Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko 120zl??!! Nie szkoda Wam kasy? Z calym szacunkiem ale nigdy bym tego nie kupila.
Na_cik u mnie z Kuba to oni sami nie wiedzieli co ze mna robic i na kiedy powinien byc termin. Po rozmowach i ogladaniu USG stwierdzili, ze termin powinien byc na 27.09 a nie 8.09. A ile stresu mielismy bo balam sie, ze wody moga byc zielone albo cos a wywolywac nie chcieli. Nie mial zadnych objawow i jakos specjalnie go nie badali tylko tak jak wszystkie dzieci.
Ja po synku prawie nie mialam rozstepow, tylko kolo pepka delikatne, a teraz juz widze ze jest ich wiecej i wlasnie kolo pepka. Smaruje sie caly czas lotionem z babydream. Zobaczymy jak bedzie moja skora wygladac po porodzie. -
Dziewczyny ja wierze w te testy moim kilku znajomym się sprawdziło. Ja sobie go kupie ale jak już będe po wizycie u lekarza i będę wiedziała że wszystko jest ok. Anatazjaaa to jest link
http://www.przedciaza.pl/szukaj?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=test+na+płeć+dziecka&submit_search=
Mi wychodzi chłopak w chińskim kalendarzu wierzycie w ten kalendarz?
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
To jest kazdego indywidualna decyzja. Jezeli chcecie znac plec przed porodem to i tak na USG gin mowi. A teraz jest w stanie stwierdzic to dosc szybko wiec spokojnie jest czas na to zeby skompletowac wyprawke.
Jezeli chodzi o chinski kalendarz ( bo teraz sprawdzalam ) to wedlug niego moj syn powinien sie urodzic jako dziewczynka, a teraz powinnam urodzic chlopca. Moze znow bedzie na odwrot i bedzie cora -
Ja to nawet jak bym chciała czekać to sama widziałam na monitorze "klejnoty" syna więc by mi nie wmówili,że jest inaczej
A na takie cuda na kiju to mi szkoda by było kasy. Wolała bym dołożyć i dodatkowe usg zrobić.
A co do tego,że się sprawdziło to prawdopodobieństwo jest spore 50% -
Dorocia, to Ty taka spryciula jesteś
Ja chciałam strasznie chłopaka więc chciałam wiedzieć a do myśli o dziewczynce też musiała bym przywyknąć więc lepiej było wiedzieć wcześniej
Widziałam,że na lutówkach się dzieje ja na ogólnym forum lutowym pisałam z Tymkiem w ciąży. Teraz jakoś nie mam siły ale fajnie je czasem poczytać zwłaszcza pierworódkidorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Witajcie.
Ja teraz bardzo bym chciala miec coreczke, z reszta moj tak samo. Ale nie wazne co sie urodzi i tak bede kochac. Miec dwoch chlopcow tez fajnie, a moze kiedys uda sie miec dziewczynke.
Gdzies w duszy czuje, ze jednak urodzi sie chlopiec ale nie nastawiam sie na nic to bedzie niespodzianka.
Wiekszosc ludzi mowi, ze bardzo ladnie wygladam i ze bedzie chlopiec. Choc ja wcale ladnie sie nie czuje
Co do tego kalendarza chinskiego to chociazby dlatego w to nie wierze bo przeciez o plci dziecka decyduje plemnik a nie nasze jajeczko. Niektorzy faceci maja tak duzo i tak silne plemniki meskie, ze corki raczej nigdy nie beda miec i na odwrot.
Na_cik ja staram sie regularnie czytac lutowki i czasem sie wypowiadam. Ale czesto jest tak, ze nie jestem w stanie nadrobic tego co napisaly. Tej nocy dwie urodzily A jedna jest na porodowce z saczacymi wodami. Wiec sie dzieje. Ciekawe kiedy na nas kolej
O marcowkach tez slyszalam. -
Co do dzieci to my już więcej nie planujemy jednak na Nasze możliwości dwoje to i tak dużo! A Tymek sam nie będzie.
A dzisiaj w nocy śniło mi się,że miałam dziewczynkę oooo...! Teraz mi się przypomniało jakie to głupoty się człowiekowi śnią
Ja jeszcze muszę się wybrać na to kontrolne ktg i nie wiem kiedy chyba w piatek wieczorem
Mały od 2ch dni słabo się rusza i sama chetnie na to ktg skoczę,żeby sprawdzić czy wszystko ok
U Nas dzisiaj pogoda pod psem bo śnieg z deszczem pada więc za bardzo nawet wyjść nie ma jak -
Mi to sie marzy czworka dzieci ale na pewno nie teraz. Najpierw trzeba finansowo lepiej stac.
Oj tak glupoty nie raz takie sie snia ze masakra, tez tak mam
Moje dziecko jest bardzo aktywne, co jakis czas daje o sobie znac, raz lzej raz mocniej. Wiem, ze wszystko jest w porzadku.
Ale jak Ty masz mniej ruchow to pewnie lepiej zobaczyc co sie dzieje u maluszka. Czasem to moze byc tylko bardziej leniwy dzien, a moze szykuje sie do porodu
U nas pogoda tez nie rozpieszcza, glowa mnie boli i spac mi sie chce. -
Dorocia,niby jak go zaczepiam to "odpowiada" ale raczej zawsze był mocno aktywny a teraz śpi i śpi...zastanawiam się czy rzeczywiście nie zbiera sił przed porodem bo i ja ostatnio byłam straszny kapeć. No nic,myślę,że do piątku zrobię to ktg bo i tak muszę na wizytę sobotnią mieć.
-
czesc dziewczyny my dzisiaj wstaliśmy o 9! ale nastawiłam już pranie i zastanawiam się co dalej z sobą począć! ja bardzo chciałam chłopca jak mi lekarz powiedział że będzie dziewczynka to myślała ze się rozpłaczę za pierwszym razem też tak było a raczej więcej dzieci nie planuje więc! najważniejsze zeby były zdrowe i mam nadzieje ze bedzie spokojna jak pierwsza córa bo płaczu to nie zniose