X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale moj P tez mi bardzo czesto dogaduje co do jedzenia. Sluchajcie to mnie tak wkurza. Wiem, ze zartuje ale to sa takie glupie zarty. Czesto sie o to klocimy. Nie uwazam ze jestem jakas tlusta i nie wiadomo ile nie przytylam. A przeciez nie jest tak, ze caly czas wcinam cos nie zdrowego. Jak mam ochote to dlaczego mam sobie odmawiac. Ehhh musialam sie wyzalic.

A ja to sama nie wiem teraz na co mam ochote i czasem najlepiej to nic bym nie jadlam.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia jeszcze w dwupaku? ;)

Karola oj nacierpi się maluszek, szybkiego powrotu do zdrowia.

u mnie plamienia ustały, ale mam złe przeczucia i strasznie się boję.

Zapisałam się do programu matki dla matek, i.... Oddaje mocz do produkcji leków, konkretnie pregnylu, niech choć tyle pomogę kobietom z problemami z zajściem. Na początku śmiesznie mi było siusiac do wiadereczka ale już się przyzwyczaiłam :)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie ana że się odezwałaą!trzymam za ciebie kciuki!
    ja od poczatku ciązy przytylam 6 kg mysle ze tak normalnie taeraz starm się nie obżerac słodyczami i nie jesc na noc

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana milo Cie widziec :)
    Mam nadzieje, ze na wizycie okaze sie, ze wszystko jest w porzadku!!
    Nie powiem jak to brzmi: oddawanie moczu do produkcji lekow. Ciekawe jak oni to robia? Wiesz moze? Kazda pomoc dla innych ludzi jest bardzo cenna i wartosciowa, wiec gratuluje!!
    A ja to pewnie w dwupaku jeszcze sobie troche pochodze ;)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama hani a ile w pierwszej ciazy przytylas?
    I to pytanie rowniez do wszystkich kobietek :)

Ja z synkiem 13kg, a teraz mam 14,5 na plusie.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedys cos czytałamk o tym że robia jakis proszek i zastrzyki dla kogos kto ma problemy z zajsciem w ciaze/faceci tez chyba to biora

• mama hani Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pierwszej ciąży 10 ale na początku bardzo dużo wymiotowałam

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama hani 6 kg na tym etapie to nie dużo,
    Ja przytyłam z tiago 12 kilo ale do porodu miałam 11 bo w ostatnich dwuch tyg schudłam,

Jak oni robią ten lek nie mam pojęcia wiem tylko ze naturalne hcg jest najlepsze do produkcji tego leku i ze na naturalnym hcg lek jest o wiele więcej skuteczny niż na fabrycznym.

Dostałam miseczkę do siusiania i termosy, jeden na każdy dzień i raz w tygodniu przyjeżdża pan po odbiór pełnych termosikow i zostawia puste.

Dla mnie żaden problem a skoro pomaga to innym to czemu nie ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grunt to szlachetny cel ana :) lekarz powiedział że tak spokojnie z tymi moimi kg! hehe i całe szczęscie bo w zeszłym roku się odchudzałam od lutego do maja i schudła wtedy 8kg! ale pewnie teraz jak urodze to nie bedzie nawet czasu sie po tyłku podrapac a co dopiero mowa o jedzeniu :)

• mama hani Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem zarejestrowana w DKMS ale na czas ciazy zawiesili moja gotowosc po urodzeniu dziecka musze im to zgłosic

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to dkms?

A co do tych kilogramów to moje 11 przy porodzie to nie dużo, gorzej ze po porodzie zeszło tylko 6 a pozostałe 5 uczepilo się mnie jak nie wiem co, dopiero po trzech, czterech miesiącach weszłam w jeansy sprzed ciąży, a teraz więcej latek na karku wiec pewnie będzie ciezej wygnac zbędne kilogramy :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa dawca komorek maciezystych, hmmm musze o tym poczytac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:34

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja planuje kupic sobie dobry rower i będę sobie jeżdzic od czerwca jak dojde do siebie po porodzie :) maż się smieje ze bedą to bardzo długie przejażdzki!

• mama hani Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana na pewno wiek robi swoję widze to sama po sobie w pierwszej ciazy mialam lepszą kondycję

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spokojnie. Wszystkie schudniemy, predzej czy pozniej ;)
    Nie chciala bym przytyc nie wiadomo ile ale tez nie bede sobie odmawiala. Po porodzie bede sie pilnowala :)

Kurcze zaintrygowal mnie ten temat takiej pomocy innym, to na prawde super sprawa. Macie jakies stronki na ten temat? Co takiego jest w Polsce? Musze sama tez cos poszperac na ten temat.

Mlody juz spi, ja zaraz do kiapieli i do spania. Dzieciaki mnie znow dzis wykonczyly, na szczescie jutro jestem juz tylko z mlodym i odpoczywam.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Beata83 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa bardzo sie cieszę że się odezwałaś i że plamienia ustały :)

Ja przytyłam 10kg ale na początku schudłam bo nic nie mogłam jeść tylko takie cukiereczki zresztą pisałam wcześniej :)

Kurcze w sobotę jadę na wesele w góry a chęci brak. Najgorzej będzie że będę musiała udawać że jestem na antybiotykach i nie mogę nawet lampki wina wypić ,wiecie na razie nikomu nie mówimy że jestem w ciązy ,najbezpieczniej będzie jak sobie usiądziemy między jednym a drugim księdzem (ma ich tam byc pięciu) hehe.Zastanawiam się czy mogę założyć majtki ściagające proszę was o radę (wiecie boje się żeby nie zaszkodzić dzidziusiowi )

Jak mnie mdli ,wszystko mi przeszkadza nawet papier do pisania ,a w żołądku czuje takie dziwne ciepło :) nic tylko marudzę wam i mężowi bo tylko Wy i on wie ;)

Beata83
    200902064565.png

201509251765.png[/ur
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marudz marudz nam to nie przeszkadza :) oby te majtki nie były bardzo ciasne :)

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 39tc, do terminu zostal tylko tydz :)

Wczoraj mialam Wam odpisac jeszcze w lozku, ale jak sie polozylam moj P zrobil mi masaz plecow i nawet nie wiem kiedy odlecialam :)

Beata spokojnie po to tu jestesmy, zeby wysluchac i doradzic. Kazda z nas czasami musi pomarudzic ;)
    Co do majtek to tak jak napisala mama hani zeby nie byly zbyt ciasne. Zaloz i zobacz czy Ci nie przeszkadzaja, nie uwieraja.

Mi juz od samego poczatku przeszkadzal jakikolwiek ucisk na brzuch i dzinsy odrzucilam momentalnie ale kazda z nas jest inna.

mama hani lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja rano byłam w lidlu bo miał byc ubrania dla niemowlaków i fakt były ale bylo tyle ludzi że masakra brali po 10 rzeczy nawet ja wziełam dla malek leginsy :) były tez body dla dzieci 2 pak po 15 zł ale mi siostra w niemczech kupila 4 szt. a mam jeszcze duzo po hani ostatnio nawet przegladałam niektore te białe to juz pożókłe troche ale zobacze może jak pomocze to zejdzie. Zaraz jade po corkę do siostry a pozniej jeszcez zajade do rodziców. Milego dnia Wam życze u nas byl rano mrozek -6 ale teraz za to piękne słonko świeci :)

dorocia2324 lubi tę wiadomość

• Beata83 Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny ja rano znowu witałam się z ubikacją :( Byłam też zamówić tort na jutro dla Emmki i ostatnich zakupach przed weselem. U nas też piękne sloneczko tylko że temperatura jest dodatnia ,pozdrawiam i również życzę Wam milego dnia :)

Beata83
    200902064565.png

201509251765.png[/ur
‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ