Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale moj P tez mi bardzo czesto dogaduje co do jedzenia. Sluchajcie to mnie tak wkurza. Wiem, ze zartuje ale to sa takie glupie zarty. Czesto sie o to klocimy. Nie uwazam ze jestem jakas tlusta i nie wiadomo ile nie przytylam. A przeciez nie jest tak, ze caly czas wcinam cos nie zdrowego. Jak mam ochote to dlaczego mam sobie odmawiac. Ehhh musialam sie wyzalic.
A ja to sama nie wiem teraz na co mam ochote i czasem najlepiej to nic bym nie jadlam. -
Dorocia jeszcze w dwupaku?
Karola oj nacierpi się maluszek, szybkiego powrotu do zdrowia.
u mnie plamienia ustały, ale mam złe przeczucia i strasznie się boję.
Zapisałam się do programu matki dla matek, i.... Oddaje mocz do produkcji leków, konkretnie pregnylu, niech choć tyle pomogę kobietom z problemami z zajściem. Na początku śmiesznie mi było siusiac do wiadereczka ale już się przyzwyczaiłam -
Ana milo Cie widziec
Mam nadzieje, ze na wizycie okaze sie, ze wszystko jest w porzadku!!
Nie powiem jak to brzmi: oddawanie moczu do produkcji lekow. Ciekawe jak oni to robia? Wiesz moze? Kazda pomoc dla innych ludzi jest bardzo cenna i wartosciowa, wiec gratuluje!!
A ja to pewnie w dwupaku jeszcze sobie troche pochodzeAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Mama hani 6 kg na tym etapie to nie dużo,
Ja przytyłam z tiago 12 kilo ale do porodu miałam 11 bo w ostatnich dwuch tyg schudłam,
Jak oni robią ten lek nie mam pojęcia wiem tylko ze naturalne hcg jest najlepsze do produkcji tego leku i ze na naturalnym hcg lek jest o wiele więcej skuteczny niż na fabrycznym.
Dostałam miseczkę do siusiania i termosy, jeden na każdy dzień i raz w tygodniu przyjeżdża pan po odbiór pełnych termosikow i zostawia puste.
Dla mnie żaden problem a skoro pomaga to innym to czemu nie -
grunt to szlachetny cel ana lekarz powiedział że tak spokojnie z tymi moimi kg! hehe i całe szczęscie bo w zeszłym roku się odchudzałam od lutego do maja i schudła wtedy 8kg! ale pewnie teraz jak urodze to nie bedzie nawet czasu sie po tyłku podrapac a co dopiero mowa o jedzeniu
-
A co to dkms?
A co do tych kilogramów to moje 11 przy porodzie to nie dużo, gorzej ze po porodzie zeszło tylko 6 a pozostałe 5 uczepilo się mnie jak nie wiem co, dopiero po trzech, czterech miesiącach weszłam w jeansy sprzed ciąży, a teraz więcej latek na karku wiec pewnie będzie ciezej wygnac zbędne kilogramy -
Dziewczyny spokojnie. Wszystkie schudniemy, predzej czy pozniej
Nie chciala bym przytyc nie wiadomo ile ale tez nie bede sobie odmawiala. Po porodzie bede sie pilnowala
Kurcze zaintrygowal mnie ten temat takiej pomocy innym, to na prawde super sprawa. Macie jakies stronki na ten temat? Co takiego jest w Polsce? Musze sama tez cos poszperac na ten temat.
Mlody juz spi, ja zaraz do kiapieli i do spania. Dzieciaki mnie znow dzis wykonczyly, na szczescie jutro jestem juz tylko z mlodym i odpoczywam. -
Anastazjaaa bardzo sie cieszę że się odezwałaś i że plamienia ustały
Ja przytyłam 10kg ale na początku schudłam bo nic nie mogłam jeść tylko takie cukiereczki zresztą pisałam wcześniej
Kurcze w sobotę jadę na wesele w góry a chęci brak. Najgorzej będzie że będę musiała udawać że jestem na antybiotykach i nie mogę nawet lampki wina wypić ,wiecie na razie nikomu nie mówimy że jestem w ciązy ,najbezpieczniej będzie jak sobie usiądziemy między jednym a drugim księdzem (ma ich tam byc pięciu) hehe.Zastanawiam się czy mogę założyć majtki ściagające proszę was o radę (wiecie boje się żeby nie zaszkodzić dzidziusiowi )
Jak mnie mdli ,wszystko mi przeszkadza nawet papier do pisania ,a w żołądku czuje takie dziwne ciepło nic tylko marudzę wam i mężowi bo tylko Wy i on wie
-
Witam sie w 39tc, do terminu zostal tylko tydz
Wczoraj mialam Wam odpisac jeszcze w lozku, ale jak sie polozylam moj P zrobil mi masaz plecow i nawet nie wiem kiedy odlecialam
Beata spokojnie po to tu jestesmy, zeby wysluchac i doradzic. Kazda z nas czasami musi pomarudzic
Co do majtek to tak jak napisala mama hani zeby nie byly zbyt ciasne. Zaloz i zobacz czy Ci nie przeszkadzaja, nie uwieraja.
Mi juz od samego poczatku przeszkadzal jakikolwiek ucisk na brzuch i dzinsy odrzucilam momentalnie ale kazda z nas jest inna.mama hani lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja rano byłam w lidlu bo miał byc ubrania dla niemowlaków i fakt były ale bylo tyle ludzi że masakra brali po 10 rzeczy nawet ja wziełam dla malek leginsy były tez body dla dzieci 2 pak po 15 zł ale mi siostra w niemczech kupila 4 szt. a mam jeszcze duzo po hani ostatnio nawet przegladałam niektore te białe to juz pożókłe troche ale zobacze może jak pomocze to zejdzie. Zaraz jade po corkę do siostry a pozniej jeszcez zajade do rodziców. Milego dnia Wam życze u nas byl rano mrozek -6 ale teraz za to piękne słonko świeci
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny ja rano znowu witałam się z ubikacją Byłam też zamówić tort na jutro dla Emmki i ostatnich zakupach przed weselem. U nas też piękne sloneczko tylko że temperatura jest dodatnia ,pozdrawiam i również życzę Wam milego dnia