Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorocia mnie też powoli łapią pojedyncze skurcze ale to chyba tylko straszydła
Ostatecznie małż przywiózł pizze bo "Naszego" chinola już zdążyli zamknąć ale źle mi nie jest Tylko się chyba objadłam
Mi też by mógł ktoś zaparzyć i podać herbatkę...ale niestety, dziecko śpi a koty chyba nie podołajądorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Dorocia! Teraz to już całkiem na spokojnie dla mnie jednak ten 38tc skończony jest bardziej uspokajający niż 37 bo czasami 37tc skończony a dziecko rodzi się z objawami wcześniactwa...
U mnie też zmywarka śmiga a ja powinnam coś zjeść ale jakoś nie mam apetytu -
Na_cik ja to spokojnie moge czekac do terminu na porod, niech sie dzidzius dobrze rozwija, a poza tym to tylko 2 tyg. Ale boje sie znow, ze tak dlugo przeniose i ze kaza mi lezec w tym zakichanym szpitalu a tego sobie nie wyobrazam. No nic w razie czego bede cos kombinowala z wyjsciem ze szpitala i zwolnieniem.
-
Witam po długiej nieobecności. Nie nadrobię Was nie ma szans.
My dzisiaj byliśmy na szczepieniu i młody śpi. Płakał niemiłosiernie naszczęście tata go trzymał.
W niedziele mieliśmy chrzciny wiec Wojtuś już dziecięciem Bożym na całego.
Ana cieszę się że widzę Cie po tej stronie. Dawaj znać na bieżąco co i jak.
Czy kas się odbywała bo już dawno nie widziałam jej.
Dorocia już niedługo. Trzymam kciuki. -
Dynamiczna fajnie, ze sie odezwalas Jeju Wojtus zaraz 2 miesiace skonczy, kiedy to zlecialo. Macierzynstwo pochlania ale jak bedziesz miala chwile to pisz do nas Chrzsciny w domu czy w restauracji robiliscie?
No wlasnie ma ktos numer tel do kas? Bo bardzo dawno sie nie odzywala czy wszystko w porzadku itd.
Mama hani odpoczywaj jak najwiecej. Wez sobie moze nospe i magnez. -
Robiłam chrzciny w domu szkoda mi było kasy na restaurację. Z jedzeniem nie przesadziłem w obsłudze pomogli brat i bratowa mojego męża. Daliśmy radę.
Też martwię się że Kas się nie odzywa ale pewnie nie ma czasu przy trójce małych dzieci ciągle jest co robić.
A Eve się odbywała?
Karolą cieszę się że u Ciebie już.lepiej mówiłam że się unormuje. A co z wyjazdem i przeprowadzką? -
Dynamiczna szczerze to nie pamietam kiedy ostatnio eve sie odzywala ale chyba tez dawno temu. A zalozylyscie juz ten watek po narodzinach? Pewnie nie bo bys miala wtedy kontakt z dziewczynami. To fajnie, ze chrzciny sie udaly
Ana SUPER!!!!!! Widzisz nie potrzebnie sie stresowalas! Od teraz juz pelen relaks, oszczedzanie sie i lutka. Niech malenstwo sie w spokoju rozwija -
Ana wiadomo, ze martwic sie bedziesz. To normalne. Teraz ciesz sie swoim malenkim szczesciem
Ja jutro kochane bede piekla paczusie z marmolada i bita smietana. Dzis moj P wszystko kupil. Zobaczymy jakie mi wyjdaAnastazjaaa lubi tę wiadomość