Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zycze Ci ana żeby biło z całych sił moja mała już śpi byłyśmy po południu na spacerku trochę zimno było ale pospacerowałyśmy! jutro rano muszę wczesniej wstać bo muszę zrobić ta glukozę a u nas jak się pójdzie po 8 do laboratorium to kupe ludzi w kolejce! ja tam lubię gotować i piec przerózne rzeczy jutro mam zamiar zrobić obważanki!
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Ana no ja tez z calych sil sciskam kciuki zeby bylo wszystko w jak najlepszym porzadku!! Musi byc!!
Mama hani to moglabys nam tu gotowac i piec Trzymam kciuki za glukoze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 20:48
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
paula1 witaj w klubie ja tez mam wizyte 6 lutego i juz sie jej nie moge doczekac Moja córa jest jeszcze za mała, żeby ogarnąć temat ciazy i rodzenstwa, ale jak sie jej pytamy czy chcialaby dzidzie w domu to odpowiada, ze tak i ostatnio wieczorem jak lezelismy w łóżku to moj maz pokazal na moj brzuch i powiedzial, ze tu jest dzidzia i trzeba uwazac na brzuszek i mozna go tylko pocalowac i glaskac, na co Zosia bardzo szybko to zrobila wzruszajace sa takie momenty
paula1 lubi tę wiadomość
-
Na_cik a co to jest "wyplatek"?
Mama hani no te niektore baby ( bo inaczej nie da sie ich nazwac ) to szkoda gadac. I tak nie maja nic do roboty to niech czekaja!
Ja juz po 2 sniadanku, zaraz ide mlodego powozic troche na sankach i troche odsniezyc wejscie do domu bo mozna sie wywalic. -
Nacik to troche sobie na niego poczekalas, ja to pod koniec ciazy to myslalam, ze oszaleje od tego czekania, termin mialam na 22/23 marca cale szczescie lekarz na wizycie troszke mi pomogł, żeby poród zaczal sie wczesniej
-
Czas leci nieublaganie. Az bym powiedziala, ze zdecydowanie za szybko. A moj mlody zaraz 4 lata i niedlugo do szkoly...
Nie mowcie nic o przeterminowaniu, prosze. Ja syna przenosilam 19 dni od terminu. Teraz nie moze tak byc. P przyjechal wczesniej z pracy. Troche drewna pozwozilismy do szopki, troche odsniezylam wejscie i mlodego na sankach powozilam. Przedtem wysprzatalam domek. I powiem Wam, ze tak mnie z prawej strony kregoslup ciagnie, podbrzusze i krocze. Dobrze, dobrze niech sie powoli rusza. Zostalo glowe umyc i obiadek zrobic -
U mnie maz pracuje za granica wiec nie bylo opcji, żebym przenosiła ciąże, bo chciałbyc zarowno przy porodzie, jak i po nim jakis czas
Nacik u mnie w pierwszej ciazy nie bylo ani jednego rozstepu, ale smarowalam sie jak glupia roznymi kremami i w tej mam zamiar powtorzyc to wszystko, mam nadzieje ze i teraz obedzie sie bez rozstepow i rozciagnietej skory -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny :)Ja moją córkę urodziłam tydzień po terminie po wielkich przeprawach.Kochane okropnie mnie męczy zgaga co mi polecacie? no i te okropne zmęczenie nic tylko widzę kanapę.dziewczyny dziś zastanawiam się czy nie kupić sobie testu który wykrywa płeć dziecka od 6 tygodnia co myślicie ?.Pozdrawiam