Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 17 stycznia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam dzisiaj zdjęcie jajek :D

dorocia2324, mama hani, Iza75 lubią tę wiadomość

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nasz malec tez Dużo śpi na rękach ale odkąd M poszedł do pracy to rano bez problemu dziecię śpi w Wózku. W nocy śpi z nami. Też jesteśmy ciągle tylko na cycu.

dorocia2324 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• mama hani Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny my właśnie wrocilismy z wycieczki znad morza! pospacerowalismy troche super powietrze :)

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama hani to gdzie Wy mieszkacie? Super taki spacerek :)

Ja tez chce miec juz swoje malenstwo przy sobie...

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy 80 km do stegny :) już niedługo wszytkie bedziemy miały nasze maleństwa. A ty dorocia zekła bym ze juz lada dzień :) ja ten czas leci

• mama hani Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy zachciewajki mąż pojechał po hotdogi na orlen :)

• na_cik Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo halo :)
    Ja kończę dzisiaj pakować torbę. :) kupiłam picie i coś do podgryzania :D
    I zostaje czekać.
    Moja koleżanka która miała termin 2tyg przede mną dzisiaj miała cc i się dziewczyny cycają :D
    Moje dziecko jakoś mocno domaga się teraz mojej uwagi. Zasypiać chce ze mną i najlepiej żebym trzymała za rączkę...ehhh...jak my zniesiemy rozłąkę :/ będzie obrażony,że nie wiem :/ jeszcze jak przyjdę z dzidziusiem...ehhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 20:50

mama hani lubi tę wiadomość

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama hani to fajowo tak blisko morza mieszkac :)

Ja dzis mialam dzien lenia. P caly czas zajmowal sie mlodym, ja troche sie zdrzemnelam w dzien i polezalam. Nawet obiadu nie robilam, P frytki usmazyl ;) I powiem Wam, ze jak nie zjem obiadu to pozniej caly czas mi sie jesc chce i nie wiem na co mam ochote, masakra...

Na_cik moze teraz ma taki okres Tymek. Na pewno sie odnajdzie w nowej sytuacji. A Wy kupujecie mu jakis upominek od dzidziusia jak wrocicie ze szpitala?

Kubus juz sie dopytuje kiedy bede jechala do szpitala, kiedy z dzidziusiem przyjade i kiedy nie bede miala takiego duze brzucha hehe. Caly czas mu tlumacze wszystko i fajnie to wszystko rozumie :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzisiaj zrobilam sobie pelny pedicure i manicure. Raczki i nozki mam wypieszczone :) Co prawda przy stopach mialam juz problem ale dalam rade :)
    Musze jeszcze ufarbowac wloski, polozyc maseczke na twarz i wyregulowac brewki. No i depilacja oczywiscie :)
    I do porodu moge isc :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 21:19

mama hani lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia,widzę Ty to Full serwis :D

No na bank mu coś przyniosę ze szpitala! Choćbym miała na piechotę z małym czegoś szukać. :P ale generalnie już mam pomysły :D
    A Wy coś planujecie?

Ja to dzisiaj nadrabiałam cerowanie różnych pierdół,jeszcze powinnam porządnie zaszyć Tymkowi kurteczkę ale to już jutro jak będzie widno ;)

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak chcemy mu cos kupic od dzidziusia, tez mam jakies plany ale jeszcze nie kupione :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do lozeczka, ciekawe kiedy usne ;) Dobranoc.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogląda serial i baaaardzo powoli dopakowuję torbę. ;) zresztą mam 2 :P jedna do porodu a druga już na oddział ;) w jedną się nie zmieściłam :P

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny Dorocia ty to jesteś przygotowana jak na bal :) ja na 10 jadę do przedszkola czytać bajki dzieciom :) rano myślałam że się nie dobudzę taka byłam zmęczona! ja na razie nie myślę o pakowaniu torby! powoli zaczynam kompletowac ubranka duzo mam po corce a jescze musze przywiesc reszte od siostry. łóżeczko mam nawet 2 i kołyske czekam tylko az maz skonczy renont strychu wtedy bedzimy mogli sie tam powoli urzadzic

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) No nie taka gotowa bo jeszcze golenie, wloski i twarz ;) No co nawet w ciazy trzeba dobrze wygladac ;)

Noc przespalam bardzo dobrze, jedno wstanie na siusiu i rano sie troche przebudzilam jak P wstawal do pracy. Takie noce moglyby byc zawsze.

Ja mam jedna torbe i wszystko mi sie zmiescilo. Z Kubciem tez mialam ta torbe i tez tylko jedna.

Na_cik kiedy masz kolejna wizyte u gina? No i gratulacje donoszenia ciazy i 37 tyg :D

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)
    Ja mam takie 2 torby nie jakieś wielkie i część z tego M.zabierze po porodzie do domu. Sporo zajmują chociażby butelki z piciem :/

Wizytę mam teraz w czwartek i zobaczymy co powie ;)
    U Nas pogoda słaba i się z młodym lenimy :P
    Aha,procz kilku rzeczy to generalnie jestem spakowana! Yeah! Zdążyłam przed porodem :D

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jedna duza wode i jedna mala. Jak cos to P kupi jeszcze wode albo cos do zjedzenia. A jak dotrwam do terminu i bede musiala sama sie stawic do szpitala to przed tym sama sobie cos dokupie.

Ja mam w czwartek USG ale moze poprosze go zeby mnie dodatkowo zbadal czy szyjka sie skrocila i czy jakies rozwarcie nie zaczyna sie robic. Powoli musze przestac sie oszczedzac bo zaraz ciaza donoszona :)

U nas tez pochmurno i szaro. Ogarnelam dol, musze jeszcze gore. No i moze z jedno okno dzis umyje.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prosze o pomoc te ktore juz to zalatwialy lub te ktore wiedza jak to zalatwic :)

Wytlumaczcie mi doslownie czarno na bialym co i jak z tym macierzynskim. Bo ja nic nie rozumiem a niestety moja szefowa i jej ksiegowa to... szkoda gadac. Ja musze sama tego przypilnowac zeby miec dobrze zalatwione.
    Kiedy trzeba zlozyc papiery, gdzie, jakie te papiery, jak to wyglada z dlugoscia macierzynskiego i jak on jest w koncu platny. Pomozcie prosze :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia,ja niestety nie pomogę. :/ mi nie przysługuje...

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dlaczego Ci nie przysluguje? Bo nie pracowalas?

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
‹‹ 155 156 157 158 159 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ