X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 17 stycznia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam dzisiaj zdjęcie jajek :D

dorocia2324, mama hani, Iza75 lubią tę wiadomość

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nasz malec tez Dużo śpi na rękach ale odkąd M poszedł do pracy to rano bez problemu dziecię śpi w Wózku. W nocy śpi z nami. Też jesteśmy ciągle tylko na cycu.

dorocia2324 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• mama hani Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny my właśnie wrocilismy z wycieczki znad morza! pospacerowalismy troche super powietrze :)

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama hani to gdzie Wy mieszkacie? Super taki spacerek :)

Ja tez chce miec juz swoje malenstwo przy sobie...

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy 80 km do stegny :) już niedługo wszytkie bedziemy miały nasze maleństwa. A ty dorocia zekła bym ze juz lada dzień :) ja ten czas leci

• mama hani Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy zachciewajki mąż pojechał po hotdogi na orlen :)

• na_cik Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo halo :)
    Ja kończę dzisiaj pakować torbę. :) kupiłam picie i coś do podgryzania :D
    I zostaje czekać.
    Moja koleżanka która miała termin 2tyg przede mną dzisiaj miała cc i się dziewczyny cycają :D
    Moje dziecko jakoś mocno domaga się teraz mojej uwagi. Zasypiać chce ze mną i najlepiej żebym trzymała za rączkę...ehhh...jak my zniesiemy rozłąkę :/ będzie obrażony,że nie wiem :/ jeszcze jak przyjdę z dzidziusiem...ehhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 20:50

mama hani lubi tę wiadomość

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama hani to fajowo tak blisko morza mieszkac :)

Ja dzis mialam dzien lenia. P caly czas zajmowal sie mlodym, ja troche sie zdrzemnelam w dzien i polezalam. Nawet obiadu nie robilam, P frytki usmazyl ;) I powiem Wam, ze jak nie zjem obiadu to pozniej caly czas mi sie jesc chce i nie wiem na co mam ochote, masakra...

Na_cik moze teraz ma taki okres Tymek. Na pewno sie odnajdzie w nowej sytuacji. A Wy kupujecie mu jakis upominek od dzidziusia jak wrocicie ze szpitala?

Kubus juz sie dopytuje kiedy bede jechala do szpitala, kiedy z dzidziusiem przyjade i kiedy nie bede miala takiego duze brzucha hehe. Caly czas mu tlumacze wszystko i fajnie to wszystko rozumie :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzisiaj zrobilam sobie pelny pedicure i manicure. Raczki i nozki mam wypieszczone :) Co prawda przy stopach mialam juz problem ale dalam rade :)
    Musze jeszcze ufarbowac wloski, polozyc maseczke na twarz i wyregulowac brewki. No i depilacja oczywiscie :)
    I do porodu moge isc :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 21:19

mama hani lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia,widzę Ty to Full serwis :D

No na bank mu coś przyniosę ze szpitala! Choćbym miała na piechotę z małym czegoś szukać. :P ale generalnie już mam pomysły :D
    A Wy coś planujecie?

Ja to dzisiaj nadrabiałam cerowanie różnych pierdół,jeszcze powinnam porządnie zaszyć Tymkowi kurteczkę ale to już jutro jak będzie widno ;)

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak chcemy mu cos kupic od dzidziusia, tez mam jakies plany ale jeszcze nie kupione :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do lozeczka, ciekawe kiedy usne ;) Dobranoc.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogląda serial i baaaardzo powoli dopakowuję torbę. ;) zresztą mam 2 :P jedna do porodu a druga już na oddział ;) w jedną się nie zmieściłam :P

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny Dorocia ty to jesteś przygotowana jak na bal :) ja na 10 jadę do przedszkola czytać bajki dzieciom :) rano myślałam że się nie dobudzę taka byłam zmęczona! ja na razie nie myślę o pakowaniu torby! powoli zaczynam kompletowac ubranka duzo mam po corce a jescze musze przywiesc reszte od siostry. łóżeczko mam nawet 2 i kołyske czekam tylko az maz skonczy renont strychu wtedy bedzimy mogli sie tam powoli urzadzic

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) No nie taka gotowa bo jeszcze golenie, wloski i twarz ;) No co nawet w ciazy trzeba dobrze wygladac ;)

Noc przespalam bardzo dobrze, jedno wstanie na siusiu i rano sie troche przebudzilam jak P wstawal do pracy. Takie noce moglyby byc zawsze.

Ja mam jedna torbe i wszystko mi sie zmiescilo. Z Kubciem tez mialam ta torbe i tez tylko jedna.

Na_cik kiedy masz kolejna wizyte u gina? No i gratulacje donoszenia ciazy i 37 tyg :D

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 19 stycznia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)
    Ja mam takie 2 torby nie jakieś wielkie i część z tego M.zabierze po porodzie do domu. Sporo zajmują chociażby butelki z piciem :/

Wizytę mam teraz w czwartek i zobaczymy co powie ;)
    U Nas pogoda słaba i się z młodym lenimy :P
    Aha,procz kilku rzeczy to generalnie jestem spakowana! Yeah! Zdążyłam przed porodem :D

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jedna duza wode i jedna mala. Jak cos to P kupi jeszcze wode albo cos do zjedzenia. A jak dotrwam do terminu i bede musiala sama sie stawic do szpitala to przed tym sama sobie cos dokupie.

Ja mam w czwartek USG ale moze poprosze go zeby mnie dodatkowo zbadal czy szyjka sie skrocila i czy jakies rozwarcie nie zaczyna sie robic. Powoli musze przestac sie oszczedzac bo zaraz ciaza donoszona :)

U nas tez pochmurno i szaro. Ogarnelam dol, musze jeszcze gore. No i moze z jedno okno dzis umyje.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prosze o pomoc te ktore juz to zalatwialy lub te ktore wiedza jak to zalatwic :)

Wytlumaczcie mi doslownie czarno na bialym co i jak z tym macierzynskim. Bo ja nic nie rozumiem a niestety moja szefowa i jej ksiegowa to... szkoda gadac. Ja musze sama tego przypilnowac zeby miec dobrze zalatwione.
    Kiedy trzeba zlozyc papiery, gdzie, jakie te papiery, jak to wyglada z dlugoscia macierzynskiego i jak on jest w koncu platny. Pomozcie prosze :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia,ja niestety nie pomogę. :/ mi nie przysługuje...

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dlaczego Ci nie przysluguje? Bo nie pracowalas?

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
‹‹ 155 156 157 158 159 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ