Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki jestem w ciężkim szoku!!!!!!!!!!!!!!
Byłam dzisiaj na wizycie oczywiście, spanikowana czy nadal są 2 dzieciaczki, a tu niespodzianka.
Będą TROJACZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 zarodek jeszcze się podzielił.Fairuza, ewa84, Karo Em, gigsa, Dea28, Linka05, Zetzet, Misty87, pragnaca dzidziusia, vella, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusta183 wrote:Dziewczynki jestem w ciężkim szoku!!!!!!!!!!!!!!
Byłam dzisiaj na wizycie oczywiście, spanikowana czy nadal są 2 dzieciaczki, a tu niespodzianka.
1 zarodek jeszcze się podzielił.
A dzisiaj to lekarze u Ciebie przyjmują w Święto pracy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 17:10
Magenta lubi tę wiadomość
-
justa183 wrote:Dziewczynki jestem w ciężkim szoku!!!!!!!!!!!!!!
No gratulacje! Ja tez się bałam czy na dalszych usg lekarz jeszcze nie wypatrzy 3-ego(bo o bliźniakach dowiedziałam się dopiero w 13 tyg) ,chyba wtedy z wrazenia spadlabym z fotela.. -
Kochana gratulacje trzymajcie się ciepło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusta183 wrote:Szczerze to jestem przerażona Muszę się oswoić z tą myślą. Tak na prawdę to wielkie szczęście, bo tak długo staraliśmy się o dziecko, a tu proszę 3 na raz
-
Nie dziwię Ci się, że jesteś w szoku. Mi zajęło ponad miesiąc żeby oswoić się z myślą, że będę miała 2 dzieci na raz. Dodam, że oboje chcieliśmy pozostać przy jednym dziecku -
nick nieaktualnygigsa wrote:Gratuluję cudowna wiadomość
Nie dziwię Ci się, że jesteś w szoku. Mi zajęło ponad miesiąc żeby oswoić się z myślą, że będę miała 2 dzieci na raz. Dodam, że oboje chcieliśmy pozostać przy jednym dziecku
Dostaliśmy podgrzewacz do butelek i słoiczków Avent. Używany, ale sprawnie działa myślałam o nim, choć pewnie na zakup tego gadżetu bym się nie decydowała to jednak jak dostaliśmy to się cieszę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/93ae28eceed3.jpgDea28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoim marzeniem nigdy nie były nigdy też się bliźniaków nie spodziewaliśmy, nawet przez myśl Nam, by nie przeszło czekaliśmy tylko na jedno , a tu od razu niespodzianka i 2x !
A znam ludzi, którzy mają genetycznie bliźniaki.. i mimo to sami są w ciąży pojedynczej więc nie ma reguły
Ja planuję kupić chyba butelki Lovi, na początek tylko dwie 0+, a potem się zobaczy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 08:37
Dea28 lubi tę wiadomość
-
pirelka wrote:Chyba im tam dobrze więc niech siedzą im dłużej, tym lepiej. A Ty czujesz się już bardzo zmęczona?
Badania kontrolne ok ?
Stopka belly zle pokazuje termin porodu bo w tej chwili leci mi 38 tydzień. Szczerze mówiąc nie sądziłam ze na takim etapie będę jeszcze w ciąży -
nick nieaktualnyMagenta wrote:Sa jakies niewielkie problemy ale ogolnie jest ok i nie narzekam
Stopka belly zle pokazuje termin porodu bo w tej chwili leci mi 38 tydzień. Szczerze mówiąc nie sądziłam ze na takim etapie będę jeszcze w ciąży -
nick nieaktualny
-
Justa - gratulacje!! Wyobrazam sobie, jaki to musial byc szok Ale to teraz bedzie potrojne szczescie
Dzis rano bylam u lekarza i w moczu nie wyszlo nic Fakt, ze duzo pilam caly weekend, ale kamien z serca. Ponoc to sie zdarza, ze wychodzi bialko i leukocyty, ale jesli nie ma zadnych innych objawow zakazenia to nie ma sie czym martwic.
Chlopcy maja po 170g, pieknie sie rozwijaja i pokazywali swoje klejnoty wiec raczej sie w dziewczynki juz nie zamienia Sa ulozeni pionowo, jeden glowa do gory, a drugi do dolu.
Ciesze sie bardzoewa84, Fairuza, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny