X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie nie ściskam porcelany, ale z tiago tez nie wymiotowalam wiec może tym razem też mnie ominie

Za to strasznie mnie muli i mogłabym spać wszędzie i w każdej pozycji

A do tego dziś cala noc miałam erotyczne sny, dobrze że w tych snach był mój mąż a nie obcy facet ;) chyba mi już brakuje przytulanka ;)

dorocia2324, beti34 lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ja też miewam często sny erotyczne i to nawet z zupełnie obcymi ludzmi w roli błównej :) widocznie tak to juz jest Anastazja! u nas zimno brrr :/ ale juz lepszy mróz niż chlapa. Mam chyba jakieś zapalenie bo od wczoraj na bieliznie pojawia się jakiś biały nalot/czy to normalne?nic nie swedzi wiec sama nie wiem pójde zrobic sobie badanie moczu jutro

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez zimno brrr gdzie ta wiosna????

Ja też mam białe upławy ale u mnie to chyba luteina wypływa :/

Kup sobie tantum rosa i plucz może przejdzie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uzywam wlasnie ale nic z tego

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata biedna znow jestes, dasz rade. Mam nadzieje, ze Ci niedlugo mdlosci przejda.

Mama hani zawsze mozesz sobie zrobic badanie moczu ale ja tez polecam plukanie tantum rosa. Nawet ostatnio mi gin kazal tym plukac jak mialam ta zoltawo-pomaranczowa wydzieline. Ja pamietam, ze raz mialam wiecej wydzieliny, raz mniej. Teraz mam jej zdecydowanie wiecej.

Oj sny w ciazy to czasami przegiecie, takie glupoty sie nie raz snia ze szkoda gadac ;)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)

Jakoś siły nie mam i katar męczy. :/
    Tymek chyba tym razem wyjdzie z infekcji obronną ręką ale wychodzi na to,że biednemu dziecku 5 zębów na raz idzie :/

Matko...ale mam dość noszenia się z tym bebzolem :/ niech się młody już wypakowuje...wrrr

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na_cik szybkiego powrotu do zdrowia!!

Ja tez juz bym chciala urodzic bo mi ciezkoi w ogole... ale coz trzeba czekac.

No i strasznie mnie mdli teraz, normalnie wymiotowac mi sie chce. Masakra.

Dzidzius teraz dawal popis w brzuszku i az sie nadziwic nie moglismy z moim P jak on to robi i jak jest ulozony, caly brzuch falowal i widac bylo przesuwanie konczyn :) Dodam, ze dalej jest aktywny ;)

Ja uciekam do mycia i do spania. Upieklam sernik z rosa na jutrzejsze moje urodzinki. Zobaczymy czy ktos i przyjedzie i jak wyszedl bo zapach jest przepiekny :)

Dobranoc kobietki.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia wszystkiego najlepszego

dorocia2324 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia najlepszego

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny ostatnio brakowało mi czasu aby zajrzeć tu do was ,remonty w całym domu mieszkamy już 5 lat i trzeba odświeżyć no i pokój maluszka stoi nie ruszony . Mój syn czyta bratu tak bo to musi być brat głaszcze brzuszek rozmawia jest szczęśliwy a ja ciągle ryczę ze wzruszenia non stop tez tak macie

Anastazjo gratuluję i cieszę się z tobą <3

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje bardzo za zyczenia :-)

Chetnie podziele sie z Wami wirtualnym torcikiem :-)

Dzis na obiado-kolacje bedzie pizza albo chinskie. Nie moge sie jeszcze zdecydowac ;-)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti u mnie tez remont w domu adaptujemy strych na pokój tyle bałaganu syfu ze az strach!

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ummm dorociawirtualny torcik w moim wyobrazeniu przepyszny ;)

U mnie dziś lazanki, znów ;) w zeszłym tygodniu były ale wciąż mam na nie ochote

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama hani wrote:
    beti u mnie tez remont w domu adaptujemy strych na pokój tyle bałaganu syfu ze az strach!
    Ja remontuje się od wakacji.... Masakra, najpierw strych robiliśmy z niego pokój, później łazienka, później salon z korytarzem, później była kuchnia, i teraz będzie łazienka na gorze i młodego pokój, a jak dzidzia będzie grzecznie rosła to do września i jej pokój ;)
    W dlaszych planach jest jeszcze renowacja ogrodu ufff remont do usranej smierci

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tak jak i u nas! latem robiliśmy kuchnię przed wprowadzeniem łazienkę i pokój, na jesień ganek i wciąż kupe roboty przed nami o podwórku i ogrodzie to nawet mi sie myslec nie chce! czasami to mam dość tyle kasy! ostatnio nawet mowiłam mezowi ze moglismy kupic mieszkanie i miec wszytko w dupie

• na_cik Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej!

Dorocia! Wszystkiego najwspanialszego z okazji urodzin :D no i szybkiego,łatwego porodu! :D

Ja mam dzisiaj nos tak zatkany,że ledwo oddycham! Rewelacja :/
    Byliśmy dziwią chwilę na spacerze bo od niedzieli dzieciak się w domu kisił. Teściowa miała wietrzyć a pozamykała wszystko na 4 spusty :/ ehhh

Dziewczyny w desperacji myślę o oleju rycynowym :/ w Niemczech położne zalecają miksturę z sokiem i alkoholem i moja kumpela po tym urodziła. Podobno jak dziecko gotowe to może pomóc a inaczej tylko przeczyści...ale już sama nie wiem :/

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejsze spotkanie z polozna super. Mam sie stawic 16.02 do szpitala i wtedy po wszystkich badaniach lekarze stwierdza co dalej. Polozna powiedziala, ze wpisze mnie na ich liste rodzacych i przekaze kolezanka jak jej nie bedzie zeby sie dobrze mna zajely :) Kazala uprawiac duzo seksu zeby przyspieszyc porod, wiec Na_cik gwalcimy ostro swoich chlopow :D

Dzis srednio sie czuje, boli okresowo i ciagnie w kroczu. Teraz odpoczywam i czekam na pierwszego goscia :)

Na_cik dziekuje za zyczenia.

Ja nie mam zamiaru uzywac zadnych mikstur, w koncu kiedys dzidzia musi wyjsc.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Dorocia,tylko mnie to "kiedyś" nie urządza bo ja chce wyleczyć ten katar w końcu :(

Co do gwałcenia to odpada bo u Nas teściowa a dziś teść na weekend przyjeżdża :/ a my mamy będę pokój :(

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez juz bym chciala urodzic, nie powiem ze nie ale ja sie boje takich rzeczy.

Roznych rzeczy dziewczyny probuja, ja tego nie neguje. Zrob jak uwazasz, moze na prawde pomoze.

Ja swojego dzisiaj gwalce, choc on to bedzie na pewno baaaaardzo zadowolony :)
    No tak to u Was brak swobody.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama hani wrote:
    to tak jak i u nas! latem robiliśmy kuchnię przed wprowadzeniem łazienkę i pokój, na jesień ganek i wciąż kupe roboty przed nami o podwórku i ogrodzie to nawet mi sie myslec nie chce! czasami to mam dość tyle kasy! ostatnio nawet mowiłam mezowi ze moglismy kupic mieszkanie i miec wszytko w dupie
    To łącze się w bólu wiem jak to jest, sprzatniesz jeden syf i juz zaczyna się drugi :/

mama hani lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ