bede musiala sama sie stawic do szpitala to przed tym sama sobie cos dokupie.
Ja mam w czwartek USG ale moze poprosze go zeby mnie dodatkowo zbadal czy szyjka sie skrocila i czy jakies rozwarcie nie zaczyna sie robic. Powoli musze przestac sie oszczedzac bo zaraz ciaza donoszona
U nas tez pochmurno i szaro. Ogarnelam dol, musze jeszcze gore. No i moze z jedno okno dzis umyje. -
Dziewczyny prosze o pomoc te ktore juz to zalatwialy lub te ktore wiedza jak to zalatwic
Wytlumaczcie mi doslownie czarno na bialym co i jak z tym macierzynskim. Bo ja nic nie rozumiem a niestety moja szefowa i jej ksiegowa to... szkoda gadac. Ja musze sama tego przypilnowac zeby miec dobrze zalatwione.
Kiedy trzeba zlozyc papiery, gdzie, jakie te papiery, jak to wyglada z dlugoscia macierzynskiego i jak on jest w koncu platny. Pomozcie prosze