Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na razie nie ściskam porcelany, ale z tiago tez nie wymiotowalam wiec może tym razem też mnie ominie
Za to strasznie mnie muli i mogłabym spać wszędzie i w każdej pozycji
A do tego dziś cala noc miałam erotyczne sny, dobrze że w tych snach był mój mąż a nie obcy facet chyba mi już brakuje przytulankadorocia2324, beti34 lubią tę wiadomość
-
hehe ja też miewam często sny erotyczne i to nawet z zupełnie obcymi ludzmi w roli błównej widocznie tak to juz jest Anastazja! u nas zimno brrr ale juz lepszy mróz niż chlapa. Mam chyba jakieś zapalenie bo od wczoraj na bieliznie pojawia się jakiś biały nalot/czy to normalne?nic nie swedzi wiec sama nie wiem pójde zrobic sobie badanie moczu jutro
-
Beata biedna znow jestes, dasz rade. Mam nadzieje, ze Ci niedlugo mdlosci przejda.
Mama hani zawsze mozesz sobie zrobic badanie moczu ale ja tez polecam plukanie tantum rosa. Nawet ostatnio mi gin kazal tym plukac jak mialam ta zoltawo-pomaranczowa wydzieline. Ja pamietam, ze raz mialam wiecej wydzieliny, raz mniej. Teraz mam jej zdecydowanie wiecej.
Oj sny w ciazy to czasami przegiecie, takie glupoty sie nie raz snia ze szkoda gadac -
Na_cik szybkiego powrotu do zdrowia!!
Ja tez juz bym chciala urodzic bo mi ciezkoi w ogole... ale coz trzeba czekac.
No i strasznie mnie mdli teraz, normalnie wymiotowac mi sie chce. Masakra.
Dzidzius teraz dawal popis w brzuszku i az sie nadziwic nie moglismy z moim P jak on to robi i jak jest ulozony, caly brzuch falowal i widac bylo przesuwanie konczyn Dodam, ze dalej jest aktywny
Ja uciekam do mycia i do spania. Upieklam sernik z rosa na jutrzejsze moje urodzinki. Zobaczymy czy ktos i przyjedzie i jak wyszedl bo zapach jest przepiekny
Dobranoc kobietki. -
nick nieaktualnycześć dziewczyny ostatnio brakowało mi czasu aby zajrzeć tu do was ,remonty w całym domu mieszkamy już 5 lat i trzeba odświeżyć no i pokój maluszka stoi nie ruszony . Mój syn czyta bratu tak bo to musi być brat głaszcze brzuszek rozmawia jest szczęśliwy a ja ciągle ryczę ze wzruszenia non stop tez tak macie
Anastazjo gratuluję i cieszę się z tobą -
mama hani wrote:beti u mnie tez remont w domu adaptujemy strych na pokój tyle bałaganu syfu ze az strach!
W dlaszych planach jest jeszcze renowacja ogrodu ufff remont do usranej smierci -
to tak jak i u nas! latem robiliśmy kuchnię przed wprowadzeniem łazienkę i pokój, na jesień ganek i wciąż kupe roboty przed nami o podwórku i ogrodzie to nawet mi sie myslec nie chce! czasami to mam dość tyle kasy! ostatnio nawet mowiłam mezowi ze moglismy kupic mieszkanie i miec wszytko w dupie
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej hej!
Dorocia! Wszystkiego najwspanialszego z okazji urodzin no i szybkiego,łatwego porodu!
Ja mam dzisiaj nos tak zatkany,że ledwo oddycham! Rewelacja
Byliśmy dziwią chwilę na spacerze bo od niedzieli dzieciak się w domu kisił. Teściowa miała wietrzyć a pozamykała wszystko na 4 spusty ehhh
Dziewczyny w desperacji myślę o oleju rycynowym w Niemczech położne zalecają miksturę z sokiem i alkoholem i moja kumpela po tym urodziła. Podobno jak dziecko gotowe to może pomóc a inaczej tylko przeczyści...ale już sama nie wiemdorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Dzisiejsze spotkanie z polozna super. Mam sie stawic 16.02 do szpitala i wtedy po wszystkich badaniach lekarze stwierdza co dalej. Polozna powiedziala, ze wpisze mnie na ich liste rodzacych i przekaze kolezanka jak jej nie bedzie zeby sie dobrze mna zajely Kazala uprawiac duzo seksu zeby przyspieszyc porod, wiec Na_cik gwalcimy ostro swoich chlopow
Dzis srednio sie czuje, boli okresowo i ciagnie w kroczu. Teraz odpoczywam i czekam na pierwszego goscia
Na_cik dziekuje za zyczenia.
Ja nie mam zamiaru uzywac zadnych mikstur, w koncu kiedys dzidzia musi wyjsc.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
No ja tez juz bym chciala urodzic, nie powiem ze nie ale ja sie boje takich rzeczy.
Roznych rzeczy dziewczyny probuja, ja tego nie neguje. Zrob jak uwazasz, moze na prawde pomoze.
Ja swojego dzisiaj gwalce, choc on to bedzie na pewno baaaaardzo zadowolony
No tak to u Was brak swobody. -
mama hani wrote:to tak jak i u nas! latem robiliśmy kuchnię przed wprowadzeniem łazienkę i pokój, na jesień ganek i wciąż kupe roboty przed nami o podwórku i ogrodzie to nawet mi sie myslec nie chce! czasami to mam dość tyle kasy! ostatnio nawet mowiłam mezowi ze moglismy kupic mieszkanie i miec wszytko w dupie
mama hani lubi tę wiadomość