Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny jaka ja dziś byłam chora od nocy bolała mnie głowa co zażyłam tabletke wymiotowałam ,nie mogę spać juz od 4.20. Jeśli chodzi o Walentynki to też zawsze z mężem spędzamy je w domu, tradycyjnie dostanę na pewno czekoladkę serduszko i kwiatki tulipany bo nie lubię róż.Idę się położyć ,pozdrawam i zycze miłego dnia.
-
To moje dziecie tak samo jak pierwsze w ogole sie nie spieszy z przyjsciem na swiat. Juz sie pogodzilam ze w poniedzialek do szpitala i ze pewnie sobie troche poleze. Ale mam madzieje, ze jak nic sie nie bedzie dzialo to wypuszcza mnie na weekend do domu.
Co do walentynek to my tez jakos szczegolnie ich nie obchodzimy. Do restauracji w takie dni tez nie chodze bo oblezenie totalne, zero prywatnosci. Zrobimy sobie sami w domu dobra kolacyjke i deserek i tyle
Beata niech Ci juz przejda te wymioty i mdlosci. -
hej dziewczyny najlepszego w walentynkui my tez szczególmie nie obchodzimy dzis maż w pracy pózniej jedziemy do siostry z mała na zabawe walentynkowo-ostatkową dzieci beda miały radoche kupiłysmy balony w kształcie serca i zrobiłam korony z sercami. Jutro za to z męzem wybieramy się nad morze, pospacerujemy może zjemy jakąs rybke i wrocimy do domu. u nas dzis mrozek był ale teraz piekne słonko swieci. nacik juz pewnie po wszytkim
-
No wlasnie duzo milosci dla Was w ten dzien zakochanych!!
My wlasnie wrocilismy z dworu. Mlody zje kanapke i klade go spac. Pozniej jak wstanie to jedziemy na zakupy.
U nas jest cieplutko i pieknie. Powozilam Kubusia na rowerku, pogralam z nim troche w pilke i umylam samochod. Pozniej polaze po sklepie to moze ruszy cos moj organizm ale pewnie nie.
Mama hani spacer nad morzem, super sprawa A dzieciaki na pewno bede mialy dzis radocheWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 14:24
-
Nie mogę doczekać się wieści od Na_cik, dzisiaj zaglądam na forum piąty raz!
Sama miałam cesarkę i było okropnie, liczę że pozwolą mi tym razem urodzić naturalnie. Spotkałam dziewczyny, które były bardzo zadowolone z cc. Szybko były sprawne i bardzo sobie to chwaliły. Może Na_cik znajdzie się w tym gronie.Mama Ani (2014) i Ewy (2015) -
Witam się po południu,
Ależ dziś dalam czadu, spałam do 10 wow dobre kilka lat nie spałam tak długo.
Mój mąż stwierdził że rośnie mi w brzuszku dziewczynka, ponieważ jestem tak marudna ze to po prostu musiały się zejść dwie kobiety do kupy No słodko -
Ana no mezczyzni to maja swoje teorie. Moj mi caly czas mowi, zebym juz urodzila bo ma mnie dosyc, tez super
A ja nic a nic. Spedzam ostatnie chwile z moja mala rodzinka bo jutro musze sie zglosic do szpitala gdzie mnie juz zostawia. Jade poznym popoludniem to jak bedzie juz po wszystkich badaniach i przyjeciu to sie odezwe.
Dziewczyny tak mi sie nie chce jechac ze az wyc mi sie chce, jak pomysle ze nie wiem ile czasu bede musiala spedzic bez synka i mojego P ale co zrobic.
Powiem Wam, ze tak okropnie boli w mnie w kroczu z prawej strony i w prawej pachwinie, do tego cala prawa noga mi dretwieje i to nawet jak leze czy siedze. Nie wiem czy to od ucisku dzidziusia. Na szczescie jutro mnie zbadaja i moze cos mi powiedza na ten temat.
Na_cik juz by mogla sie odezwac bo stresuje mnie ta cisza.pasia27 lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny za mną dzisiaj cięzki dzień mała od 3 do 5 tak kopała ze nie dało rady spac pozniej pojechałam na msze za babcie i dziadka w kosciele zimno na podwórku mroz i wiatr pizgało jak na uralu nie pojechalismy nad morze o 13 poszłam spac i spałm do 15 a jak sie obudzilam to czułam się jak na haju :p maskara jakas dopiero ok 19 doszłam do siebie
-
Hej hej.
Piszę jedną ręką
Mikołaj urodził się 14 lutego o 12:35 przez cesarskie cięcie. Ważył 4020g i ma 59cm.
Okazało się,że nie ma dystocji jak podejrzewali a brzuszek 1cm mniejszy niż głowa a nie 6cm większy. Ja uważam,że spokojnie bym go urodziła ale nie mam z tym żadnego problemu,że było cc. Tymek był w dużo gorszym stanie niż Mikołaj.
Zostajemy jeszcze do jutra w szpitalu i do domku
Ja się czuję ok i maly też z niecierpliwością czekam na wiecej pokarmu w cyckach
Dorocia! Powodzeniamama hani, dorocia2324, paula1, Anastazjaaa, Beata83 lubią tę wiadomość
-
Na_cik jak dobrze, ze sie odezwalas
To fajnie, ze wszystko w porzadku z Toba i maluszkiem. Pokarm sie pojawi niebawem. To teraz odpoczywajcie i cieszcie sie soba No i odzywaj sie do nas jak tylko bedziesz miala wolna chwile, ktorych z pewnoscia bedzie bardzo malo
Dlatego wlasnie twierdze, ze trzeba patrzec z przymruzeniem oka na wyniki USG ktore robia w szpitalu.
Dam Wam znac wieczorem co w szpitalu sie dowiedzialam. -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny:)
Na_cik Gratulacje zyczę wam dużo zdrówka
Dorcia trzymam kciuki,mam nadzieję że szybko urodzisz i pochwalisz się czy masz córeczkę a może syneczka
Ja szykuję sie do lekarze,stresuję się jakoś
Mamo Hani to malutka daje Ci nieźle popalić w nocy.
Witaj Marzena -
Witam się i ja,
Witam Marzena w naszym gronie
Mama hani miejmy nadzieje ze po urodzeniu malutka będzie spala w nocy a nie chciała się bawić
Nacik wielkie gratulacje, szybkiego powrotu do domu,
Dorocia wciąż czekamy, no cóż dzidzia wie lepiej kiedy chce się urodzić
Beata kiedy wizyta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 12:37