Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
na_cik wrote:Hej hej!
Dziewczyny w desperacji myślę o oleju rycynowym w Niemczech położne zalecają miksturę z sokiem i alkoholem i moja kumpela po tym urodziła. Podobno jak dziecko gotowe to może pomóc a inaczej tylko przeczyści...ale już sama nie wiem
Aaa i doczytałam ze nie da rady
Ponoć Wiesiolek w dużych dawkach pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 16:15
-
Anastazja,ja wiesiołka łykam nawet do 6 kapsułek dziennie i ze 2 herbatki z liści malin a wczoraj to nawet dopochwowo ten wiesiołek aplikowałam...jak widać dupa z Tymkiem to i okna myłam i gwałciłam męża,aż On miał dosyć. i też rezultatu nie było...
Zaraz te okna chyba pomyję -
Cześć Dziewczyny
Dorcia Sto Lat Sto Lat.... Wszystkiego najlepszego ,dużo zdrówka no i szybkiego porodu
Dziewczyny wspólczuje Wam tych remontów ,ja naszczęście mam to za sobą rok temu wprowadziłam się do nowego domu .
Dorcia ja też dzis robilam pizze
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
na_cik wrote:Anastazja,ja wiesiołka łykam nawet do 6 kapsułek dziennie i ze 2 herbatki z liści malin a wczoraj to nawet dopochwowo ten wiesiołek aplikowałam...jak widać dupa z Tymkiem to i okna myłam i gwałciłam męża,aż On miał dosyć. i też rezultatu nie było...
Zaraz te okna chyba pomyjęna_cik, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
ja sobie leze musze jeszcze wywiesic pranie! zrobiłam sałateczke z kurczaka ryzu kukurydzy i papryki tak mi sie zachciało! moja mała coś dzisiaj mało kopie az zaczełam sie martwic ale moze tylko spi a w nocy da popalic! córka juz spi maz juto do pracy posprzatłam kuchnię a teraz ogladam na allegro rózne gadzety
-
Beata dziekuje za zyczenia
Kas fajnie, ze dalas znak zycia Jakbedziesz miala chwilke to napisz co u Was slychac jak dzieciaczki i Aurelka. Pozdrawiamy.
Ja wczoraj mialam gosci do pozna wiec nie mialam czasu na forum.
Sernik mi nie wyszedl, najprawdopodobniej to wina sera bo konsystencje po upieczeniu mial budyniowata i moj P mowil, ze jest kwaskowy bo ja nie chcialam takiego probowac.
Dzis upieke inne ciasto i zawioze gosciom bo wczoraj tylko ciastka byly, musze sie zrewanzowac za prezenty
Powiem Wam tak ja jestem zdania, ze mozna wszystko robic a dzidzius i tak wyjdzie wtedy kiedy bedzie chcial. Nie oszczedzam sie, latam po schodach, sprzatam, mlodego nawet teraz na rece biore i tylko podbrzusze pobolewa i czuje sie okresowo. Wiec co to wiecej pisac... -
Hej hej
Moi chłopcy śpią a ja sobie oglądam TV. Teście dzisiaj pojechali do domu. A ja w końcu muszę coś zjeść normalnie bo dzisiaj żyję na ciastkach z kremem...
Tak się przespacerowałam,że pachwiny to mi odpadają. nawet jakieś skurcze mialam ale chyba musiała bym chodzić cały czas,żeby urodzić bo jak usiadłam to przeszło...dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja film ogladam mała juz spi! wczoraj juz miałam pedzic na ip bo mała sie nie ruszła dopiero ok. 21 leniwie kopneła z 2 razy!ale na szczescie od raza daje popalic! teraz jem sobie jabłuszko jutro na obiad zamarynowałam kurczaka w pomarańczach pachnie muz bosko ciekawe jaki bedzie po upieczeniu! w dzien spałam z 2h
-
Och mama hani nie strasz, dobrze że malutka zaczęła kopać.
Nacik co ma być to bedzie, jak maluch będzie gotowy to wyjdzie.
Ja zaczynam juz panikować, do 17 juz tak blisko, nie mogę się doczekać a jednocześnie nienchce aby ten dzień nadszedł.... Rety straszne uczucie i straszny strach.
Dziś brzuch znów lekko boli.... Mam nadzieje ze wszystko się tam rozciąga -
Hej
Jak tam? Wszyscy zdrowi? Jak samopoczucie?
Ja nadal katarze,ale już wątpię,że się wyleczę. Tymek po trochu chyba wychodzi z tego ale jeszcze nie jest zdrowy
Kupiłam sobie płyn do mycia szyb i idę w końcu pomyć okna jakiś spacer trzeba dzisiaj zaplanować może w końcu się młody namyśli?dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja znów na minutkę proszę się rozpakowywać powoli
Ana trzymam kciuki i nic się nie martw musi być dobrze !
Aurelka super strasznie szybko rośnie waży już prawie 6kg jest bardzo mądra już zaczyna chwytać rzeczy
Dzieciaczki Ją strasznie kochają
Przeprowadzamy się od wakacji do domu z ogrodem narazie będziemu wynajmować od znajomego, ale to będzie mam nadzieję ostatni przystanek przed własnym domem a ten domek niedaleko naszej działki, więc będzie się lepiej budować
U nas w domu od tygodni jakieś przeziębienie łazi na szczęście ja i Aurelia zdroweAnastazjaaa, mama hani, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
My nadal w szpitalu ale jest juz lepej. Dostajemy antybiotyk dozylnie, inhalacje syropki itp. Widac po Oli ze idzie ku dobremu bo zmienila kolor skorki, usmiecha sie na glos, gaworzy zaczyna kombinowac zeby sie przekrecic
dorocia2324 lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
hej dziewczyny to dobrze korala ze z małą już lepiej jeszcze troche i wyjdziecie! my dzis lenistwo na całego! byłam w kosciele mała tak kopała ze nie mogłam wysioedziec chyba jej sie nie podobało! zaraz bedziemy jesc obiadek u nas tak zimno wieje i wogóle ze wszytko zamarza, a jutro juz mała do przedszkola idzie