Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny
Jestem po wizycie widziałam moją kruszynkę i słyszałam bicie serduszka. maluch mierzy 1,44cm termin na 30 wrzesień.
Witam nowe dziewczyny:)
Ja na obiad robiłam kluski z mięsem w sosie pomidorowym
Anastazjaaa trzymam kciuki ,daj znać po wizycie.
Anastazjaaa, agawera lubią tę wiadomość
-
A wiec tak. Przyjeli mnie na oddzial. Ktg w porzadku. Skurczy kilka bylo, ze 2 nawet dosc odczuwalne i na 99℅, reszta tak kolo 60℅. W badaniu przez pania doktor szyjka dluga na 2, 2.5 cm. Rozwarcie ledwo na opuszek palca. Stwierdzila, ze porodu szybko nie bedzie. Z pierwszego usg stwierdzili, ze termin jest na 21.02. Jutro badanie krwi i moczu. Mam nadzieje, ze usg tez zrobia i wypuszcza niedlugo mnie do domu bo jeszcze to potrwa
Beata super wiesci
Mama hani zdrowka dla coreczki. Ale musze Wam powiedziec, ze moj Kubus chrypki dostal i mowil ze gardlo go boli. Mam nadzieje, ze sie nie rozchoruje.
Ana trzymam mocno kciuki za jutro!Anastazjaaa, Beata83 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Korzystając że moje najmłodsze dziecię śpi wpadłam na chwile. Widzę że druga tura rozpakowywania się rozpoczęła.
Gratuluję Nacik.
Dorocia powodzenia.
Ana trzymam kciuki na pewno wszystko będzie dobrze.
U nas jest głośno wesoło czasem trochę nerwowo jak jakiś foch starszego brata się wkradnie. Ogólnie ten tydzień jestem sama bo M pojechał na poligon do piątku.
Ranki spokojne bi starsza szarancza w szkole (ferie się właśnie skończyły)
Widzę ze dużo nowych mam przybyło super. Witam was wszystkie. -
Hej dziewczyny,
Jestem po wizycie.
Serduszko pięknie stukalo ale z tych emocji zapomniałam jakie to parametry.
Wszystko w jak najlepszym porządku wiek z usg 7t3dc, wiec idealnie.
Datę porodu wyznacza na kolejnym usg które będzie za trzy tygodnie.
Siedziałam tam prawie dwie godziny, miałam wywiad usg znów wywiad, badanie moczu, badania krwi.... Strasznie dużo tego.
Jestem taaaaaaaka szczęśliwa ze nie mogę znaleźć sobie miejsca.
Dzięki za kciuki z takim wsparciem musiało się udaćdziękuję
Beata83, Wszechmiła, dorocia2324, mama hani lubią tę wiadomość