Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W ciazy hormony mi sluza i ciasta mi wychodza, zobaczymy jak bedzie z paczkami. Choc w tamtym roku jak zrobilam na tlusty czwartek to byly jadalne i w miare szybko zniknely.
Mama hani skoro w srodku niedopieczone to pewnie masz zbyt duza temperature oleju i sie nie dopiekaja. Ale znawca nie jestem -
Hej hej dziewczynki
Ja dzisiaj po ćwiczeniach więc się zrelaksowałam
Herbatka z liści malin też czeka a ja oglądam teraz serial.
Niestety moje dziecko zwymiotowało mężowi kolację. i teraz nie wiemy czy się przejadł czy coś z gardłem bo w ciagu dnia mi pokasływał trzymajcie kciuki,żeby to nie byla znowu infekcjaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 22:23
-
Na_cik przypomnij mi na jakie Ty cwiczenia chodzisz? Nie no mam nadzieje, zepo prostu sie przejadl albo cos mu na zoladku usiadlo. Przeciez niedawno zakonczyliscie chorowac.
Ja juz herbatke wypilam, witaminki wziete i zaraz uciekam sie kapac bo moj program juz sie skonczyl. -
Dorocia,ja chodzę na gimnastykę dla ciężarówek chociaż mam wrażenie,że bez brzucha też bym się na Nich nieźle umęczyła
No niestety z tymi infekcjami ostatnio strasznie się męczymy Tymek antybiotyk brał miesiąc temu i cholera wie czy teraz nic się nie wykluje ale na razie trzymam się myśli,że mąż go przekarmił...ehhh
W sobotę na 13 wizyta a ja jeszcze mam niby zrobić to ktg...u Nas w szpitalu to dzień prawie wyjęty z życia bo się długo czeka i nie wiem kiedy ja mam na to znaleźć czas ??
Ja chyba też zmykam spać. Dobranoc! -
Hej hej
Tymek dzisiaj śniadania nie zwrócił ale ma 37,3 i pokasłuje. Dałam mu syrop i zobaczymy co się z tego wykluje.
Jutro przyjeżdżają teście do Nas na weekend więc zaraz biorę się za sprzątanie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:23
-
hej dziewczyny teściowa sprawdza czystość? do nas właśnie przyszedł męża brat ze swoją córką których nie lubię na dodatek bez zapowiedzi jak mnie wkurwiają tacy goście! to masakra dzisiaj mam do lekarza na 15.30 siostra ma przyjechać zabrać córkę do kina! wczoraj stanęłam noga na gwoździa i przebiłam buta i stopę i dzisiaj mnie boli chyba będę musiała podjechać wieczorem na pogotowie bo nie wiem jak to jest z tym tężcem i żeby się nic nie zrobiło!
-
Cześć Dziewczyny
Anastazjaaa bardzo się cieszę że wszystko dobrze:)
Dziewczyny jak ja byłam wczoraj chora cały dzień bolała mnie głowa , nie wytrzymałam i zażyłam sobie apap ale to i tak nie pomogło ,później doszły wymioty. Czuje się okropnie senna i nie mogę patrzeć na slodycze bleee ,kawa tez odpada ,zrobiłam się marudna i leniwa szkoda gadać.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny nie dawno wróciłam od lekarza! badał i robił usg! 2 razy badał szyjkę bo coś mu nie pasowało ale w końcu nie powiedział co!ale tak to zawsze moiwł że szyjka zamknięta a dziś nic! robił usg mierzył itp i powiedział że móżdżek jest zbyt powiększony!mówił żeby się nie martwić ale zapisał sobie żeby to sprawdzać na każdej wizycie!no i kazał nie dzwogac nie stresowac sie i jak najwiecej odpoczywac
-
Witam
Na_cik i jak Tymek teraz? A dajesz mu na codzien jakies witaminki? No to weekend zajety bedziesz miala.
Mama hani ja tez bardzo nie lubie niezapowiedzianych gosci, a szczegolnie jak sie za kims nie przepada. No pilnuj tej nogi bo nie raz przez glupia ranke a takie rzeczy sie dzieja. To juz prawie kg mala ma Najwazniejsze, ze wszystko jest w porzadku a gin wie co robi. Odpoczywaj jak najwiecej.
Beata83 mdlosci i wymioty sa najgorsze! Cale szczescie, ze to juz za mna. Mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie.