Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja pamiętam że brałam luteinę 2 x dziennie! ja ze swoją corką też teraz przechodzę ciężkie chwile jest taka nie dobra kłuci się krzyczy wyje bez powodu ale to jest bardziej pod katem tego ze chce pokazać kto tu rządzi i wszytko chce!ale ja jestem konsekwentna wyprowadzam ja do jej pokoju jak jest niedobra i ma tam siedziec dopóki sie nie wyplacze!
-
ja pamiętam że brałam luteinę 2 x dziennie! ja ze swoją corką też teraz przechodzę ciężkie chwile jest taka nie dobra kłuci się krzyczy wyje bez powodu ale to jest bardziej pod katem tego ze chce pokazać kto tu rządzi i wszytko chce!ale ja jestem konsekwentna wyprowadzam ja do jej pokoju jak jest niedobra i ma tam siedziec dopóki sie nie wyplacze!
-
Anastazjaaa wrote:Mieszkam w Holandii
Ale mogę ci zplacic za przesyłkę
Zobaczę ile mam i czy Ci się będzie opłacało.
Ja najpierw brałam 2x1 tabletkę 50 ale miałam plemienia i zwiększyliśmy do 100 i mam na pewno 100 w jednej tabletce. Ale ile dokładnie to ogarnę
Sprawdziłam. Mam jedno opakowanie 30szt + 2 tabletki w dodatkowym blistrze. Nawet po kosztach nie wiem czy Ci się będzie opłacałoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 20:12