Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana super! Gratulacje! Wiedzialam, ze tak bedzie
Salatka jarzynowa mniam mniam.
Ja mialam usg, wszystko w porzadku, wody w porzadku, maluch wazy 3760g. Pobrali mi dzis tez krew i oddalam mocz. Niech jutro zdecyduja co dalej ze mna czy zostawiaja mnie czy wypuszczaja bo chcialabym wiedziec.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazja, bardzo się cieszę twoim szczęściem Ania jest tak naprawdę naszym piątym dzieckiem. Po poronieniach nabrałam przekonania, że jeśli ma być dziecko to będzie, nie wpłynę na to. A lekarze rozkładają ręce, bo tak naprawdę medycyna nie wie wszystkiego na temat ciąży. Kiedy się wyluzowałam, urodziła się Ania Czekam z niecierpliwością na usg genetyczne za tydzień i mam nadzieję, że wszystko skończy się równie szczęśliwie jak z Anią.
Aha, dokładnie rok temu Ania była z nami od sześciu godzinWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 14:46
Anastazjaaa, dorocia2324 lubią tę wiadomość
Mama Ani (2014) i Ewy (2015) -
dorocia2324 wrote:Ana super! Gratulacje! Wiedzialam, ze tak bedzie
Salatka jarzynowa mniam mniam.
Ja mialam usg, wszystko w porzadku, wody w porzadku, maluch wazy 3760g. Pobrali mi dzis tez krew i oddalam mocz. Niech jutro zdecyduja co dalej ze mna czy zostawiaja mnie czy wypuszczaja bo chcialabym wiedziec.
Trzymam kciuki aby się szybko rozkrecilo.
Wszechmiła sto lat dla ani, niech się spełnią wszystkie jej marzeniadorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Ana no moje malenstwo nie chce opuszczac swojego apartemenciku Tak powaznie to wiedzialam, ze nie urodze w tym terminie bo mialam pozna owulacje i dlugie cykle. Ale moj gin wie lepiej
No i sliczny ten Twoj malenki skarbek
Wszechmila sto lat dla corci!Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
dorocia2324 wrote:Mysle, ze jutro dadza mi znac czy wypuszcza. Bo jutro pewnie jeszcze zbadaja szyjke, maja byc wyniki krwi i moczu i wymazu z pochwy. Ale licze, ze puszcza.
-
Dzis mnie wypuszczaja. Czekam na mojego P. Ma byc kolo 13. Dostalam zwolnienie do 21.02 i wtedy mam sie zglosic do szpitala znowu. Ale jak sie nic nie bedzie dzialo to zalatwiam sobie zwolnienie co najmniej do poniedzialku. Szyjka nadal dluga, brak rozwarcia, wod mam afi 14, maluszek sie rusza wiec mozna na razie czekac.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny miałam dzisiaj straszny sen najpierw sniło mi się że urodziłam córkę duzo przed terminem ze nie mogłam jej karmić ale pózniej mi ją oddali i wygladała prawie tak jak hanusia. a pózniej sniło mi się żezaraz jak wyszłam z mała ze szpitala to byłam na pogrzebie była cala rodzina widziłam nawet trumne! pytałam się dzisiaj babci co oznacza gdy snia sie zęby powiedziała że śmierc w rodzinie a mi sie sniły 2 razy
-
Mamo Hani, ale za to "sen mara Bóg wiara" Nie martw się, wszystko będzie dobrze. Niech Maleństwo spokojnie sobie w Tobie rośnie, a mama będzie spokojna.
A na pocieszenie: Tobie zostało mniej niż połowa ciąży... a ja jeszcze prawie całą przed sobą. Wydaje mi się to wiecznością. Ale i tak donoszę spokojnie do października. Wierzę w tomama hani lubi tę wiadomość
"Zamienię pustynię na pojezierze,
a wyschniętą ziemię na wodotryski." Iz 41,18