Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny mi trochę przeszło płukałam gardło szałwią co skutkowało wymiotami a teraz czuje ze jest podrażnione od samego rano kłóciłam się z mężem dobrzez ze na noc pojechał do pracy! córka się myje. W dzień spalam z 3h! w pon. musze isc zrobic wyniki i mam teraz zrobic test obciazenia glukoza nie wiem czy dm rade zwłaszcza ze gradło chore
-
Witam dziewczyny, mam takie pytanko czytając Wasz wątek: czy zawsze trzeba brać luteinę na początku ciąży? bo mi lekarz nic nie przepisał, a jak zapytałam to powiedział, że na razie nie widzi takiej potrzeby. Może dlatego, że mam progesteron w 12 dpo 72,96. Sama już nie wiem...
A co do rodzeństwa, to mój synek (a ma 9 lat) jest szczęśliwy, że będzie miał brata albo siostrę. Przed pójściem spać, przychodzi do mnie i mówi: cześć Zośka Dlatego tak bardzo bym chciała, żeby było wszystko dobrze...a wizyta dopiero 6 lutegoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 19:57
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Paula1 nie zawsze trzeba brac lutke na poczatku ciazy. Ja teraz jak dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy to na wszelki wypadek zaczelam ja brac. Ale dostalam nieprzyjemnych uplawow i gin kazal odstawic mowiac wlasnie, ze wszystko jest w porzadku.
-
Hej laseczki!
Luteinę bierze się w kilku przypadkach.
Po pierwsze jesli w badaniu krwi progesteron jest na granicy lub poniżej normy, po drugie jesli występują krwawienia bądź częste skurcze a po trzecie w profilaktyce po poronieniach i wtedy nawet przy wynikach w normie lekarz zaleca przyjmować.
My dzisiaj mieliśmy mini sesje ciążowo -rodzinną i zobaczymy co z tego wyjdzie
Laski,miała któraś pomyśl,żeby na tym etapie grzebać nie powiem gdzie?
Bo ja właśnie tak sobie patrzyłam i bez kitu mam wrażenie,że czułam twarde i jak dotykałam to się lekko odsunęło. Myślicie,że mogłam czuć główkę?? -
Na_cik to czekamy na zdjatka z sesji Ja tam nie grzebie bo szczerze mowiac troche mnie to odraza i wlasnie balabym sie dotknac glowki. Skoro gin badajac czesto wyczuwa glowke dziecka to mysle ze moglas ja czuc kochana
Ja wlasnie musze sie odezwac o te moje zdjecia bo jestem ciekawa efektow. -
No lepiej swojemu nie pokazuj bo faceci roznie na takie rzeczy reaguja
Na_cik a jaka masz wydzieline z pochwy ( ze tak zapytam ) ?
Bo u mnie wczoraj zrobila sie zolto-pomaranczowa i nawet taki maly glutek na wkladce. Dzis jest jej sporo ale brzydko pachnie. Kurcze pewnie cos sie przyplatalo -
Wiesz co ja mialam żółto-zielonkawą całą ciążę a mimo to miałam w badaniu czystości pochwy I/II grupę czyli dużo pałeczek kwasu mlekowego. Jak coś to lactovaginal jest bez recepty to właśnie pałeczki kwasu mlekowego.
U mnie teraz wydzielina jest dość wodnista. Ale moja szyjka przepuszcza palec więc nie wiem czy jeszcze mam czop w takim wypadku... -
Dzieki za informacje. Zobacze jak bedzie jutro. Ja czop mam na pewno ( a przynajmniej tak mysle ) Bo w czwartek mnie badal gin i powiedzial ze wszystko mocno sie trzyma i nie ma rozwarcia to chyba jeszcze nie mogl wypasc. W pierwszej ciazy w ogole nie widzialam swojego czopa, teraz moze tez nie zauwaze.
-
Hej hej!
Jak tam u Was? U Nas za oknem trochę śniegu ale żeby dało się z Nim coś więcej zdziałać to już nie bardzo
Moje dziecko szalej od rana...ma nadmiar energii i chyba trzeba się wybrać na porządny spacer
Ja niestety nadal borykam się z katarem i zostało mi trochę wody morskiej syna a tak to krople wykończyłam chyba 2-3opakowania najchętniej to bym poszła na jakieś płukanie zatok czy coś...
Mimo wszystko cieszę się,że nie boli mnie gardło.
Mama_Hani jak to gardło u Ciebie?
Dorocia,jak u Was?
Paula,Ty to masz super ten progesteron. Ja bym się nie martwiła -
dorocia2324 wrote:Dzieki za informacje. Zobacze jak bedzie jutro. Ja czop mam na pewno ( a przynajmniej tak mysle ) Bo w czwartek mnie badal gin i powiedzial ze wszystko mocno sie trzyma i nie ma rozwarcia to chyba jeszcze nie mogl wypasc. W pierwszej ciazy w ogole nie widzialam swojego czopa, teraz moze tez nie zauwaze.
Ależ ekscytujące jest czekanie na poród nawet nie swójdorocia2324 lubi tę wiadomość
-
My już po obiadku
A przynajmniej po zupie drugie czeka no na razie nie wciśniemy
Anastaja,u mnie niestety infekcja trwa od poczatku grudnia a zielony katar mam od 4ch tygodni i mi krople dla brzuchatek już nic nie dają.
Teraz od środy wpuszczam divortineff bo syn dostał na uszy i jest lepiej ale jeszcze się z tym bujam