Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorocia u Nas jest tak,że za każdym razem jak jesteś na IP to dostajesz kartę informacyjną z zaleceniami. I np.ja mam teraz,że za 3dni mam kontrolne ktg i usg z pomiarem masy płodu. Ale tu raczej biorą na wywołanie dopiero 10 dni po terminie. Czyli pewnie poszła bym do szpitala przed przyszłym weekendem.
Olej rycynowy to ja kiedyś piłam bo to normalnie zalecany środek przy zaparciach. Ale generalnie wypij sobie łyżkę oliwy z oliwek. Paskudztwo! I jakie gorzkie na języku
Ja jestem dzisiaj kapeć...trup normalnie...a tyle jeszcze do zrobienia... dobrze,że Tymek śpi! I mam dostać loda z McDonalda więc czekam -
Na_cik a gdzie Ty mieszkasz? Czyli na razie czekasz na rozwoj sytuacji, w piatek na KTG i jak cos to wywolywanie.
Prosze Cie jak pomyslalam o wypiciu lyzki oleju to mi sie zle na zoladku zrobilo.
Matko kochana jak to dziecko bedzie dluzej siedzialo u mnie w brzuchu to w koncu roztyje sie jak krowa! -
mama hani wrote:ja jem kiełobase smażoną a na obiad zjadłam 2 duże talerze pełne grochówki i zagryzałam chlebem czlwoiek jak się na cos uprze to koniec! za mną jeeszcze chodza mielone i dwvolaje a jutro mam zamiar robic faworki ale nie wiem jak to bedzie rano bo dzis juz po 9 poszłam kimac
-
No ja tez wiem co i jak u mnie w szpitalu bo Kubusia tez tu rodzilam.
Ana no to bedziesz sie niedlugo wozila nowym autkiem A jak samopoczucie?
Ja zaraz do kapieli i ide sie polozyc i zrelaksowac. Dzis troche brzuszek ciagnie i plecki ale to jeszcze nie to -
dorocia2324 wrote:No ja tez wiem co i jak u mnie w szpitalu bo Kubusia tez tu rodzilam.
Ana no to bedziesz sie niedlugo wozila nowym autkiem A jak samopoczucie?
Gorzej psychicznie strasznie się boję kolejnego wtorku -
Dorocia obstawiam ze dziś w nocy lub jutro naro urodzisz
A jak nie to stawiam czekoladę
Nie wiem co mam robić, nie mam na nic apetytu mam straszny problem przy śniadaniu i kolacji bo otwieram lodówkę i wszystko jest bleees
Zjadlabym kisiel ale nie mam, za to mam budyń ale też jest bleeee eh
Mamahani co ta bezsenność cie tak meczy? -
Ana oj bylo by super zaraz urodzic a najpozniej to tak przyszly wtorek, sroda.
Ale pewnie te cale bole to od tego, ze wczoraj za duzo porobilam ale nic czekamy. Wlasnie wcinam serek i banana. Musze jeszcze pozmywac, pranie wstawic i powiesic i wziasc sie troche za siebie. Bo pozniej na zakupy jedziemy i na chinskie :)A na kisiel tez mam ochote i pozniej sobie zrobie
Ja tez tak mialam na poczatku, ze na nic nie mialam ochoty. Jadlam bo musialam.
A co najlepsze, ze przy tych bolach najwazniejsza rzecza o ktorej pomyslalam to jak bym zaczela rodzic, ze nie mam stop zrobionych, nie jestem ogolona, glowa nie umyta, itd. Hehehe. Dobra jestem -
Hej hej
Ja sobie siedzę i się relaksuję bo Tymcio śpi i chrapie biedulek przez ten zatkany nosek.
Mnie dzisiaj pobolewa krzyż tak @ ale ja się nie nastawiam bo i po co. Już się umówiłam z mężem,że od przyszłego czwartku bierze wolne bo jak coś to wtedy pewnie zamkną mnie w spa dla ubogich
Oho,nawet jakiś skurczyk mnie przed chwilą złapał ale podejrzewam,że raczej dlatego,że chleję po kuflu albo 2ch soku z sokowirówki codziennie a jest tak pyszny,że ciężko się powstrzymać.
Moja koleżanka z którą leżałam na patologii ciąży i miała cc chyba dzień czy dwa po tym jak ja urodziłam,jutro ma planowane cc. Trochę jej zazdroszczę tego,że wie na czym stoi. Chociaż ja nigdy nie byłam z siebie tak dumna jak wtedy gdy urodziłam Tymcia
Korzystam z ostatnich dni wolności i raczę się kawusią ze śmietanką od tej śmietanki to jestem uzależniona. hihi...
Anastazja,my tu za Ciebie mocno ściskamy kciuki będzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 13:58
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Ana pewnie, ze robie sama stopy. Co prawda umecze sie przy tarciu ich tarka i przy malowaniu paznokci ale pozniej jaki efekt Wszystko robie sama. Dla mnie nie ma rzeczy niemozliwych
Niedawno wstalismy. Kiepsko sie nadal czuje. No kurcze jakbym miala dostac meeeeega @.
Przegryzlam troche platek musli na sucho i ide teraz robic ten kisiel. Pozniej sobie brwi zrobie.
Na_cik ja do spa juz w poniedzialek ide i wcale mi sie to nie usmiecha. Mogloby nas wczesniej zlapac. Dzieciaszki do dziela!! -
Cześć Dziewczyny
Miałam Mieć dzis wizyte ale została przełożona bo lekarz się rozchorował więc miałam do wyboru innego lekarza albo poniedziałek więc wybrałam poniedziałek bo ten lekarz jest bardzo dobry.
Anastazjaaa nie kupiłam jeszcze tego testu bo najpierw chcę wiedzieć że wszystko jest ok, ja tez na nic nie mam ochoty jem bo jem aktualnie lubię smalec z ogórkiem i tylko to jem na śniadanie i kolacje nabiał blee slodycze blee już mnie mdli jak myśle o słodyczach i kawa odpada przez to jestem zmęczona senna i męczy mnie katar.
Dorcia ja też Ci mówie że możesz urodzić
Na_cik mnie jak bolał krzyż i czułam jakbym miała dostać okres to do 2 dni urodziłam ,więc trzymam kciuki ,tylko nie życzę Ci bólu krzyża przy porodzie.
Mamo Hanni ja też mam problemy ze snem dziś obudziłam się już o 4.30 a 8.00 byłam zmęczona.Jak byłam w pierwszej ciązy to też zajadałam się bułką z serem i jogurty lub serki do tego , a teraz nie moge mysleć o jogurtach i serkach .
Dziewczyny ja biore witaminy femibion natan 1 są dobre czy polecacie cos lepszego ?