Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja również trzymam kciuki :*
Zetzet gratulacje dużych chłopców masz ja byłam w 15t4d i dzieciaki miały po 120g mówił gin że ok, kolejne usg mam 12 maja już nie moge sie doczekać czy poznam płeć moich dzieciaków już na 100%.
A takie pytanie- macie uczucie wilgotności? takie schizy jakby cały czas coś z was leciało? ja często muszę chodzić z wkładką lekarz mówi że to normalne ale jednak się tym stresujeFairuza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Dea
Tak,wilgotność jest objawem naturalnym,dopoki nie leje się strumieniami i nie jest podbarwiona czy brzydko pachnąca,wtedy należy to szybko skonsultować z lekarzem.
Trzymamy kciuki za usg 12 maja .Myśle ze już dzieciaczki powinny dac się ładnie pokazac..Dea28 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny raczej zwykła wilgotność albo nietrzymanie moczu gin mi mówi że to norma ale strasznie to krępujące jest. ech... ale my kobiety mamy przechlapane...
nietupska poczytam dzięki
fajnie macie ja jeszcze nie czuje żadnych ruchów. też jestem puszysta i lekarz mówił że poczuje ruchy później. już nie moge sie doczekać będzie człowiek troche spokojniejszy... -
nick nieaktualnyDea, ja non stop nosze wkładkę, bez niej ani rusz. Raz mam więcej, raz mniej..ale tragedii nie ma u mnie.
Ja też jestem bardziej puszysta niż szczupła i poszułam ok. 17+3 tc takie lekkie pukanie w jednym miejscu
Moje małe to jeszcze delikatnie smyrają, rzadko.. takie lekkie uderzenia sporadyczne i tyle na razie czasami w ogóle ich nie czuję, albo nie odróżniam czy to jelita, czy dzieci
A mi znowu dokuczają zęby i chyba szlag mnie trafi niedługo na dodatek to te robione, a dziąsła mi podpuchły pod teoretycznie zębami, które nie są do robienia. Koszmar.. znowu muszę jutro dzwonić i prosić, by mnie lekarka przyjęła zobaczyć co tam się dzieje.
Cholera mnie bierze z nimi już, po zrobieniu powinno być dobrze, a tu wciąż te same mi dokuczają, nie wiem czy to wina ciąży i tego, że tak odczuwam, ale aż boję robić się kolejne. Dodam, że nie chodzę do byle kogo, właśnie po to, by mieć pewność, że zęby są zrobione dobrze.Dea28 lubi tę wiadomość
-
pirelka: wspolczuje z tymi zebami, to okropny ból ;/ kiedys swoje tez przeszlam, zrobilam wszystkie ale one i tak sie sypia, przed ciaza znowu mialam robione... ehhh nie dosc ze droga impreza to malo przyjemna ;/
ja tez do szczuplych nie naleze od czasu staran przytylam 10kg i w ciazy kolejne 8kg ;/ mam juz 70kg przy 164cm wzrostu. To smyranie maluchow lubie a do kopniakow pomalu tez sie przyzwyczajam. A jak masz polozone lozysko bo to tez ma duze znaczenie?
ja tez chodze non stop we wkladkach choc posiewy sa ok - taka uroda w ciazy chyba, choc teraz przy pessarze zamiast miec wiecej wydzieliny nie mam jej prawie wcale, boje sie ze zalega gdzies bo podczas badania gin na Ip w pt byla niezla masakra przynajmniej mnie oczyscily z tego swinstwa ;/ -
nick nieaktualnyjusta183 wrote:Dziewczynki jestem w ciężkim szoku!!!!!!!!!!!!!!
Byłam dzisiaj na wizycie oczywiście, spanikowana czy nadal są 2 dzieciaczki, a tu niespodzianka.
Będą TROJACZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 zarodek jeszcze się podzielił.
Gratuluje. I witam kolejna trojaczkowa mame -
pragnaca dzidziusia wrote:Gratuluje. I witam kolejna trojaczkowa mame
Witaj kochana i dziękuję No a co u Ciebie, bo dawno się nie odzywałaś?
Pamiętam Ciebie jeszcze z różowej strony i cały czas gdzieś tam mi siedziałaś w głowie, a teraz podzieliłam jeszcze Twój los -
Hej dziewczyny,dzięki za trzymanie kciuków,połówkowe poszło dobrze i jestem happy!Dzieciaczki ładnie rosną ,wszystkie wyniki prawidłowe,serduszka bija mocno.Tak jak czułam synek zmienił pozycję i teraz leży poprzecznie,a tuż nad nim córa,z tym ze ona ma główke tam gdzie on pupe i odwrotnie.Synek trochę większy,waży już 440g,a córa 410 ale doktor mówił ,ze to często się zdarza,iż chłopcy są więksi i nie ma się czym przejmować.W niecały miesiąc podwoili z nawiązką swoją wagę!
A u mnie szyjka mocna i 4cm
A co nowego u was?gigsa, ewa84, asiuś, pirelka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny