Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Jestem marcową mamusią 2015
jakby któraś z was była zainteresowana ciuszkami dziecięcymi zapraszam na allegro
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612
ubranka polskiego producenta, bawełna 100 % polecam z czystym sumieniem o czym świadczą tez pozytywne komentarze
-
Mama hani mam nadzieje, ze Cie ta choroba nie rozlozy do konca. Niech ucieka od Ciebie!! A kysz!
Ja Kubusiowi caly czas wszystko tlumacze od samego poczatku ciazy. Chce go jak najbardziej przygotowac na zmiany ktore zajda jak sie dzidzius urodzi. Teraz caly czas sie mnie pyta kiedy urodze i przyjade z dzidziusiem bo on chce pomagac hehe. -
Dorocia,a kiedy Twój Kubuś się rozgadał? To moje dziecko to głownie stęka i jęczy
powtarzać nie chce praktycznie nic
Mama_Hani zdrówka!
Dziewczyny,ja dzisiaj podjęłam decyzję i wpuściłam sobie dicortineff do nosa. Siostry córeczce pediatra przepisuje to na zielony katar. I zobaczymy co będzie...
-
Na_cik Kubus jak dla mnie pozno zaczal mowic ale za to od razu zaczal skladac 2-3 slowne zdania. Mial prawie 2,5 roku. Juz chcialam sie z nim przejsc do logopedy a tu niespodzianka. Wczesniaj to mowil pojedyncze slowa tylko. Spokojnie Tymek ma jeszcze czas na mowe. Mow do niego duzo a w koncu zalapie
W sumie jak to jest lek dla dziecka to chyba nie powinien byc niewiadomo jak silny. Obserwuj sie, jakbys sie tylko zle poczula to wiecej nie wpuszczaj tego. Mam nadzieje, ze pomoze!!
Ja dzis polozylam sobie maseczke na twarz, zrobilam henne i wyregulowalam brwi, ogolilam sie i pomalowalam paznokcie bo ja po 2 dniach mam juz nestety odpryski na lakierze. Ale jestem zadowolonaPozostaly tylko wloski do ufarbowania.
Jutro caly dzien poza domem. Mam nadzieje, ze nie bedzie mnie ciagnelo w podbrzuszu i w szyjce. -
hej dziewczyny dzieki za troskę wczoraj o 21.30 poszłam z powrotem spac lekko boli mnie gardło i gil leci dobrze ze ból głowy przedszedł. Ja do nosa biore nasivin mi pomaga gil tak nie leci i zasusza troche a na gardło kupuje sobie holsy a dzis w prezedszkolu dzien babci zgłosiłam sie do pomocy to musze isc no i przywioesc babcie musze a jutro mała ma bal w przedszkolu musze zrobic jej czarny ogon
-
cześć Dziewczyny wpadam, żeby się przywitać
nadrobię Was obiecuję, ale ukrop straszny mam, bo koniec roku muszę zamknąć księgowo firmę, bo prowadzę od 2 sklep na necie i staram się to ogarnąć... Młody w domu, bo szczepienia mamy, a on co rusz coś przynosił... wię do przyszłego tyg w domu...
Mała super waży już 5kg prawie i jest bardzo grzecznarodzeństwo bardzo Ją kocha
i jest podobna do Laury bardzo
karola mam nadzieję, że u Ciebie lepiej
mama_hani zdrowia
dorocia ciąża donoszona GRATULACJEi czekamy na Dzidzię
odezwę się na dłużej wkrótcedorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Hejo hejo!
Jak tam u Was?
Ja dzisiaj trochę poprałam,żeby jak coś było w miarę ogarnięte w domu. Jutro na 8 wizyta u ginazobaczymy co powie
Zastanawiam się czy nie kupić sobie na poród tabletek z glukozą zamiast landrynek czy czegoś.
Młody strasznie pcha się nie powiem gdzieciekawe czy ma to na coś wpływ czy tylko kłuje
patrycja87, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Witajcie mam córeczkę w wieku 2 lat i 3 miesięcy, jestem na urlopie wychowawczym i od czerwca2014 staraliśmy się o rodzeństwo po pół roku ciszy zrobiłam badania i wyszło za wysokie tsh i prolaktyna po 3 miesiącach leków jestem w ciazy i jestem szczęśliwa że mogę do Was dołączyć
-
Witam sie w 37 tyg i ciazy donoszonej
Kss na reszcie sie odezwalasFajnie, ze u Was wszystko dobrze. Wpadaj do nas jak tylko bedziesz miala czas i pisz co u Was.
Mama hani zdrowka!! Kurcze ostatnio wszyscy chorzy. Jakas masakra. No to cora sie wybawila i te wierszyki, mama na pewno dumna
Na_cik to pisz co Ci powiedzial gin, czy juz cos sie powoli zaczyna ruszac? Jestem ciekawa. Ja na razie nie kupuje nic na porod. Z Kuba juz dobe przed nie moglam nic jesc i malo co pilam, wiec wyjdzie w praniu.
Witam nowe kolezankiFajnie, ze jest nas coraz wiecej
mama hani lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj mialam zalatany dzien, po 21 do domu wrocilam, mycie i spanie a dzis wstalam o 9.30! Odebralam wczoraj laktator, bylam u endokrynolog, moj wynik na GBS gdzies zaginal i zaraz bede dzwonic do glownego laboratorium czy go maja
Bylam z Kuba u lekarza bo tarl oczy i mrugal mocno nimi od jakiegos czasu, a wczesniej mial okropny katar, ktorego nie moglam wytepic. Sprawdzili mu wzrok, wszystko w porzadku. Pani doktor stwierdzila, ze to moze byc alergiczne. Dostal kropelki do oczu i syrop. Zobaczymy czy mu przejdzie.
Ja mam dzis USG na 18, juz sie doczekac nie moge. -
Hej
My po wizycie dzisiaj i po drzemce wspólnej z Tymkiem
Co do przygotowania do porodu to niby coś tam się dzieje ale z synem niby też się działo więc się nie nastawiam. Mam się zgłosić na ktg do szpitala w ktorym planuję rodzić. A kolejna wizyta w przyszłą sobotę.
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Widzę, ze nie tylko ja sie mecze z bólem gardła. Nie wiem czy nie pojsc po prostu do internisty i nie wziąć zwyklego zwolnienia. Na ciążę jakoś nie chcą mi jeszcze dać. Dzisiaj mnie tak ciagnie i pobolewa brzuch, ze nawet nospa nie pomogła, wyszlam wcześniej z pracy i jadę do domu...
Ehhh... Mam problem z mloda. Ostatnio mnie pytala czy jak będę rodzic to umrę... I ciągle mówi, ze sie przyzwyczaila byc sama i nie chce rodzeństwa. Chodzimy do psychologa bo ja nie wyrabiam -
Kathleen ojej,to współczuję przeżyć z córą
biedne dziecko,zwyczajnie się tej nowej sytuacji boi
a jak jeszcze ma takie pytania to w ogóle strach myśleć co jej w głowie siedzi
Co do zwolnienia to może internista da takie ciążowe? Tylko musisz mieć zaświadczenie o ciąży. -
Ja tez juz po wizycie. Dzidzius prawidlowo ulozony, czyli glowka w dol. Gin stwierdzil, ze jest duzy wazy 3269g, lozysko: sciana tylna, dno, II st dojrzalosci. Z wymiarow wiek plodu 37+4. Zbadal mnie i powiedzial, ze mocno wszystko trzyma i porodu z tego jeszcze nie bedzie i ze 2.02 sie jeszcze spotkamy. Nie pozostalo nic tylko wiecej sie ruszac i czekac.
Na_cik a kiedy idziesz na ktg?
Kathleen wspolczuje sytuacji z corka. Musicie sie z tym uporac jak najszybciej, wierze ze psycholog pomoze. -
Hej laseczki, zawitalam dziś do was z dobrymi nowinami, mam dwie kreseczki
Jejku jak strasznie sie boję..... Mam nadzieje ze tym razem zostane z wami na dłużej, na dużo dłużej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 07:56
dorocia2324, Beata83, aga.just lubią tę wiadomość