Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ewa84 wrote:Fairuza: duże już Twoje dzieci na kiedy masz dokładnie termin?
Super że wszystko dobrze
Muszę podkarmic moje kruszyny bo 19t6d miały 277g i 306g
Ja tez się zdziwiłam ze już tyle przybrały(wygląda na to że smakuje im wszystko co jem )A termin mam na 8 września a ty chyba niedługo po mnie? -
nick nieaktualny
-
Fairuza ja mam na 19 tego więc w sumie nie dużo dalej, w pt mam kolejne usg i wizytę u gin w związku z tym jednym przepływem mam nadzieję że będzie ok i waga też ruszy trochę
U mnie ciepło raz słońce raz deszcz mam ochotę na kawę :p niby mam bezkofeinowa ale jest obrzydliwa :p
Pirelka: powodzenia jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 18:11
-
nick nieaktualnyU mnie cudownie wczoraj i dzisiaj, piękna wiosna i bardzo ciepło. Niebo czyste jak w lipcu a ja marzę o burzach, których ze świecą u Nas szukać
Dzięki za kciuki dziewczyny ciekawa jestem czy moje córy zmieniły położenie może bo czuję je w innych miejscach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 18:29
-
Hej. Wpadam po przerwie. Reset miałam w samotni. Zwiałam od rodziny na kilka dni. Byłam dziś na kontroli i TTTS wykluczony jak na razie. Przepływy w mózgach są ok, różnica wód się trochę zmniejszyła no i chłopaki zmienili położenia. Lewy świruje na dole, prawy ma legowisko na górze i łomocze mnie pietami w prawe żebro a łapkami w pępek, aż mi podskakuje. Bolące to jest ale trudno.
ewa84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Hej. Wpadam po przerwie. Reset miałam w samotni. Zwiałam od rodziny na kilka dni. Byłam dziś na kontroli i TTTS wykluczony jak na razie. Przepływy w mózgach są ok, różnica wód się trochę zmniejszyła no i chłopaki zmienili położenia. Lewy świruje na dole, prawy ma legowisko na górze i łomocze mnie pietami w prawe żebro a łapkami w pępek, aż mi podskakuje. Bolące to jest ale trudno.
-
ewa84 wrote:Fairuza ja mam na 19 tego więc w sumie nie dużo dalej, w pt mam kolejne usg i wizytę u gin w związku z tym jednym przepływem mam nadzieję że będzie ok i waga też ruszy trochę
U mnie ciepło raz słońce raz deszcz mam ochotę na kawę :p niby mam bezkofeinowa ale jest obrzydliwa :p
Pirelka: powodzenia jutro
Myśl pozytywnie,ja trzymam kciuki aby było dobrze i żeby okazało się, że tez ładnie podrosły.
A co do kawy,to myślę ze raz na jakiś czas można sobie pozwolić na "normalną" kawę -
pirelka troszkę mnie uspokoiłaś pod kilkoma względami fajnie Was tu mieć na razie czuje tylko czasem taki jakby bąbelek z gazem
ewa już sama nie wiem mój gin mówił jeszcze w marcu że dwa łożyska na przedniej ścianie, a byłam na usg 4d u ordynatora ze szpitala i mam napisane w opisie że jedno łożysko ściana przednia a drugie ściana tylnia...hm...
Fairuza gratuluje że wszystko u Was ok
-
Dea28 wrote:pirelka troszkę mnie uspokoiłaś pod kilkoma względami fajnie Was tu mieć na razie czuje tylko czasem taki jakby bąbelek z gazem
ewa już sama nie wiem mój gin mówił jeszcze w marcu że dwa łożyska na przedniej ścianie, a byłam na usg 4d u ordynatora ze szpitala i mam napisane w opisie że jedno łożysko ściana przednia a drugie ściana tylnia...hm...
Fairuza gratuluje że wszystko u Was ok
A teraz kiedy masz wizytę?Moze poproś aby dobrze skontrolowali gdzie w końcu masz te łożyska.. -
Ale fajnie sie Was czyta.... Dobrze ze jest dobrze. Pirelka jeszcze ty przynieś dobre wieści . Powodzenia.
Wiecie co... jakieś mam twardnienia macicy dość często nawet. Przedwczoraj bardzo często . Wczoraj lepiej. Jestem na nospie. A nie za wczesnie na takie "ćwiczenia"? -
Podobno jak łożysko na przedniej ścianie to ruchy mogą być mniej wyczuwalne.
Ja jutro usg mam nadzieję że przepływ się poprawił...
Asius: wczesnie trochę mi się wydaje ale nie wiem, mnie lekarze tak już nakręcili z tym twardym brzuchem że już trzeźwo nie myślę raczej, może bierz magnez do tego. Ja zauważyłam że najlepiej działa niedotykanie brzucha, bo skurcze tj stawianue się macicy na kilka sekund potrafi zdarzyć się po 15-30 min po tym jak wezmę leki. Na początku odruchowo dotykalam brzuch jak kopały ale ostatnio staram się wcale tego nie robić ( nie miałam nigdy nawyku glaskania)
Choć u mnie brzuch to ogólnie twardy jak chodzę nawet trochę, ale na to trochę dieta pomogła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 09:25
-
dzierzba widzialam ze pisalas na wrzesniowkach ze ubranka ladne, warto pojechac?
bo maz obiecal ze mnie zaraz zawiezie a wole na darmo sie nie ruszac choc i tak lody mi sie marza ;P to moje drugie wyjscie dzis ahh i drugie od tygodnia hehehe
rozmiarowka mniej istotna dla mnie bo moga byc wieksze bardziej jakosc mnie intersuje, a dokladnie zainteresowaly mnie spodenki dziecieceWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 10:58
-
nick nieaktualnyMnie znowu wkurzyli w poradni... dostałam skierowania na dwa kolejne badania usg, lekarz jeszcze sam gada o tym, że co 2 tygodnie muszę mieć... idę się zapisać na te usg a tam mi mówią, że za miesiąc wolne miejsca... kochany nfz. Położna jeszcze dzwoniła do lekarza to niby powiedział, ze nic się nie da zrobić i na ten najbliższy termin ma mnie wpisać.
Umówiłam się z enel-medu na następny tydzień, mam nadzieję, że lekarz będzie wiedział o co chodzi i co ma zbadać.