X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na_cik wrote:
    Hej hej!

Dziewczyny w desperacji myślę o oleju rycynowym :/ w Niemczech położne zalecają miksturę z sokiem i alkoholem i moja kumpela po tym urodziła. Podobno jak dziecko gotowe to może pomóc a inaczej tylko przeczyści...ale już sama nie wiem :/
    Kochana seksik co noc i to na bank pomoże ;)

Aaa i doczytałam ze nie da rady

Ponoć Wiesiolek w dużych dawkach pomaga

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 16:15

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja,ja wiesiołka łykam nawet do 6 kapsułek dziennie i ze 2 herbatki z liści malin a wczoraj to nawet dopochwowo ten wiesiołek aplikowałam...jak widać dupa :/ z Tymkiem to i okna myłam i gwałciłam męża,aż On miał dosyć. :/ i też rezultatu nie było...
    Zaraz te okna chyba pomyję :(

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • Beata83 Przyjaciółka

Wysłany: 6 lutego 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny
    Dorcia Sto Lat Sto Lat.... Wszystkiego najlepszego ,dużo zdrówka no i szybkiego porodu :)

Dziewczyny wspólczuje Wam tych remontów ,ja naszczęście mam to za sobą rok temu wprowadziłam się do nowego domu .

Dorcia ja też dzis robilam pizze :)

dorocia2324 lubi tę wiadomość

Beata83
    200902064565.png

201509251765.png[/ur
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się dzisiaj nic a nic nie chce! nawet meża gwałcic. miałam jechac do sklepu zrobic jakies zakupy na weekend ale lenia mam. na podwórku zimno a ci moi tak mnie irytują że głowa mała

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na_cik wrote:
    Anastazja,ja wiesiołka łykam nawet do 6 kapsułek dziennie i ze 2 herbatki z liści malin a wczoraj to nawet dopochwowo ten wiesiołek aplikowałam...jak widać dupa :/ z Tymkiem to i okna myłam i gwałciłam męża,aż On miał dosyć. :/ i też rezultatu nie było...
    Zaraz te okna chyba pomyję :(
    Heh to jest ten czas ze dziecko rządzi ;) nie chce to nie wychodzi, a nam pozostaje czekać :)

na_cik, dorocia2324 lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie leze musze jeszcze wywiesic pranie! zrobiłam sałateczke z kurczaka ryzu kukurydzy i papryki :) tak mi sie zachciało! moja mała coś dzisiaj mało kopie az zaczełam sie martwic ale moze tylko spi a w nocy da popalic! córka juz spi maz juto do pracy posprzatłam kuchnię a teraz ogladam na allegro rózne gadzety

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wpadam na minutkę...

Ana GRATULUJĘ ! trzymam kciuki:)

Dorocia i na_cik szybkiego porodu :)

na_cik, dorocia2324 lubią tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata dziekuje za zyczenia :)

Kas fajnie, ze dalas znak zycia ;) Jakbedziesz miala chwilke to napisz co u Was slychac jak dzieciaczki i Aurelka. Pozdrawiamy.

Ja wczoraj mialam gosci do pozna wiec nie mialam czasu na forum.
    Sernik mi nie wyszedl, najprawdopodobniej to wina sera bo konsystencje po upieczeniu mial budyniowata i moj P mowil, ze jest kwaskowy bo ja nie chcialam takiego probowac.
    Dzis upieke inne ciasto i zawioze gosciom bo wczoraj tylko ciastka byly, musze sie zrewanzowac za prezenty :)

Powiem Wam tak ja jestem zdania, ze mozna wszystko robic a dzidzius i tak wyjdzie wtedy kiedy bedzie chcial. Nie oszczedzam sie, latam po schodach, sprzatam, mlodego nawet teraz na rece biore i tylko podbrzusze pobolewa i czuje sie okresowo. Wiec co to wiecej pisac...

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się sobotnio :) u nas zimno i ponuro posprezatłam w domu nawet fieranke wymieniłam w kuchni teraz oglądamy z córką meride waleczną! maż w pracy wiec dzisiaj cały dzien bedziemy sie lenic

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez zimno ale słonecznie,
    Ja przygotowałam ciuchy do prasowania ale jakoś weny nie miałam i czeka na jutro :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)
    Moi chłopcy śpią a ja sobie oglądam TV. Teście dzisiaj pojechali do domu. A ja w końcu muszę coś zjeść normalnie bo dzisiaj żyję na ciastkach z kremem...
    Tak się przespacerowałam,że pachwiny to mi odpadają. :P nawet jakieś skurcze mialam ale chyba musiała bym chodzić cały czas,żeby urodzić bo jak usiadłam to przeszło...

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja film ogladam mała juz spi! wczoraj juz miałam pedzic na ip bo mała sie nie ruszła dopiero ok. 21 leniwie kopneła z 2 razy!ale na szczescie od raza daje popalic! teraz jem sobie jabłuszko jutro na obiad zamarynowałam kurczaka w pomarańczach pachnie muz bosko ciekawe jaki bedzie po upieczeniu! w dzien spałam z 2h

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och mama hani nie strasz, dobrze że malutka zaczęła kopać.
    Nacik co ma być to bedzie, jak maluch będzie gotowy to wyjdzie.

Ja zaczynam juz panikować, do 17 juz tak blisko, nie mogę się doczekać a jednocześnie nienchce aby ten dzień nadszedł.... Rety straszne uczucie i straszny strach.

Dziś brzuch znów lekko boli.... Mam nadzieje ze wszystko się tam rozciąga

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anastazja macica sie rozciaga dlatego boli u mnie tez tak było!17 juz niedaleko badz dobrej mysli

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• na_cik Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Jak tam? Wszyscy zdrowi? Jak samopoczucie?

Ja nadal katarze,ale już wątpię,że się wyleczę. Tymek po trochu chyba wychodzi z tego ale jeszcze nie jest zdrowy :/

Kupiłam sobie płyn do mycia szyb i idę w końcu pomyć okna :P jakiś spacer trzeba dzisiaj zaplanować ;) może w końcu się młody namyśli? :D

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja znów na minutkę :) proszę się rozpakowywać powoli :)

Ana trzymam kciuki i nic się nie martw musi być dobrze !

Aurelka super :) strasznie szybko rośnie waży już prawie 6kg :) jest bardzo mądra już zaczyna chwytać rzeczy :)

Dzieciaczki Ją strasznie kochają :)

Przeprowadzamy się od wakacji do domu z ogrodem :) narazie będziemu wynajmować od znajomego, ale to będzie mam nadzieję ostatni przystanek przed własnym domem :) a ten domek niedaleko naszej działki, więc będzie się lepiej budować ;)

U nas w domu od tygodni jakieś przeziębienie łazi na szczęście ja i Aurelia zdrowe :)

Anastazjaaa, mama hani, dorocia2324 lubią tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i Aurelka śmieje się już głośno i ładnie gaworzy :)

A wczoraj na porodówkę jechałam,a to już dwa miesiące zleciały...

Anastazjaaa, mama hani, dorocia2324 lubią tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nadal w szpitalu ale jest juz lepej. Dostajemy antybiotyk dozylnie, inhalacje syropki itp. Widac po Oli ze idzie ku dobremu bo zmienila kolor skorki, usmiecha sie na glos, gaworzy zaczyna kombinowac zeby sie przekrecic :)

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasandra wrote:
    No i Aurelka śmieje się już głośno i ładnie gaworzy :)
    ...
    Och wspaniałe chwile, znów się rozmarzylam :) buziaczki od ciotki dla malutkiej

Kasandra lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny to dobrze korala ze z małą już lepiej jeszcze troche i wyjdziecie! my dzis lenistwo na całego! byłam w kosciele mała tak kopała ze nie mogłam wysioedziec chyba jej sie nie podobało! zaraz bedziemy jesc obiadek :) u nas tak zimno wieje i wogóle ze wszytko zamarza, a jutro juz mała do przedszkola idzie

‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ