Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na_cik to mozliwe, ze szykuje sie do porodu albo na prawde ma bardziej leniwe dni. Tez sie tak zdarza. A w sobote masz USG czy sama wizyte?
Mama hani moj P tez byl bardzo rozczarowany jak dowiedzial sie, ze bedzie chlopak a teraz swiata poza nim nie widzi. Niestety nie da sie tak w 100% zaplanowac plci dziecka. Ja to zawsze podkreslam: Najwazniejsze Zeby Bylo Zdrowe! -
hej dziewczyny!ja na minutke
Agnieszka lobuziaro!zalozylas watek Kolejne dziecko a sama sie tu ukrywasz ?!:-)do tego z fasolinka w brzuszku.super gratulacje.zajrzyj do nas.
Dorocia!juz widze na wylocie..he jak sie czujesz!?wszystko juz gotowe?bedzie drugi synus?m_f lubi tę wiadomość
-
Oooo pasia odezwalas sie Napisala bys co u Was...
Ja juz czekam na porod, spakowana i gotowa w kazdej chwili Czuje sie dobrze, czasem cos gdzies pociagnie, zaboli i @ zamuli ale nic wiecej. Co do plci to bedzie niespodzianka bo nie chcemy wiedziec
Ja mam dopiero w poniedzialek wizyte i juz do porodu bez USG. Daj znac jak po KTG i fajnie jakby zrobili USGpasia27 lubi tę wiadomość
-
cześć,
Dorcia a imie macie wybrane? dla synka lub córki?
nacik a Ty? Jakie imie wybraliście dla synka?
My nadal mamy problem..znaczy ja go nie mam, ale mój mąż się nie zgadza ;/
przycisnę go może na porodówce?
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Heloo
Zagladam zagladam czy jakies dzieciatko sie nie pojawilo i cisza dziewczyny ci z wami?
U nas wszystko ok mala dzisiaj ma dzien jak to nazwalam " pierwszego razu" lezala pierwszy raz w lozeczku spokojnie od 10 do prawie 12 pozniej pierwszy raz smiala sie glosno. Piekne chwiledorocia2324, mama hani lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
No u nas jeszcze nie do konca wybrane imiona ale juz sa typy i chyba tak zostanie.
Dla corci Laura, dla synka Natan.
Karola jeszcze chwile i pojawia sie dwa bobaski na swiecie. Musimy grzecznie czekac Twoja malutka to juz coraz fajniejsza sie robipasia27 lubi tę wiadomość
-
dorocia2324 wrote:Oooo pasia odezwalas sie Napisala bys co u Was...
Ja juz czekam na porod, spakowana i gotowa w kazdej chwili Czuje sie dobrze, czasem cos gdzies pociagnie, zaboli i @ zamuli ale nic wiecej. Co do plci to bedzie niespodzianka bo nie chcemy wiedziec
Ja mam dopiero w poniedzialek wizyte i juz do porodu bez USG. Daj znac jak po KTG i fajnie jakby zrobili USG
a co u nas.hmm stary sie dalej buntuje na kolejnego malusza ale nie zarzeka z nigdy ni bedzie wiec nadzieja jest hihi a tak to w domu z Kacperkiem sobie siedze i mamy sie dobrze.pozdrawiamy!dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Witam się zmartwiona.
19 stycznia miałam robione usg bo martwily mnie skape miesiączki. To był 25 dc i 10 dpo.
Dziś odebrałam wyniki tego usg.
Napisali ze endometrium wynosiło 4mm i choć lekarz twierdzi ze w normie ja naczytalam się ze norma jest od 6mm wiec moje jest stanowczo za małe.
Zrobiłam panikę u lekarza i dla świętego spokoju wysłał mnie na bete.
Njestety wyniki dopiero w piątek
Strasznie się martwie, i chce mi się płakać -
Ana przede wszystkim sie uspokoj. Stresem nie pomagasz fasolce dobrze sie zagniezdzic. Ja wiem, ze to jest trudne bo czlowiek pamieta traumatyczne przezycia ale sprobuj tak o tym nie myslec. Czekamy na wynik bety. A ile testow robilas? Ja trzymam mocno za Was kciuki kochana!!