Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzis meega przesadzilam. Zbyt duzo sobie narzucilam na raz a ja jednak juz sie nie nadaje
Najpierw wymyslilam sobie sprzatanie a potem wzielam sie za te paczki. Robilam je prawie caly dzien, do tego kluski slaskie na obiad. Mialam tylko pol godz drzemki a tak to caly czas na nogach. Pod koniec myslalam juz, ze nie wyrobie. Straszny bol kregoslupa, napinanie sie brzucha i kilka skurczy z kregoslupa, ktore mnie troche przestraszyly. Teraz tez boli jak cholera
W kazdym razie paczki wyszly pyszne, kluski slaskie tez Teraz wypic herbatke z lisci malin, wziasc witaminki, kapiel i do spania. Mam nadzieje, ze dzis nic mnie nie zacznie brac ale szczerze mocno w to watpie. -
Hej! Jak tam?
Ja miałam dzisiaj jechać na to ktg ale nie dość,że moi chłopcy wstali o 9 to jeszcze źle się czuję. Tak mnie mdli,że masakra i ledwo na nogach się trzymam na 13 wizyta i ktg chyba zrobię już po Niej.
Tymek niestety kaszle coraz bardziej i chyba nosek mu zatkało...myślę nad inhalatorem. Przydał by się w domu. -
Och dopiero mam chwile spokoju.
Rano na basen z tiago
Później oglądaliśmy auto bo nasze sypie się i trzeba zmienić
Po powrocie obiad
I zaczęłam gotować bo jutro gości mamy
Sałatka juz prawie gotowa, czekam aż jaja wystygna
Galaretki gotowe
Ryba po grecku tez
Jeszcze sałatka ryżowa i na dziś koniec ufffdorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny niedawno wróciłam do domu padam ze zmęczenia bolą mnie okropnie nogi.Kurcze nic nie mogę jeść bo zaraz mnie mdli od rana jestem na bananie i bułce z pastą jajeczną którą zjadłam teraz gdy myślę o jedzeniu musze biegnąć do toalety. Dziewczyny czy to normalne że jednego dnia bola mnie piersi a drugiego nie.Czytając wasze posty jak pichcicie to jestem pod wrażeniem ja na nic nie mam ochoty. Pozdrawiam
-
Jestem, jestem
W weekend zawsze moj P jest w domu i wtedy nie mam czasu na laptopa.
Mnie dzis po wczorajszym aktywnym dniu i tylu godzinnym staniu na nogach boli krocze, kregoslup i dzis znow mialam kilka skurczy. No i przesadzilam z zarciem Zjadlam lody z McDonalda, duzo cukierkow i zelkow. Teraz tak mi nie dobrze. Jem jablko moze mnie po nim przeczysci bo masakra
Na_cik jak po wizycie?
Ana widze Ty tez jutro gosci. My do tesciowej pewnie pojedziemy.
Beatka ja tez mialam straszne mdlosci i wymioty na poczatku. Prawde mowiac to pierwsze 3 miesiace ciazy mam z zycia wyjete. A teraz niestety moge wszystko zrec i wpierdzielam slodycze. A kg przybywaja Trzeba sie opamietac!
A jezeli chodzi o piersi to ja od samego pacztku ciazy mam takie wrazliwe, ze masakra, do tej pory nie pozwalam mojemu P ich dotykac. -
Witam sie po strasznej nocy. O 3 obudzilam sie na siku i od tej pory 2 godz nie spalam. Tak mnie baaardzo podbrzusze bolalo jak na @, lewy jajnik tak mocno pulsowal i kregoslup! Teraz tez sie okropnie czuje. Bol kregoslupa, jak na @ ale tak silny, ze ciezko wytrzymac. Skurczy brak. Nie wiem co to z tego bedzie. Zaraz wezme nospe.