Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
Linka05 wrote:Co do ubranek to ja kupuje od rozmiaru 50, tak myślę.
Kasia24 lubi tę wiadomość
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
U nas tez rozmiar 50 sie bardzo przydal a jeszcze przez jakis okres czasu byly te ciuszki na nich za duze. Urodzili sie majac po 44 cm. My dostalismy od przyjaciół z Anglii sliczne pajace z Nexta 3x2 i bardzo nam sie przydaly, bo jakos ciezko mi bylo dostac w sklepach takie male rzeczy. A teraz to ciagle widuje takie maciupkie. Te pajace zostawilam sobie na pamiatke,bo chłopcy wyszli w nich ze szpitala
Ponawiam temat ciuszków. Mam od 56 w gore do 80 i 86 za naprawdę grosze. Zajmuje mi tylko miejsce w domu...Kasia24, MamaNieMama lubią tę wiadomość
-
Misty87 wysłałam Ci zaproszenie chętnie zobaczę co masz do sprzedania dla Dzidziaków . Najbardziej to mnie właśnie interesują te mniejsze ubranka 56cm. A później przyjdzie mi paczka od koleżanki po jej synku to akurat będę miała dużo ubranek o większych rozmiarach. Mam jedynie problem z tymi malutkimi bo nie chcę przepłacać w sklepach za nowe, bo dziecko i tak zaraz wyrośnie .
-
Ok Kasiu wyslij mi w wiadomości maila do Ciebie i napisz mi co Cie interesuje czy moze chcesz zobaczyc co mam po prostu?
Dwie dziewczyny z naszego watku kupowaly ode mnie ubranka wiec jestem uczciwa to tak na marginesie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuszelka75 wrote:Hejka Dziewczyny! Jak przygotowania świąteczne? Ja mam za sobą wieczór i ranek q Piernikowo City Wyszły przepyszne i szlag trafił dietę
Buziole
Ja w tym roku mam luzik w zasadzie nic sama nie przygotowuje oprocz ryby, kapusty z grochem I bigosu ktory juz zamrozony jest Wigilie I swieta spedzamy u najblizszych wiec ominelo mnie szykowanie w tym roku
Stanie w kuchni nie wchodzi w gre przy moim obsunietym lozyslu, mezulek nawet po herbate nie kaze mi wstawacMuszelka75, Misty87, Fairuza lubią tę wiadomość
-
pragnaca dzidziusia wrote:Ja w tym roku mam luzik w zasadzie nic sama nie przygotowuje oprocz ryby, kapusty z grochem I bigosu ktory juz zamrozony jest Wigilie I swieta spedzamy u najblizszych wiec ominelo mnie szykowanie w tym roku
Stanie w kuchni nie wchodzi w gre przy moim obsunietym lozyslu, mezulek nawet po herbate nie kaze mi wstawacMuszelka75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w sumie też mam luzik, bo w tym roku jesteśmy sami, uff! Niedawno były chrzciny, więc mieliśmy urwanie głowy, no ale też dlatego sami na święta. Wyprowadziliśmy się ponad 200 km z rodzinnego miasta i teraz do nas wszystkim daleko.
No i do tego mąż postanowił, że należy nam się odpoczynek i większość potraw zamówiliśmy. Za to sylwester u nas. Sąsiedzi z trójką dzieci będą u nas, więc szykuje się niezła domówka hihi a raczej domowe przedszkoleKasia24, Magenta, pragnaca dzidziusia, Fairuza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane bliźniacze mamy i przyszłe mamy chciałabym wszystkim z Was życzyć radosnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnej atmosferze wypełnionej po brzegi miłością Wszystkiego dobrego
pragnaca dzidziusia, Muszelka75, Kasia24, Magenta, Fairuza lubią tę wiadomość
-
Ja również życzę nam wszystkim tutaj wszystkiego najpiękniejszego. Mamusiom już obecnym pomyślności z Dzieciaków, a przyszłym Mamusiom żebyśmy wytrwały w ciąży jak najdłużej i bez żadnym problemów. No i przede wszystkim dużo radości z okazji tych świąt
pragnaca dzidziusia, Magenta, Fairuza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Marzyłam o tym żeby sie przejeść ale mdłości wróciły wiec nie dało rady
Miałam dziś badanie z usg i naszczescie wszystko dobrze dzieci zdrowe i dobrze sie rozwijają
Płeć maluchów bez zmian -w dalszym ciagu dziewczynka i chłopiec
Bardzo udany początek dniaKasia24, pragnaca dzidziusia, Fairuza lubią tę wiadomość
-
Hej hej!!
Czekamy na kolędę. Eh nie lubię
Czy objedzeni? Z umiarem chociaż kusiło wiele rzeczy. Od piątku na chałupach do wczoraj. Dziś też jedziemy po południu do bliźniaków od kuzynki mojego męża. Ma parkę 15 mc a mój mąż jest chrzestnym dziewczynki i mamy zaległe prezenty mikołajkowe
Mam mężusia do 10 st więc musimy to wykorzystać. 3 stycznia jedziemy do Warszawy na 3 dni z dziećmipragnaca dzidziusia, Fairuza lubią tę wiadomość
-
Magenta Ehh te mdłości, mnie też bardzo długo męczyło . Czasem jeszcze mi się zdarza, że coś zjem od któregoś w żołądek dostanę to się robie blada i biegnę do łazienki. Gratuluję Ci również bardzo serdecznie parki to tak jak u mnie więc wyobrażam sobie radość . Chociaż płeć - płcią, najważniejsze aby były zdrowe .
Misty87 Też nie lubię - u nas biega po nowym roku ksiądz, ale obawiam się, że wyjdę wtedy z domu bo będzie się pluł, że mamy ślub cywilny i w ciąży, że nie zarobił na nas... i nie zarobi, bo kościelny będzie w innym mieście z chrzcinami . Ja również 3 stycznia jadę do Warszawy na 3 dni .Magenta, Misty87 lubią tę wiadomość