Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszelka, dzięki wizytę mam jutro, to już wytrzymam jakoś, od lekarza dzieli mnie godzina jazdy, więc tak od ręki mnie nie przyjmie.
Nelus, Misty dobrze pisze, nie ma tego złego
Cieszę się, że mogę tu z Wami być i możemy się wspierać. M nie zawsze ogarnia, ile to baba potrzebuje gadania - on tak w sobie przeżywa, choć wspiera jak umiepragnaca dzidziusia, Muszelka75 lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Nelus bardzo mi przykro okropne jest to Cie spotkalo a teraz brzuch Ci sie robi twardy bo macica probuje sie pozbyc niedoroslego zarodka to normalne mojej bratowej siostra tez miala miec blizniaki i jeden obumarl i sie wchlonal nie bylo po nim sladu a zdrowy synek dobrze sie rozwijal rosl i zyje ma juz 9 lat . ale wspolczuje bo to tragedia trzymaj sie dzielnie wazne ze jedwn maluszek zyje i ma sie dobrze
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNanatasza wrote:Oba serduszka przestały bić..
Życzę Wam spokojnych i zdrowych ciąż
Jejkus kochana az brakuje mi slow zeby cokolwiek napisac
Tule CIE bardzo mocno I mam nadzieje, ze aniolki do Ciebie wroca wkrotceWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 20:32
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczynki tak długo sie nie dzywałam ale same wiecie jak było u mnie cłą ciązę krawaieni spitale leżenie z dupą do góry , urodziłąm miesiac wczesniej niz termin w 36 tyg
a pametacie jak juz rodziłam w 25 , jednak ten pessar to cud miód , nie mam zbytnio czasu na neta bo jestm sama z dzieciakami , ale eraz cpa wiec coś naskrobie ,
dziwczyny urodziły sie 2950 i 2550 , zdrowe ,
teraz mamyjuz 3 miesiace a tu moje rybki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/85e34bd25028.jpg
pragnaca dzidziusia, Linka05, Pocahontas, rosax3, Misty87, Kasia24, Ewelcia, Fairuza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngelaa wrote:czesc dziewczynki tak długo sie nie dzywałam ale same wiecie jak było u mnie cłą ciązę krawaieni spitale leżenie z dupą do góry , urodziłąm miesiac wczesniej niz termin w 36 tyg
a pametacie jak juz rodziłam w 25 , jednak ten pessar to cud miód , nie mam zbytnio czasu na neta bo jestm sama z dzieciakami , ale eraz cpa wiec coś naskrobie ,
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/85e34bd25028.jpg
Sliczne, duze dziewczynki -
Angelaa wrote:czesc dziewczynki tak długo sie nie dzywałam ale same wiecie jak było u mnie cłą ciązę krawaieni spitale leżenie z dupą do góry , urodziłąm miesiac wczesniej niz termin w 36 tyg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/85e34bd25028.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie... W ktorym tc poznalyscie plec? Wiem ,ze od tego zalezy wiele czynnikow ale tak sie zastanawiam czy jest realne zebym na wizycie w 16 tc juz ja poznala? Za tydzien mam wlasnie wizyte I tak bardzo chcialabym juz znac plec naszych babelkow
-
nick nieaktualnyPragnącadzidziusia, u nas z płcią to były niezłe przeboje, bo Lilka namiętnie się ukrywała. Max pokazywał się przez 3 kolejne wizyty już tak ok.18-19 tyg.a Lilka dopiero tak ok. 30 i to jeszcze ginka nie była pewna. Taki mały wstydliwusek ; -)
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, bardzo nieśmiało dołączam. Wczoraj na USG widziałam 2 pęcherzyki. Wiem że wszystko się może zdarzyć, ale próbuję być dobrej myśli
Trzymam za Was kciuki!Linka05, pragnaca dzidziusia, Magenta, Muszelka75, Kasia24, Ewela87, Fairuza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny