Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama_Hani,czapusia śliczna!
Ja jestem po wizycie dzisiaj. Muszę mierzyć ciśnienie bo na wizycie miałam graniczne 140/90szyjka podobno już się przygotowuje
ostatnio zresztą mam czesto jakieś pojedyncze skurcze więc pewnie tak jest. Ale ja tam jeszcze zaciskam nogi
Mam ostatnie rzeczy do prasowania i wcale mi się nie chce...a potem tylko spakować wszystko
hihi...
mama hani, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Mama hani czapeczka przepiekna!! Jak bym chciala miec takie zdolnosci. Ale nie wszystko dla kazdego
Na_cik ciekawe ktora z nas urodzi pierwsza bo teraz chyba my na celowniku, no nie? Czy kogos jeszcze pominelam?
Ja wlasnie zjadlam budyn waniliowy i biore sie zaraz za mycie mlodego. Moj P pojechal naprawiac skrzynie w aucie, ciekawe kiedy wroci. -
Dorocia,no teraz chyba nasza kolej
oby poszło samo i bez zbędnego kombinowania
Co do chodzenia spać to Tymek max śpi o 21. Zazwyczaj kładziemy go koło 20 ale różnie z zasypianiem. Ostatnio ciężko mu idziea śpi do okolo 8 i koło godziny śpi w dzień. Dzisiaj od 20.30 jestem już wolna.
ale cały dzień synek był w sumie na mojej głowie bo mąż miał wychodne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 21:50
-
hej ja nie brałam ale lepiej wyzdrowiec dobrze przed rozwiązaniem! u nas dzisiaj porządki i kłótnie
maż wynosił śmieci ze strychu niby przygotowuje się do dalszej roboty ale już powiedziałam że jak nie zrobi to się wyprowadza do mamusi jak on mnie denerwuje to przechodzi ludzkie pojęcie
-
Na_cik nie bralam nic takiego. Ale to bylas u lekarza i on Ci kazal brac to? Bo jak nie to predko do lekarza bo to nie ma zartow. W kazdej chwili mozesz zaczac rodzic a z infekcja to tak kiepsko.
Bosze dziewczyny ja umieram!! Rozwolnienie, mdlosci, zoladek tak mnie boli, ze nawet wody za bardzo nie chce przyjmowac i zgaga. Do tego oslabienie, bol glowy i bol w podbrzuszu. Co prawda udalo mi sie posprzatac ale teraz biore nospe, zmierze cisnienie i musze z mlodym na chwile wyjsc na dwor bo mu obiecalam. Po powrocie goraca herbatka i lozko. Jak bym chciala zeby moj P byl teraz w domu