Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No pewnie Na_cik jedz niech sprawdza i od razu podejrza, moze jakies rozwarcie sie robi?
Moje dziecie duzo sie rusza i praktycznie o stalych porach wiec na razie sie nie stresuje.
Dzis znow ostry seksik a jutro kolejne prace domowe. Mogloby sie cos powoli ruszyc. -
hej dziewczyny nacik napisz jak tam po wizycie? u nas dzisiaj nawet gdzieś słonko się przebija 6 stopni na plusie wiosna idzie! w nocy nie moglam spać miałam tyle różnych strasznych myśli mała w przedszkolu zdało by sie jakiś obiad zrobić chyba zrobię żurek!
-
Cześć Dziewczyny
Kurcze ale dopadło mnie przeziębienie boli gardło, kaszel i katar. Jutro idę do ginekologa i nie wiem czy jeszcze nie odwiedzę internisty.
Dorcia i Na_cik już za nie długo będziecie tulić wasze dzieciaczki w ramionach.
Pozdrawiam Was serdecznie
-
Witajcie.
Mama hani no czasem czlowiek ma pelno dziwnych mysli i snow.
Beata kuruj sie najlepiej domowymi sposobami. Bylas juz u gina? Co Ci powiedzial?
Ana przestan ze szczawiowa! Wszamala bym pol garnka tak mi ochoty na nia narobilas!! A sennosc jest normalna. Tez to przechodzilam.
Ja biore sie za dokanczanie tiramisu i za szykowanie obiadu. Dzis mam piers [pokrojona w kostke z przyprawa do gyrosa, frytki i surowke z marchewki.
Na_cik bylas na KTG?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:27
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej hej
Strasznie mnie dzisiaj męczą zatoki zatkany mam nos na maxa oszaleję chyba...
Na ktg wszystko ok usg też ok i badanie było ale nic się nie zmieniło. W piatek mam mieć usg z oceną masy Mikołaja i zobaczymy co wtedy ale lekarka badając powiedziała,że dla Niej to On nie jest taki wielki i ma może ze 3,5 kg.
Ja mam straszne parcie na sok z sokowirówki. Piję go w kuflu 0,5 l i nie mam dosyć
M.mi kupił ile rycynowy i myślę nad nim...oj myślę.dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
ja jem kiełobase smażoną a na obiad zjadłam 2 duże talerze pełne grochówki i zagryzałam chlebem czlwoiek jak się na cos uprze to koniec! za mną jeeszcze chodza mielone i dwvolaje a jutro mam zamiar robic faworki ale nie wiem jak to bedzie rano bo dzis juz po 9 poszłam kimac
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Na_cik to dobrze, ze wszystko jest w porzadku. Czyli na razie porodu nie widac?
To teraz masz w piatek wizyte? A kiedy do szpitala na oddzial masz sie zglosic? Czy jak to jest u Ciebie?
Oj Ty biedna nie mozesz sie wyleczyc z tego kataru.
Jak lykniesz sobie tej olej to daj znac bo jestem ciekawa czy dalas rade wypic i jak samopoczucie po nim.
Mama hani no czasem jak sie czlowiek do czegos dorwie to wcina bez opamietania. Ale spokojnie teraz mozesz sobie pozwolic
A ja powiem Wam, ze dzis sie wazylam i mam 16 na plusie. Ale prawde mowiac nie jem nie wiadomo ile. Jem podobnie to tego przed ciaza tylko teraz pozwalam sobie na wiecej slodkiego itd. Jem regularnie co 3 godz i w miare normalne porcje. Ale jestem nadziei, ze po porodzie szybko zrzuce.