Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A co tu taka cisza?
My już odliczamy do spania mlłodego ja mam jeszcze kilka rzeczy do uprasowania bo dostałam kocyki od koleżanki i akurat takie cieniutkie jakich nie miałam będzie dla małego
Ja się objadłam strasznie więc na kolacje chyba wciągnę tylko budyń.
-
Witam sie i ja. Przepraszam ze sie nie odzywalam ale wiecie...
U nas jest juz o niebo lepiej, wszystko powoli sie normuje. Ola to wielki smieszek i wielka gadula. Za kazdym razem jak sie podejdzie do niej to sie usmiecha a jak sie z nia rozmawia to wydaje z siebie przerozne dzwieki.
Z mezem tez juz ok, powoli idzie wszystko ku dobremu
Marysia idzie od jutra do przedszkola wiec tez mi bedzie troche latwiej
Nie doczytam was ale z tego co widze duzo nowych przyszlych mamusiek. Gratuluje i zycze szybkich rozwiazan :*Anastazjaaa, dorocia2324 lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Karola! Cieszę się,że u Was się powoli układa szczerze to ja bym miała obawy przed posyłaniem dziecka teraz do przedszkola bo na poczatku będzie choroba za chorobą i mala też będzie łapała my chodziliśmy regularnie na zajęcia na sali zabaw ale też chwilowo zrezygnowałam bo się doleczyć nie mogliśmy miesiąc. chyba,że Ona już chodziła tylko jakaś przerwa byla
-
Czesc dziewczyny. Dziekuje za pamiec
U nas dzis aktywny dzien. Upieklam takie buleczki drozdzowe z dzemem truskawkowym. Zjedlismy na kolacje pychotka A na obiad pojechalismy do tesciowej. Kubus sie wybiegal z dzieciaczkami. No i u nas sniegu pelno, wiec na sankach tez bylismy. Troche pociagalam mlodego i az ciagniecie w kroczu poczulam. No i dobrze bo koniec oszczedzania, niech dzidzius powoli wychodzi
Jutro na badania krwi i jeszcze jakies sprawy do zalatwienia.
Jezeli chodzi o wydzieline to zapach juz jest w porzadku tylko nadal ten kolor taki... Dzis posmaruje sie mascia i zobaczymy. Jutro chyba tez do gina zadzw sie zapytac co robic.
Karola fajnie, ze sie odezwalas. A nie mowilam ze sie wszystko ulozy Fajnie, na prawde bardzo fajnie, ze u Was coraz lepiej. Malutka na pewno cudowna... Ach juz sie swojego doczekac nie moge... -
hej dziewczyny u nas już ferie córka siedzi w domu pieczemy ciasto tarte z wiśniami maż w pracy to i lepiej bo wczoraj znowu się ostro pokłóciliśmy jutro rano musze podskoczyć zrobić wyniki bo w piatek do lekarza! kupilam wlóczke od dzisiaj będe robić kocyk dla malej na drutach!
Karola ciesze się że u Ciebie lepiej -
Ja jestem po badaniach i po zalatwieniu spraw. Ciagnie mnie w kroczu i delikatnie muli w podbrzuszu i krzyzu. Niedawno wrocilam do domu.
Odebralam wynik na paciorkowca. Na szczescie nie mam
Dzwonilam dzis do gina na temat tej pomaranczowej wydzieliny. Powiedzial, ze to moga wody sie saczyc ale to nie jest wodniste az takie. Albo moze szyjka juz sie rozmiekcza i otwiera. Wiec kazal kupic tantum rosa, dzis sobie tym sie podmyc i jakby jutro bylo tak dalej to na IP bo on jest na urlopie i nie moze mnie zbadac.
Kobietki mam nadzieje, ze przejdzie. -
Na cik. Marysia ma juz 5 lat prawie i chodzila jyz do przedszkola. Teraz miala przerwe miesieczna bo nie mial kto jej zaprowadzac i odprowadzac a poza tym chcuala siedziec z Ola i mi pomagac
Dorocia wy to juz na finiszu to moze sie zaczac cos dziacna_cik, dorocia2324 lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Karola,rozumiem to juz mała weteranka
Dorocia,dobrze,że już po badaniach a z Kubą miałaś dodatni GBS? Czy też ujemny?
Ja miałam z Tymkiem dodatni a teraz wyszedł ujemny ale lekarz powiedział,że jego zdaniem jest skoro 2lata temu był tylko badanie nie wyszło i przy wyniku mi dopisał,że dodatni w poprzedniej ciąży. -
Na_cik z Kuba musialam miec ujemny bo zadnego antybiotyku nie dostawalam.
Z tej strony robilam te buleczki:
http://www.mojewypieki.com/przepis/buleczki-waniliowo---truskawkowe
Ja juz po drzemce. Spalismy prawie 2 godz Teraz cos przekasic i czekamy na P i wtedy zrobie spaghetti -
mama hani wrote:hej dziewczyny u nas już ferie córka siedzi w domu pieczemy ciasto tarte z wiśniami maż w pracy to i lepiej bo wczoraj znowu się ostro pokłóciliśmy jutro rano musze podskoczyć zrobić wyniki bo w piatek do lekarza! kupilam wlóczke od dzisiaj będe robić kocyk dla malej na drutach!
Karola ciesze się że u Ciebie lepiej
Kocyk swojej roboty, zazdroszczę zapału i koniecznie wstaw fotkę jak będzie gotowy
A męża w kąt za kłótnie -
Dorocia,fajnie Ci! Jednak ten GBS dodatni to lekki stres. Z Tymkiem byłam w szpitalu to zdążyłam mieć podane 3 dawki antybiotyku przy wywoływaniu.
Moje dziecko ma jakieś straszne humorki nie mogę go zrozumieć. ehhh...
Ja to mistrzem gotowania niestety nie jestem ehhh...
Napadało trochę śniegu i tak myślę,czy nie iść jeszcze przed spaniem z młodym na sanki. Bo sama nie dam rady już. A Tymek z drzemki wstał 16.20 więc do 21 to nie zaśnie na bank... -
Ej a ja co do gotowania to lepiej nie mowic! Szczerze mowiac to gotuje bo musze ale z reguly sa to proste potrawy. Chyba, ze mnie cos zlapie to wtedy cos wymysle. A powiem Wam najlepsze, ze mi zadne ciasta nigdy nie wychodza, zakalce ale po prostu nie wychodza. A w ciazy sa piekne hehe. Te hormony ciazowe widac na mnie dobrze dzialaja Musze sprobowac sernik jeszcze upiec
Wiedzac, ze GBS jest dodatni w razie akcji porodowej albo odplywu wod plodowych musisz po prostu szybciej dostac sie do tego szpitala ze wzgledu na antybiotyk. Na_cik bedzie dobrze
Ana kiedy wizyte masz u gina?