Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej.
Tymcio śpi a ja siedzę z kawą. Jak wstanie to idziemy polować na faworki bo ja sama smażyć nie mam zamiaru i do Rossmanna po mazidła na rozstępy które i tak nic nie dają. Bo jak mają dać jak ten się zwinął w kulkę w dole brzucha i ten brzuch to przysięgam w końcu pęknie!!
Może jak będę w dobrym tępię maszerowała to coś podziała? Bo na męża i ♥ to chyba nie mam co liczyć...zostaje mi spacerowanie i olej rycynowy chyba... -
Witam się po pracy cala obolala, coś mi w plecach strzyklo i wyprostować się nie mogę tak boli
Dziewczyny co te wasze maluszki tak strajkują? Rozpakowywac się
Dorocia i wisze ci czekoladę
Mama hani bidulko z tymi nockami teraz nie wyspana to później tym bardziej nie -
Ja juz po obiadku. Chwile odpoczne i ide smazyc faworki bo ciasto na nie juz zrobione. Watpie, ze mnie cos ruszy do tego poniedzialku i pewnie czeka mnie szpital. No nic zostalo jeszcze kilka dni. Powiem Wam, ze dzis tyle pospalam w dzien, ze nie wiem czy w nocy w ogole usne.
Ana no czekam na ta czekoladke I uwazaj na siebie! Nie przemeczaj sie tak mocno w pracy.
-
Cześć Dziewczyny dziś cały dzień męczę się z zatkanym nosem
Kurcze jestem dzis tak zmęczona a jeszcze muszę trochę popracować przed komputerem a oczy sie mi zamykają. Na_cik i Dorcia nastepne witaminy kupie takie jak Wy zawierają więcej witamin i są tańsze. Anastazjaaa wszystko będzie dobrze .Pozdrawiam życze miłego wieczoruAnastazjaaa, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
A moje dzieci dzisiaj powariowały!
Tymek ostawiał dzisiaj cuda na kiju, od histerii o nie wiadomo co do jakiś dzikich szaleństw obłęd normalnie!
Za to Miki w brzuchu próbuje mi chyba wykopać dziurę. Normalnie czuję,że robią mi się nowe rozstępy.
Anastazja! Kobieto! Głowa do góry! Z takimi kciukami musi być dobrze!! &&&&&Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Kobietki wpadam na chwile. Faworki upieczone, bardzo dobre tylko ciut za twarde. Paczek i kilka faworkow zjedzone wiec tlusty czwartek zaliczony. Tyle spalam w dzien a jestem po prostu padnieta. Ide sie zaraz myc i do lozka bo oczy mi sie zamykaja.
Ogolnie mam zly humor, wszystko mnie denerwuje, krzyz boli, glowa i cisnienie mam troche podwyzszone. Nie wspomne juz jak mnie w kroczu z prawej strony boli i ciagnie. Az mi sie plakac chce.
Zajrze do Was jutro bo dzis zly humor mnie zabija, to chyba te hormony
Dobranoc. -
Witajcie. Dzis samopoczucie sto razy lepsze ( przynajmniej jak na razie ) i mam duzo energii. Wczoraj w dzien podrzemalam, cala noc przespalam z jedna pobudka na siusiu i od 7 juz jestem na nogach. Zaraz szybko ogarne i wstawiam pranie. Musze dzis wziasc sie za swoje stopy i dlonie bo sobota i niedziela zarezerwowana dla Kubusia i mojego P bo w poniedzialek juz do szpitala
Na_cik no meeega kciuki zeby sie rozwinelo i szybko zakonczylo Daj znac co i jak jak bedziesz mogla.
Dziewczyny jak u Was dzis samopoczucie?Anastazjaaa lubi tę wiadomość