Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLanay wrote:Dziewczyny czy wymiotowanie moze w jakiś sposób być "niebezpieczne" dla ciąży? Chodzi mi konkretnie o takie szarpanie, które sie pojawia przy tym? Ja dziś znów od rana sie mecze i za każdym razem jest coraz gorzej. Czuje podczas wymiotowanie jak rwie cały brzuch, a potem na bieliźnie widać śluz. Martwię sie czy takie szarpanie, rwanie, spazmy czy jak to tam zwać nie zaszkodzą bablom
Ja natomiast przy chorobie miałam okropny kaszel chyba z 2-3 tygodnie, też mnie "darło" i "szarpało" tak, że brzuch mnie bolał i się napinał. Każdy pisał, żeby uważać z kaszlem bo może powodować skurcze itd. Ale moja lekarka mówiła, że spokojnie.. nic się takiego nie działo. -
nick nieaktualny
-
Lanay u mnie tez najgorsze wymioty pojawiły się mniej więcej w tym czasie,ale w końcu wszystko przeszło,łącznie z mdłościam.Potem będziesz czuc się tak dobrze i mieć taki apetyt,że będziesz się zastanawiać czy wszystko z dziecmi jest dobrze,jeśli już nie wymiotujesz...
-
nick nieaktualnyJejku jak ja się ciesze, że poza małymi mdłościami muleniem ominęły mnie wymioty, bo nie wiem jakby to zniosła. Apetyt wielki też jakoś mi nie doskwiera, zachcianek specjalnych nie mam więc ja naprawdę jestem poza stereotypem
Oczywiście, że nie wszystko jest różowe i drugiej ciąży chyba bym nie chciała, nawet gdyby była pojedyncza.
A My chyba wstępnie imiona wybraliśmy : Emilia i MarcelinaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 21:11
ewa84, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, czy ktoras z Was miala w moczu krew, leukocyty i bialko? Wyszlo mi to badziewie wczoraj Wizyte u ginekologa mam w poniedzialek rano, ale myslec bede caly weekend... Sprobuje sie przeplukac, bo to pewnie jakies zakazenie, ale pocieszcie mnie, jesli ktoras z Was to miala i wszystko potem bylo OK
-
pirelka wrote:Dużo Emilek widzę jest na forum a na Marcelę cały czas mówię Michalina więc nie wiem jak to będzie. Haha
Olivier mi się podoba, aczkolwiek ja wzięłabym przez "w" ale to już kwestia upodobań
Mój I.jest Słowakiem i chce Olivera przez v..w czyms musze mu ustąpić.. -
Zezet nie pomogę ja kiedyś miałam coś takiego przy zapaleniu pęcherza
My pi polowkowych wszystko ok oprócz... Przepływu w tętnicy mózgu u mniejszej, jest zwiększony - do obserwacji za tydzień.
Taps to nie jest bo druga ma wzorowy przeplyw.
Jeszcze brzuch mi stwardnial i lekarka wysłała mnie na ip. Czekałam tam 3,5 h i nic mi nie dali nawet rozkurczowego. Dziś już dobrze jest, po prostu przy każdym wysiłku brzuch twardnieje ale jak lezakujemy jest dobrze.
Jeszcze lekarka mi zasadzila tekstem ze No ona nie wie jak z tą ciąża będzie bo wody mogą odejść i lipa... Bosz jeden szpital ale tacy różni lekarze w nim pracują
Dziś skończony 20 tc i z tej okazji moja mleczarnia ruszyła z produkcją :p -
nick nieaktualnyZetzet wrote:Hej dziewczyny, czy ktoras z Was miala w moczu krew, leukocyty i bialko? Wyszlo mi to badziewie wczoraj Wizyte u ginekologa mam w poniedzialek rano, ale myslec bede caly weekend... Sprobuje sie przeplukac, bo to pewnie jakies zakazenie, ale pocieszcie mnie, jesli ktoras z Was to miala i wszystko potem bylo OK
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Zezet nie pomogę ja kiedyś miałam coś takiego przy zapaleniu pęcherza
My pi polowkowych wszystko ok oprócz... Przepływu w tętnicy mózgu u mniejszej, jest zwiększony - do obserwacji za tydzień.
Taps to nie jest bo druga ma wzorowy przeplyw.
Jeszcze brzuch mi stwardnial i lekarka wysłała mnie na ip. Czekałam tam 3,5 h i nic mi nie dali nawet rozkurczowego. Dziś już dobrze jest, po prostu przy każdym wysiłku brzuch twardnieje ale jak lezakujemy jest dobrze.
Jeszcze lekarka mi zasadzila tekstem ze No ona nie wie jak z tą ciąża będzie bo wody mogą odejść i lipa... Bosz jeden szpital ale tacy różni lekarze w nim pracują
Dziś skończony 20 tc i z tej okazji moja mleczarnia ruszyła z produkcją :p
My byliśmy dzisiaj na długim spacerze, chyba za długim bo jeszcze łażenie po sklepach, że aż nogi mi się uginają
Oprzeć się za to ciuszkom nie mogłam, znalazłam na wyprzedażówkach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5bab5bdb35d8.jpgewa84, Fairuza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny